Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 10. října 2011 v 15:29® HaD
HaD

mvincik> jelikož jsem chytal, tak jsem nefotil. Proto o článku neuvažuju. Nebo bych měl? :-)

Pondělí 10. října 2011 v 15:16® HaD
HaD

Mistrovství ČR je za námi. Kraje:

Jednotlivci:

1. Miroslav Zvolánek (JČ)
  2. Milan Měsíček (JČ)
  3. Tomáš Čepelák (VČ)
Pondělí 10. října 2011 v 15:11® HaD
HaD

jiris: máš SMS

Čtvrtek 6. října 2011 v 10:48® HaD
HaD

Scanix> nemáš chuť vyndat z jednoho rybníčka velkou štiku okolo 120 cm? Kluci jí tam nechtějí…

Středa 5. října 2011 ve 23:32® HaD
HaD

Scanix> bagrování + zřízení výpusti

Středa 5. října 2011 ve 12:59® HaD
HaD

hraji> to je myslím zbytečné

Bonis317> lidi jsou různí, i rybáři

Sobota 1. října 2011 ve 21:53® HaD
HaD

Scanix> parmy na mušák – to bývala moje láska :-) TOP měla 75cm

Čtvrtek 29. září 2011 ve 22:25® HaD
HaD

Noodling> ono je taky třeba vzít v úvahu, že ne každý jde po trofejní rybě. Jako ne každý třeba chce uběhnout stovku pod deset a radějí si dá maraton :-)

Tento příspěvek byl editován 29.9.2011 22:26:03 uživatelem HaD.
Čtvrtek 29. září 2011 v 15:10® HaD
HaD

osprey> no já mu jí závidím:-D DD. Podobnou už jsem v ruce držel, jen jsem jí neulovil vlastnoručně. A to bych samozřejmě chtěl. Na svazovce i na soukromáku. A samozřejmě na různých svazovkách, v různých obdobích… No mám co dělat :-D

Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:44® HaD
HaD

Scanix> jj

Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:23® HaD
HaD

Scanix> :-) tak si to hlavně nenech nikým znechutit. Myslím, že Ti jí všichni závodíme. Šmejde! :-D

Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:15® HaD
HaD

Scanix> přesně tak.

Ještě k hodnotě úlovku – např. můj kamarád chytá kapry a já se ho jednou ptal, jaký kapr je pro něj nejcennější (největší) a on řekl, že to nejde brát podle velikosti. Třeba ryba ze Slap okolo 16 kg pro něj má stejnou hodnotu jako 7kg kapr z malé říčky. To samé kapr chycený v létě a kapr chycený někdy v lednu atd. Já to mám podobně. A tahle štika, nebo třeba ty moje kudličky z Jestřabic mají z jednoho úhlu pohledu hodnotu velmi vysokou, z druhého velmi nízkou. Podstatné je, zda nám udělaly radost a to myslím, že stoprocentně :-)

Čtvrtek 29. září 2011 ve 13:01® HaD
HaD

Scanix> parádní bonus!

Asi bych jel. Přeci jen ten pocit, že během vycházky jsi schopen s téměř 100% jistotou to takovéhle rybě protáhnout před hubou, je super. Na svazovku můžeš chodit denně třeba deset let a nikdy tuhle jistotu, že jsi byl už třeba pár desítek blízko, mít nebudeš. A to je zase krásné tam. Každé má prostě něco svého a proto to děláme, ne? :-)

Čtvrtek 29. září 2011 ve 12:52® HaD
HaD

Kazan> na svazovce by to muselo být 1: milionům? miliardám? nemožné? Taky by se musela v úvahu brát rozloha revíru. množství potenciálních stanovišť, průměrné a aktuální množství potravy apod.

Čtvrtek 29. září 2011 ve 12:50® HaD
HaD

Scanix> Petře, já se nechci dohadovat, ale ta čísla jsou moc nepřesná. Především má smysl dívat se tak 5 let zpátky – dříve se tam moc nelovilo a pochybuju, že se vědělo o každém ulovení – ta štika bylo prostě menší. K tomu bych vypustil období prosinec až duben – nemyslím si, že by se v tuto dobu vláčelo a dírky jsou něco jiného atd. atd. Navíc vůbec nikdo netuší, kolikrát se na prutu již ocitla a třeba to utrhla, spadla apod.

Až znovu pojedeš, dej echo a přidám se. Ale že by se chytila hned znovu nevěřím, to už by byla moc velká dávka štěstí. Každopádně žrát musí a to nejméně několikrát týdně. Když se do toho okamžiku trefíš něčím, co nezná nebo ji nasere a protáhneš jí to před hubou, tak možná… :-)

Tento příspěvek byl editován 29.9.2011 12:53:57 uživatelem HaD.
Čtvrtek 29. září 2011 ve 12:39® HaD
HaD

osprey> tak tak, to jsem tím tak nějak chtěl říct. Tím ale vůbec nechci úlovek znevažovat. Jen je třeba si přiznat, že ta pravděpodobnost je prostě jiná, než třeba někde na Vlkově :-) Je to prostě jiná škatulka. Já třeba ty štiky ze srazu taky mám v jiné škatulce, než ostatní „svazové štiky“. Vážím si jich, ale jinak. V hlavě mi zůstanou především kvůli okolnostem ulovení, než kvůli velikosti (kdyby měl o 20 cm míň, vzpomínal bych na ně možná stejně rád)

Čtvrtek 29. září 2011 ve 12:07® HaD
HaD

Scanix> matematiku jsem nestudoval, ale nemělo by se do těch „výpočtů“ uvažovat jen počet dnů. kdy jí někdo lovil? Každý den to rozhodně nebylo :-)

Čtvrtek 29. září 2011 v 11:46® HaD
HaD

Scanix> myslíš, že když tam teď strávíš 99 dnů, že ji ani jednou nechytneš? Bez ohledu kolik rybářů tam už lovilo? Já myslím, že zrovna Ty jí několikrát chytíš. A znám rybáře, u kterých bych vsadil cokoliv, že jí nechytí ani za 1000 vycházek.

Čtvrtek 29. září 2011 v 11:40® HaD
HaD

Scanix> pravděpodobnost trochu znám, přesto si myslím, že do rovnic dosazuješ špatná čísla.

Čtvrtek 29. září 2011 v 11:37® HaD
HaD

Scanix> legrace to rozhodně není, ale šance 1 ku 200 při 100 vycházkách je prostě nesmysl.