Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 11. srpna 2010 ve 12:01® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> tsssss víš co toho v takové řece sežere tloušť okolo 50 cm +? Chudáci kapři
- Úterý 10. srpna 2010 ve 12:31® HaD
b.gun> Zápis by měl obsahovat alespoň základní údaje o lovu.
- Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:36® HaD
Jak.novi> to snad není špatně, ne?
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:44® HaD
Raf> to si piš…radost byla ohromná!
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:43® HaD
majkyss> já hubnout nehodlám
)
- Pondělí 9. srpna 2010 v 19:21® HaD
sus1> jen se neboj
- Pondělí 9. srpna 2010 v 18:03® HaD
CeP> a kua
- Pondělí 9. srpna 2010 v 9:47® HaD
CeP> ty už taky blbneš na inlajnech? Mě do toho furt nutí žena a já si pořád ťukám na čelo. No ale když už i CeP…
- Pondělí 9. srpna 2010 v 9:46® HaD
denyg> zdar
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 18:28® HaD
sethy> postrádám popis úlovku
Tento příspěvek byl editován 5.8.2010 21:55:46 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze. - Čtvrtek 5. srpna 2010 v 8:28® HaD
džigit> smažeme
- Středa 4. srpna 2010 ve 23:15® HaD
sus1> tak zitra. uz lezim v posteli
- Středa 4. srpna 2010 ve 22:59® HaD
sus1> o tom nepochybuj, že se zeptám.
- Středa 4. srpna 2010 ve 22:59® HaD
džigit> to víš, s tímto typem novin zkušenost holt nemám
- Středa 4. srpna 2010 ve 22:27® HaD
sus1> to jsou tipy reprodukované na základě tříhodinového rozhovoru paní redaktorkou.
džigit> nevybral jsem si. Prostě mě oslovili a já souhlasil. Uvidíme, jak dopadne pokračování. Třeba potom řeknu „s bulvárem nikdy více“. Třeba to dopadne dobře. Chápej, letos jsem dělal už pro dvoje noviny (MF Dnes a deník SPORT) a vždy to bylo OK. Neměl jsem důvod odmítat možnost vyjádřit svůj názor široké veřejnosti, když jsem o to byl požádán.
Robur> žádnou smlouvu nemám. Dělám to zadarmo z důvodů, jaké jsem uvedl. Přesto mám v PC schválenou verzi. Mohu ji sem dát. Byl to nejméně dvojnásobný rozsah, sice to nebylo nic extra, ale pro mě to bylo ještě jakžtakž čitelné…
- Středa 4. srpna 2010 ve 20:29® HaD
sus1> sus1> Řekl jsem, že hlučné zabouchnutí dveří od auta ryby může poplašit i na sto metrů. To je pravda. S tím zahraničím – paní redaktorka se mě ptala na nějaký nebezpečný zážitek na rybách. Řekl jsem, že je rybařina bezpečná, že nebezpečí může hrozit při brození, při bouřce a že opravdu nebezpečnou situaci jsem zažil v zahraničí se žralokem a jedovatou trnuchou. Bohužel to napsala tak, že to vyznělo jinak. Zítra se stejnou redaktorkou a Rudou Hrušínským máme pracovat celý den u vody na rybářském seriále. Mám z toho trochu hrůzu, co z toho vznikne. Manželka tady do mě hustí, abych to celé zrušil. No asi to bude tak trochu „ruská ruleta“. A to jsem chtěl primárně rybařině pomoci
(
- Středa 4. srpna 2010 v 16:10® HaD
Tutan> ja predevsim chtel siroke verejnosti vysvetlit, proc poustet velke ryby. nejvic me mrzi, ze se to v tom trochu ztratilo
- Středa 4. srpna 2010 v 15:52® HaD
a to mam zitra zacit s nimi pripravovat serial. docela se bojim
- Středa 4. srpna 2010 ve 12:19® HaD
tutan: uz to vyslo. radeji to ale ani necti. vzniklo z toho totiz neco jineho, se zasadnimi chybami (napr. jsem oznacen jako lovec jedne ryby a mam byt i na fotce – ve skutecnosti jsem ji neulovil a ani se na tom nepodilel a na fotce nejsem). Kdyz jsem to dnes četl, orosily se mi zada. hlavni myslenka je upozadena, ze me udelali supermana… ach jo.
Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 12:21:10 uživatelem HaD. - Středa 28. července 2010 v 16:46® HaD
Sander> Bylo, až na dnešní zlobení celé serverovny. Pokud bud klid, bude to jen tato migrace (mělo by být prý vidět viditelné zrychlení).