Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:01® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> a bylo něco?
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 15:31® HaD
Scanix> no ani nevíš, jak jsem radostí skákal do stropu
Bomba je i to, že si při nahrávání prostě v adresáři vybereš až 50 fotek najednou a vletí tam všechny a pak je jen myší přesouváš a tím změníš pořadí. Jsem nadšen a věřím že i uživatelé budou!
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 14:16® HaD
NOVINKA NA CHYTEJ.CZ – ZBRUSU NOVÁ ADMINISTRACE FOTOALB!
SNÁZE UŽ TO SNAD ANI NEJDE!
Fotoalbum si založíte velmi snadno, nahrávání fotek, jejich editace, popisy, přesuny jsou mimořádně jednoduché a intuitivní – nyní stačí jen myší fotku uchopit a přetáhnout. VYZKOUŠEJTE A UVIDÍTE! http://www.chytej.cz/ma_fotoalba/
Pokud ještě nejste zaregistrováni, můžete zcela ZDARMA zde: http://www.chytej.cz/registrace/
- Pondělí 29. října 2012 v 17:31® HaD
osprey> jsou to jenom ryby, no…
- Pondělí 29. října 2012 v 16:59® HaD
osprey> jé, vždyť je to přece hezké, když mi řekneš něco ve smyslu „sereš mě, protože já takovou kliku ještě neměl“. To defakto ani není sprosťárna
Tento příspěvek byl editován 29.10.2012 15:59:41 uživatelem HaD. - Pondělí 29. října 2012 ve 14:36® HaD
osprey> Neboj, všechny sprosťárny, který si mi po úlovku té obludy řekl v úvodu, zůstaly
Ale jsou miloučké
- Pondělí 29. října 2012 ve 13:51® HaD
Nová DVD jsou již ve výrobě a začátkem příštího týdne začínáme vyřizovat objednávky! www.rybarskefilmy.cz
- Úterý 16. října 2012 v 15:45® HaD
Scanix> zřejmě to chlapci nějak prokaučovali
- Pondělí 15. října 2012 v 1:17® HaD
osprey> ono nejde ani tak o duháka nebo kapra. Jde o ten princip. Klasický příklad jsou soukromáky – kdyby byly vody spravovány „po soukromu“, tak jsou plné duháků, kaprů, jeseterů apod. na „cejny“ budou okolo vod kádě.
mvincik: někde je ryb méně (otázka je proč), někde stejně, někde víc. Anebo umíme líp chytat. Nevím. Když si chci zachytat, zachytám si podobně jako před dvaceti lety.
- Neděle 14. října 2012 v 18:16® HaD
Prichy> tak tak, můžeme se snažit lidem ukazovat, že i ostatní druhy jsou atraktivní, nicméně v globální změnu nevěřím. To je jako kdybys chtěl odnaučit čechy pít
. To je prostě utopie.
- Neděle 14. října 2012 v 17:52® HaD
osprey+Kazan> chlapi, debatu jsem nesledoval, jsem jaksi pár týdnů mimo a ještě budu. Každopádně je jedna věc, se kterou nikdo nepohne, i kdyby se postavil na hlavu třeba Svatý Petr. A to je poptávka. A té vždy bude v zásadní převaze odpovídat nabídka. Takže házet vinu na svaz, že sype kapry a duháky (odhadl jsem, že o tom je řeč) je hezké, ale jinak to nebude a kdyby bylo vedení svazu a svaz supermoderní, bude jich dávat ještě víc. Musela by se změnit poptávka – kdyby 80% členské základny stálo o plotice a tlouště, sypalo by se jich mraky a kaprů a duháků jako šafránu. Na tohle, bohužel, nesmíme zapomínat. Princip poptávka/nabídka nelze ochcat.
Tento příspěvek byl editován 14.10.2012 17:55:38 uživatelem HaD. - Čtvrtek 4. října 2012 v 15:01® HaD
BoBo-Falknow> trochu klesáte kucí
Bohumil je mužské křestní jméno. Toto slovanské jméno vzniklo jako překlad řeckého Theophilos (Teofil) „Bohu milý“. V ČR slaví svátek 3. října. Ženské přechýlení tohoto jména zní Bohumila.
Následující tabulka uvádí četnost jména v ČR a pořadí mezi mužskými jmény ve srovnání dvou roků, pro které jsou dostupné údaje MV ČR – lze z ní tedy vysledovat trend v užívání tohoto jména: Rok Četnost Pořadí 1999 28408 39. 2002 26870 39. Porovnání o 1538 méně žádná změna 2006 23659 42. Změna procentního zastoupení tohoto jména mezi žijícími muži v ČR (tj. procentní změna se započítáním celkového úbytku mužů v ČR za sledované tři roky 1999–2002) je –4,7%, což svědčí o poměrně značném propadu obliby tohoto jména.
- Čtvrtek 4. října 2012 ve 14:59® HaD
BoBo-Falknow> hale, pradědo, vše nej
- Čtvrtek 4. října 2012 v 10:57® HaD
BoBo-Falknow> už pade?
- Úterý 2. října 2012 v 17:33® HaD
osprey, Kazan> součástí toho všeho by ale mělo být i porozumění ostatních.
- Neděle 30. září 2012 ve 22:20® HaD
osprey> jsme v rukou Petrových
- Neděle 30. září 2012 ve 13:44® HaD
díky
Kdyby jste chtěli značku pelet a typ montáže ptejte se Míry.
Já byl jen divák
Teda skoro. Jen jsem jí neurval
- Pátek 28. září 2012 ve 22:38® HaD
Scanix> silena akce:) ale natočena komplet se zasekem. Neskutecnej lauf:)
- Pátek 21. září 2012 ve 14:46® HaD
fila> tak to potom jo.
- Pátek 21. září 2012 ve 13:53® HaD
Bigpista> je to napsané v popisku fotky. Ponechání je svaté právo každého rybáře.
Tento příspěvek byl editován 21.9.2012 13:53:52 uživatelem HaD.