Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Sobota 9. června 2012 ve 14:24® HaD
HaD

101 lbs from hungary caught on june 2. however it s aint a true record in my opinion. If the stories are true, the fish was netted from lake Balaton (594 km²) and bought by the owner of a small 11 hectares lake. top destination, lots of big fish, but i do not think carpfishing to buy big carp fom all over and put it in a small lake where anyone with enough money can catch it. the true record would be if someone had caught it from balaton.

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49419.jpg
Pátek 8. června 2012 ve 13:09® HaD
HaD

Věnujte prosím pozornost tomuto oznámení:

http://www.chytej.cz/…oznameni/11/

Pátek 1. června 2012 v 16:11® HaD
HaD

lol, plavačka a kaprmontazi zdendy

Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej.
Pátek 1. června 2012 v 16:00® HaD
HaD

musím si udělat na telefonu značku, jak je to správně :-) Osprey: pravé se Zdendou vymyslime scénář:))) shodujeme se ze by to ještě chtělo víc drama a sex:)))

Pátek 1. června 2012 v 15:31® HaD
HaD

úplne:)))

Pátek 1. června 2012 ve 14:47® HaD
HaD

kachnozravy dabelsky kapr

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49249.jpg
Neděle 27. května 2012 v 15:34® HaD
HaD

Lužnice na letním stavu vody

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49151.jpg
Sobota 26. května 2012 ve 14:58® HaD
HaD

osprey> Já tomu rozumím a jistě jsou lidi, co to ocení. Nicméně zkusím opět malý příměr – když bude hezká ženská a neupraví si vlasy, nenamaluje a pěkně neoblíkne a nepůjde ještě nejlépe svůdným krokem, málokdo se za ní ve městě ohlídne. Když se naopak „přemaluje“, vezme si 20cm podpatky, extra mini sukni, kde jsou vidět i tanga (pokud si je vůbec oblékne) a tílko bez podprdy, ohlédne se taky dav, ale už jí bude mít leckdy za štětku :-D Chápu, že se i dnes najdou tací, kteří škytnou blaženě za oběma extrémy, podobně jako u těch fotek ryb. Nicméně stejně jako u žen, které se upravují aby jim to slušelo, se i ryby fotí tak, aby jim to slušelo. Dříve to tak možná nebylo a třeba se to i změní, ale teď je to „trendy“ a pokud člověk chce udělat fotku, která zaujme a kterou by třeba nějaký časopis měl rád na titulce (např. současná titulka Českého Rybáře), musí mít buď takovýhle atribut, nebo zajímavou akci, moment apod. Samozřejmě při zachování nějakých základních parametrů, jako je kompozice, expozice apod. A opakuji – bez motivu lhaní. Tahle fotka se sumci je celkem efektní a kdybych napsal 264 cm a 117 kg, málokdo by uvažoval, že si vymýšlím. Přesto jsme ji tak udělali a napsali pravdivých 246 cm a 88 kg, byť třeba ta váha zní skoro neuvěřitelně málo… A naopak fotka Zdendy s ohromným kaprem 98 cm v podstatě nijak zvlášť neupoutá a leckdo by tomu rozměru možná ani nevěřil (samozřejmě po bližším zkoumání ano, ale na první pohled bych ji skoro přešel)…

Tento příspěvek byl editován 26.5.2012 15:10:42 uživatelem HaD.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49134.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2012/th-img49135.jpg
Sobota 26. května 2012 v 11:18® HaD
HaD

osprey> Taky jsem psal že u rybáře s rybou je šíro velmi nadneseně řečeno to, co u modelky to světlo apod. Deformovat modelku šírem by asi byla blost, i když v určitém záměru by to mít smysl jistě molo.

Štochl – a nenosil „bejsbolku“ :-D a nedělal spoustu současných věcí a taky primárně nefotil rybáře s úlovkem, o čemž mluvím já.

Tak až ho budeš mít, hledej ten kompromis ;-)

Tento příspěvek byl editován 26.5.2012 11:21:28 uživatelem HaD.
Sobota 26. května 2012 v 1:28® HaD
HaD

osprey> Ono je potřeba nalézt rozumný kompromis a nevyužívat to k matení a zveličování. Ale záměrně fotit bez širokoúhlého efektu, který umožní rybě vyniknout by bylo jako fotit modelku bez blesků podle určitých zákonitostí, aby prostě vynikla a vypadala dobře. A pěkná ryba je jak modelka, která má vypadat dobře a vyniknout. Nehledě na to, že „jít proti proudu“ jen způsobí to, že pak desetikilovka může působit jako ryba do metru. A to je podle mě škoda. Jak říkám – je třeba hledat kompromis…

Čtvrtek 24. května 2012 ve 12:56® HaD
HaD

Raf> moc pěkný :-)

Středa 23. května 2012 ve 12:48® HaD
HaD

Scanix> kdy, kde kdo?

Středa 23. května 2012 v 9:53® HaD
HaD

sethy> :-)

Pondělí 21. května 2012 ve 23:55® HaD
HaD

sethy> co si čekal? :-)

Pondělí 21. května 2012 ve 22:45® HaD
HaD

mvincik> no to jsem viděl skočit by bylo hodně slušný povoděníčko. Měl jistě 70+

scanix: příště už cinknu!

Pondělí 21. května 2012 ve 22:03® HaD
HaD

Scanix> já ho taky nesmazal, ale občas se mi stane, že číslo chci uložit, pak si řeknu, že si ho uložím později a nakonec ani nevím čí je :-D

Pondělí 21. května 2012 ve 22:01® HaD
HaD

nnnap> :-)

Pondělí 21. května 2012 ve 22:01® HaD
HaD

mvincik> přívlač, úplně normální chytačka :-)

Pondělí 21. května 2012 v 19:34® HaD
HaD

nnnap> Tebe jo, Karle ;-)

Pondělí 21. května 2012 v 19:06® HaD
HaD

sethy> no nemám, no :-/