Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:24® HaD
HaD

Vzhledem k tomu, že je chlapec asi zběhlý a umí měnit IP adresy, zřejmě se ještě ukáže. Pokud bude podezření, informujte mne osobkou. Díky.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2014 14:26:05 uživatelem HaD.
Pátek 1. srpna 2014 ve 14:23® HaD
HaD

Vážený pane, vzhledem k tomu, že jste se na našem serveru CHYTEJ.cz nechoval akceptovatelně a mj. se vydával za jiného člověka, čímž jste mu mohl způsobit újmu, byly Vaše profily zablokovány a veškerá Vaše aktivita byla smazána.

Žádám Vás, aby jste zanechal jakýchkoliv pokusů na náš server přispívat.

S pozdravem

David Havlíček jednatel společnosti CHYTEJ s.r.o.

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:19® HaD
HaD

LSR> :-)

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:00® HaD
HaD

MrKos: děkuji za upozornění. Uživatel Boura i Marek.Votava vč. jejich všech příspěvků budou smazáni a dojde k blokaci známých IP adres. Vše jsme nyní s programátorem prověřili a skutečně se jednalo o stejného uživatele.

Omlouváme se všem za znepříjemnění pobytu na CHYTEJ.cz a v případě dalších podzření mne prosím informujte.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:57® HaD
HaD

kakr> nejde o jednoho provaktéra. Myšleno obecně.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:48® HaD
HaD

A dovolím si malou poznámku: vesměs jste dospělí lidé. A zřejmě vesměs i svéprávní. Trochu bych očekával, že se podle toho budete chovat. Pohlavkují se a za ručičku vodí dětičky do školky. Já vím, že to tu kdysi bylo. Ale já to fakt dělat nehodlám. To radši CHYTEJ.cz vypnu, než abych měl být nějakým drábem a vychovatelem.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:45® HaD
HaD

MrKos> Pokud někdo vystupuje pod cizím jménem, tak to není v pořádku a vadí mi to. Pokud na to někdo upozorní a dokážeme zjistit, že to tak je, zakročíme. Pokud nikdo neupozorní, nemám věšteckou kouli, abych to zjistil. Já fakt těžko poznám, zda je Franta Kolínek Frantou Kolínkem, nebo Mark Votava Markem Votavou.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:42® HaD
HaD

džigit> Abychom lezli do osobních údajů, muselo by jít o práva jedince, trestný čin apod.

Pravidla diskuzí jsou trochu něco jiného. To, že jsou podobná pravidla na většině serverů a nedodržují se, je současná realita. Ono toho, co lidi nedodržují je snad víc, než toho co dodržují…

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:36® HaD
HaD

skwor> To je v pořádku. Projdu IP adresy a pokud je shodná s bourou, smažu to a Boura dostane JEDINOU výstrahu. Pokud bude odlišná, tak nevím. Strpení…

Čtvrtek 31. července 2014 ve 22:14® HaD
HaD

OBr> goučkem

Čtvrtek 31. července 2014 v 11:45® HaD
HaD

cigán> tak to je vážně těžký. Pokud není ochota, těžko něco dokazovat a získat zpět. Některý lidi jsou prostě svině. Je o to jen a jen o lidech. Já před dvěma lety zapomněl v peněženku u vstupu na stadion. Všechny doklady, asi 500 EUR apod. a když jsem jí za 5 hodin hledal, byla tam připravená a bez diskuze mi jí vrátili. Kdyby to byly svině, měl jsem kulový…

Středa 30. července 2014 ve 22:52® HaD
HaD

spike> nájemce je kamarád. Ani nevím jak to ted je…

Středa 30. července 2014 ve 22:51® HaD
HaD

noba> tak treba zase bude lip :-)

Středa 30. července 2014 ve 20:45® HaD
HaD

OBr> budu doufat

Noba: za 12 mesicu jeden prispevek Z lovu. Nijak zvlast tomu nepomahas.

Středa 30. července 2014 v 18:23® HaD
HaD

džigit> pravidla se nijak neměnila.

Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
HaD

Marek.Votava> jaké fotografie a komu byly zcizeny? Konkrétně.

Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
HaD

Petula> To nejde. Rybník je v nájmu a dokud se majitel nerozhodne pro opravu, je to marný boj…

Středa 30. července 2014 v 18:13® HaD
HaD

Petula> bohužel její současný stav :-((

Středa 30. července 2014 v 17:55® HaD
HaD

Smutné :-((

Tento příspěvek byl editován 30.7.2014 18:14:24 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2014/th-img108644.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2014/th-img108645.jpg
Středa 30. července 2014 ve 13:06® HaD
HaD

Mysak1> Ty v klidu jsi až moc :-D