Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:14® HaD
HaD

Scanix> Jo a ty záda – když se soustředíš a snažíš být alespoň trochu opatrný, aby tě ryby neviděly, tak jsi pořád lehce v předklonu a z toho to bolí. A já mám dlouhodobě záda a hlavně krční páteř (s kterou už jsem párkrát skončil na kapačkách) dost v zadnici, takže mi stačí málo.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 14:11® HaD
HaD

Scanix> Tohle byl jen krajskej přebor, takže pořadí bylo jen v jednotlivcích a byl jsem někde za desítkou. Výsledek na prd, co budu povídat. Ale nešlo o nic – je to kvalda na Mistrovství republiky, kam jdu díky prvenství v žebříčku jednotlivců z JČ automaticky. Tady jsem mohl jen nasbírat body pro žebříček letošní :-) Ta sobota mě vážně neklapla. Celkově smolnej den. Ale to k tomu bohužel někdy patří. A to kalný nadjezí – to nesnáším :-D

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:56® HaD
HaD

osprey> Chachacha. V sobotu nejhorší možná konstalace – chytal jsem ráno (nemám na závodech rád), v nadjezí (čtení vody na houno), v zakaleném a rotoval jsem na místo sice dobré, ale dobře prochytané. Navíc jsem měl smolíka s pěkným tlouštěm a navíc po rotaci chytal blbě. Takže v sobotu poslední :-D Neděle už mi sedla vodou, časem a vůbec vším a hned z toho byla jednička :-)

Pondělí 6. srpna 2012 ve 13:04® HaD
HaD

Scanix> no! Asi jo! :-) Jen mě lehce z víkendu bolí záda :-) I jsem si docela zachytal – pěkní okouni, proudníci, tloušti.

Pátek 3. srpna 2012 v 15:05® HaD
HaD

Pěkný víkend všem!

Pátek 3. srpna 2012 ve 14:54® HaD
HaD

alda1974> Co chceš chytat?

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:35® HaD
HaD

MIG-35> :-) OK. Pro mě je hlavní, aby ryby braly. Výsledek je fajn, ale nejhorší je, když neberou, byť třeba člověk vyhraje. Chci si zachytat na vodě, kterou mám rád!

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:09® HaD
HaD

mannice: pěknej fištrón! Gratuluju!

Pátek 3. srpna 2012 ve 13:08® HaD
HaD

MIG-35> Jasan, vybřídím :-) Zajeď na pokec!

Pátek 3. srpna 2012 ve 12:41® HaD
HaD

Jen se nebojte! Já si to užiju, zachytám si a nějak to dopadne :-)) ) Ve finále jde o prd :-)

Pátek 3. srpna 2012 v 11:32® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> jasně :-) na celý víkend na Otavu.

Čtvrtek 2. srpna 2012 v 11:49® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> podle porybného. Rozumný by to neměl řešit.

Pondělí 30. července 2012 v 16:38® HaD
HaD

Veronika3> pak bych to nazval, jak píše Osprey: cvrček

Pondělí 30. července 2012 v 16:22® HaD
HaD

Veronika3> o jaký seriál se jedná? Něco pro nás? :-)

Pátek 27. července 2012 ve 13:10® HaD
HaD

Tady je polojasno a už se dvě hodiny hádáme o vítězích poslední fotosoutěže :-)

Čtvrtek 26. července 2012 ve 21:22® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> ale jo, to navozuje. Nicméně když jsem vytáhl letos jednoho z těch velkých, tak i když to bylo přes den, dal jsem ho na hodinu na gumu, abych dopřál odpočinku jemu i sobě a mohl připravit foťák. Možná to ale dělám blbě. Sám ani nevím. Je to otázka úhlu pohledu.

Tento příspěvek byl editován 26.7.2012 21:23:19 uživatelem HaD.
Čtvrtek 26. července 2012 v 15:46® HaD
HaD

Kazan> no se sumcem, který stojí za pěknou fotku, moc předpažku neuděláš :-)

Čtvrtek 26. července 2012 v 15:18® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> když ono to je těžké – pokud lovíš cíleně a ulovíš velkou rybu, většina lidí chce pěknou fotku a to je často v noci složité a ne každý si s tím umí poradit. Nicméně beru, že jsou lidi jako třeba ty, kteří s tím nesouhlasí.

Je fakt, že se to ale někdy i v noci povede, byť to není žádná sláva :-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49081.jpg
Čtvrtek 26. července 2012 ve 14:22® HaD
HaD

ssg.Jimmy Wild> já bych doporučil lano vůbec nepoužívat. Když už tak gumu, která nepoškodí a tlumí rázy.

Čtvrtek 26. července 2012 ve 14:03® HaD
HaD

vanas: pěknej kousek :-)