Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 16. listopadu 2010 ve 14:01® HaD
HaD

Se zpožděním vyhlašujeme výsledky dvou soutěží o zboží DAIWA CORMORAN.

Soutěže o naviják DAIWA LUVIAS (http://www.chytej.cz/…a-11-000-kc/) se zúčastnilo 537 návštěvníků serveru. Z toho bylo 517 správných odpovědí. Losováním 15.11.2010 byl určen výherce. Stává se jím uživatel Pierre (prosulek@seznam.cz). Srdečně gratulujeme!

Velká článková soutěž o zboží DAIWA a CORMORAN (http://www.chytej.cz/…cen-3100-kc/): Los učinil šťastnými: 1. SpanyS – SpanyS@seznam.cz, 2. amsum – vydravahu@azet.sk, 3. Josef Piecuch – J.Piecuch@seznam.cz. Gratulujeme!

Výherci všech soutěží jsou o své výhře informováni e-mailem.

Pátek 5. listopadu 2010 v 15:24® HaD
HaD

spike> a ukázky bohužel pojmou hrozně málo :-)

Pátek 5. listopadu 2010 v 15:23® HaD
HaD

Alov> to byl fooor. Okolo centu :-)

Pátek 5. listopadu 2010 ve 13:23® HaD
HaD

Robur> 125 :-D V KLIDU

Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 23:01® HaD
HaD

Sander> přežrán, spokojen, unaven, jdouce chrnět :-)

Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 16:41® HaD
HaD

Sander: Já si dneska na oslavu dokonané práce dám nejlepšího „kapra“, jakej může být. Bude mít alespoň 400g a bude hoodně krvavej. Mňam. Proč o tom mluvim už teď? Proč já vůl takhle s předstihem duševně mastrubuju, když to bude až večer? No nic, musím běžet, huba se mi plní slinama, před očima jen ten steakovej talíř… :-)) )

Tento příspěvek byl editován 4.11.2010 17:04:10 uživatelem HaD.
Středa 3. listopadu 2010 ve 2:57® HaD
HaD

Raf> ok. Popřemýšlím.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 23:56® HaD
HaD

mannice> určitě jich většina přežije, ale zažil jsem i opak. Proto nehýřím 100% optimismem.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:20® HaD
HaD

mannice> souhlasím :-) S tím sumcem – to nikdy nevíš. Já taky nevím, kolik mrtvol po mě zbylo. Ale že zbyly a jen o nich nevím, je jisté. Nemá smysl si malovat růžově, že ne.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 22:08® HaD
HaD

mannice> jde o to s jakou filosofií do toho jdeš. Zda chceš zažít adrenalin se slabým cajkem a třeba rybu soubojem unavit až doslova k smrti, nebo zda jí chceš prostě ulovit a souboj si tolik sice neužít, ale mít jakousi jistotu, že to jednak přežije a že jí zdoláš. Nevyzdvihuju ani nezatracuji ani jeden pohled. Jen je potřeba si uvědomit, co vlastně děláš.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:54® HaD
HaD

osprey> jdeš do detailů… kdybys viděl, jaký dělají někteří kluci kouzla s rotačkami… Přesto zdůrazním slůvko „ASI“, které jsem použil. Je to neměřitelné a měřit to nechci. Je to o tom jak to vnímám já sám pro sebe.

Add. tajmen: trojkovej mušák určitě neberou ;-) a když Milda vytáhl metrovku na smáka a ten kravskej ocas do 10 g, myslím, že by kdejaký muškař s devítkou prutem vyvalil oči.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:39® HaD
HaD

osprey> nástrahy jdou také vyrábět a na některých dělám různé úpravy… Pokud by se nějaký muškař urazil, nebylo by to myslím správné a neuměl bych si ho vážit.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:36® HaD
HaD

osprey> je to tak, na přívlači je úžasné, že je pořád co objevovat a učit se a zjišťovat, že lze ještě to a to a tamto… Pro mě stále více srdcová záležitost. Víc kreativity asi žádný jiný způsob rybaření nenabízí.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:25® HaD
HaD

osprey> uvidíme, zda bude čas si vydechnout. Ještě toho mám před sebou mnoho :-(( Dnes jsem ale spal 6 hodin. Úspěch :-D

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:24® HaD
HaD

mannice> nene nebyli, nevím co tam bylo.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:14® HaD
HaD

osprey> mohu potvrdit. Na závodech mi cestou dolů slupl smáčka na dropshotu tloušťák. Kdybych necivěl na vlasec, věděl bych kulový.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:11® HaD
HaD

skwor> Už jsem jí viděl hotovou asi 3× a s chutí si jí pustím znovu. Povedla se. Info, zábava, ryby, pohoda…má všechno. Vyplatilo se to dělat dva roky.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:06® HaD
HaD

Tak konečně začnu snad zase dýchat. Po téměř dvou měsících nonstop ve střižně se právě masterují nová DVD a zítra, pokud se nic nepodělá, jdou na lis a příští týden začneme posílat. První dojmy jsou, že letos se to zase povedlo lépe než předchozí roky. Mám radost.

Úterý 2. listopadu 2010 ve 21:03® HaD
HaD

Raf> kalendář jsme dost složitě sháněli, protože o něj byl vloni ohromný zájem. Povedlo se. Je to částečně služba pro návštěvníky CHYTEJ. Proto ale nechci, aby mi zůstali na skladu. Prodělat na nich opravdu nepotřebuju (když prodám všechny, vydělám asi na třídenní režii naší firmy) a proto musí být vidět. A je vidět že je. Je to kalendář s polonahejma rybářkama. Čím bys na něj upoutával ty? Západem slunce?

Mimochodem, letošní se opravdu povedl :-)

Úterý 26. října 2010 v 9:22® HaD
HaD

díky všem, moc !