Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 22. června 2011 ve 12:00® HaD
HaD

Po několika měsících usilovné práce naší redakce pro Vás spouštíme zbrusu novou a na internetu ojedinělou rubriku s názvem Galerie rybářských vláčecích nástrah. Odkaz na ni je umístěn v menu ENCYKLOPEDIE. Přímý link je zde: http://www.chytej.cz/…rie_nastrah/

Rubrika se bude nadále rozrůstat a věříme, že ji oceníte!

Středa 22. června 2011 v 11:58® HaD
HaD

1Mara> to bys koukal :-D

Středa 22. června 2011 v 11:50® HaD
HaD

1Mara> Táta není žádnej blbec, víš? Architekt, kterej toho dokázal v životě hodně a dnes mu dávám v mnohém za pravdu.

Středa 22. června 2011 v 11:39® HaD
HaD

inspo> vidím, že jsou lidi, kterým se člověk nezavděčí i kdyby si člověk prst v prdeli zlomil.

Projektant, nebo pekař není to jedno? Jde snad o princip, ne?

Pořad je výhradně náš a nehodlám to s Tebou rozebírat. Nepředpokládám, že bys rozuměl autorskému právu a televizní problematice.

A na otázku s tím „kdyby“ Ti odpovím jako mi odpovídal kdysi můj táta a ačkoliv se mi ty jeho odpovědi nelíbily, jsou pravdivé: KDYBY VLK NESRAL, DÁL BY DOBĚHL.

Tento příspěvek byl editován 22.6.2011 11:49:03 uživatelem HaD.
Úterý 21. června 2011 v 19:58® HaD
HaD

XAXAP> v podstatě souhlas. Na řekách to ještě jakžtakž jde.

Úterý 21. června 2011 v 19:47® HaD
HaD

Piranha> to téma, pokud se diskutuje slušně, je nekonečné. Nyní už nejde o toho konkrétního pstruha, ale o vize budoucnosti, nepletu-li se.

Úterý 21. června 2011 v 19:46® HaD
HaD

XAXAP> důležité je aby byl skutečně výběr. Nemám rád šeď, byť sytou třeba ve formě mnoha stejně velkých VELKÝCH ryb.

Úterý 21. června 2011 v 19:32® HaD
HaD

Kazan> tak je skutečně Francouzská „Encyklopédie pratique de la peche“, česky Velká kniha rybaření

Úterý 21. června 2011 v 19:19® HaD
HaD

Kazan> tu knížku mám taky, docela síla. Tuším Anglie?

Úterý 21. června 2011 v 17:02® HaD
HaD

XAXAP> takovou diskuzi beru, ale nemyslím si, že by se komunikačně méně zdárný jedinec nemohl vyjádřit.

Úterý 21. června 2011 v 16:43® HaD
HaD

regulus> mě už ten věčný kritický pohled a stálé hledání, jak do něčeho rejpat fakt nebaví. Myslím si, že vydržím hodně, ale občas je potřeba udělit lekci.

Úterý 21. června 2011 v 16:00® HaD
HaD

kubas> samozřejmě, když jsme ČT prodali licenční práva.

Úterý 21. června 2011 v 15:02® HaD
HaD

inspo> proklikej si horní menu. Těch rubrik, zajímavého čtení a možností jsou tu tuny. Nové video, a snad zajímavé, je tu každý týden ;-)

A samozřejmě že dost záleží na práci redakce, ale od toho je taky zřízena. To je přeci běžné, že např. projekční kancelář stojí na projektantovi a jeho práci, nebo se snad pletu?

Tento příspěvek byl editován 21.6.2011 15:08:30 uživatelem HaD.
Úterý 21. června 2011 ve 14:14® HaD
HaD

Mates(původní)> Děkovat netřeba. Já myslím, že to chápe většina, jen jsou zbytečné negativní vedlejší efekty.

regulus> to neva :-)

Úterý 21. června 2011 ve 14:02® HaD
HaD

regulus> Přijal nabídku na pomoc.

Úterý 21. června 2011 ve 13:52® HaD
HaD

Mates(původní)> Nekteré výroky jsou za hranicí slušně vedené výměny názorů a ty náznaky vyhrožování jsou dalece za. Myslím si, že to hodnotu Tvého a XAXAPovo nazoru silně a zbytečně devalvovalo. Není to škoda?

Úterý 21. června 2011 ve 12:26® HaD
HaD

džigit> lítost kombinovaná s nasráním tedy:-)

Úterý 21. června 2011 ve 12:24® HaD
HaD

cormoran> to je samozřejmě interní informace :-)

Úterý 21. června 2011 ve 12:01® HaD
HaD

Shrek23> O závisti to určitě není. Je to spíš lítost nad absencí další pěkné ryby v našich revírech.

inspo: sus1 má stále potřebu se do někoho navážet. Nepamatuji si, kdy tu napsal něco o rybách, dal rybářskou fotku apod. Teď má pár dní na zotavení. Mimochodem psal jsi, že by byl bez diskuze server na vypnutí. Diskuze je fajn, to beru, ale z nějakých 150.000 návštěv za měsíc směřuje do diskuzí jen určité, menší procento. Je to jako kdybys řekl, že k vodám s málo či žádnými cejny, nemá smysl chodit.

Úterý 21. června 2011 ve 2:06® HaD
HaD

XAXAP> Několikrát se tu např. hovořilo o posekávání pstruhů. Může to někdo doložit?