Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 22:29® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prichy> no to je právě ono – když to bude fungovat jen s 0,01g přesností, tak to není moc dobré.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 22:27® HaD
BoBo-Falknow> jestli se rotačka točí nebo ne snad nesouvisí s tím, jestli jí tahá závodník, nebo někdo jiný.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 21:54® HaD
BoBo-Falknow> např. u té Z lovu bych se vsadil, že bude chod zcela stejný. Pokud na ní teda nenarveš jednohák na sumce.
- Neděle 9. prosince 2012 ve 21:50® HaD
BoBo-Falknow> aha, že šlo o jednoháčky jsem si nevšiml. Nicméně i ty jednoháčky jsem na rotačkách chytal a není to zas takový problém, když to bylo na dobré rotačce
On zásadní problém u rotaček, alespoň z mých zkušeností, je někde trochu jinde. A to, závodníci, kteří to motají v ruce, vědí a proto si je dnes skoro všichni dělají sami a to i z těch nejlepších na trhu. Mepsky, které jsou asi nejlepšími rotačkami stejně nakonec závodník rozebere a postaví si částečně z těch komponentů a částečně z jiných, co potřebuje. Ono by to ale asi ani sériově vyrábět nešlo. To je jako kdybys vyráběl twistříky rovnou na hlavičkách v deseti váhových a pěti barevných kombinacích. Otázka je, zda to vůbec lze srovnávat…
- Neděle 9. prosince 2012 ve 21:15® HaD
BoBo-Falknow> No, měli byste ale dělat to, co umíte. Tvrdit, že je rotačka vyladěná na trojháček a s jiným chodit nebude je hloupost. Zejména proto, že když se mění trojháček, tak většinou za kvalitnější owner a pokud neudělám úplnou pikačovinu, tak ta rotačka jede dál, jak má. A to mluvím o mikro rotačkách, u kterých jsou tyto vlivy mnohem dříve znát. U velkých rotaček, je to u dobrý rotačky většinou úplně jedno. Tedy pokud tam člověk nedá místo trojháčku 14 velikost 3/0
- Sobota 8. prosince 2012 ve 12:38® HaD
orlik aktuálne
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Sobota 8. prosince 2012 v 11:34® HaD
BigMike> to je šílený Mike. Spějeme do betonové záhuby
- Pátek 7. prosince 2012 ve 13:04® HaD
já nemůžu dopustit na žádný auto, co jsem s ním kdy jezdi. Jak stařičký Combo Tour (toho se z nostalgie snad nikdy nezbavím), tak CRVéčko, který je pro rodinu i na ryby geniální. Asi jako každý rozumný SUV.
- Pátek 7. prosince 2012 ve 13:03® HaD
sethy>
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 17:00® HaD
nnnap> člověče, ani jedno
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 16:56® HaD
sethy> kusů nebo kg?
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 16:19® HaD
sethy> to musel být parádní den. Pokud se člověk dobře oblékne… Závist!
- Čtvrtek 6. prosince 2012 ve 13:45® HaD
jepice> no… letos jsem toho byl svědkem. Občas se to asi prostě stane… http://www.chytej.cz/…s-echolotem/
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 11:43® HaD
Tady přestalo.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 11:21® HaD
Výherci soutěže SHIMANO RAPALA SOUTĚŽ – ASPIUS CHALLENGE / soutěž v lovu bolenů jsou zde: http://www.chytej.cz/…teze-aspius/
Omlouváme se za zdržení.
- Čtvrtek 6. prosince 2012 v 10:39® HaD
asi tak…
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Čtvrtek 6. prosince 2012 v 10:07® HaD
Dobré a zasněžené.
- Středa 5. prosince 2012 ve 22:32® HaD
OBr> psssst, byl to turisťák
- Středa 5. prosince 2012 ve 22:07® HaD
BoBo-Falknow> TOP SECRET
- Středa 5. prosince 2012 ve 22:07® HaD
peta128> ha ha ha