Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 28. července 2010 v 16:44® HaD
HaD

Libor> no slíbili mi, že to bude jen cca 5 minut. Doufám, že to tak bude :-)

Středa 28. července 2010 ve 14:07® HaD
HaD

Plánovaná odstávka serveru: V pátek zhruba ve 22:00 bude na několik minut odstaven server z důvodu migrace na výkonnější vlastní stroj. Děkujeme za pochopení.

Pondělí 26. července 2010 v 15:56® HaD
HaD

Libor> a bylo to „chyť a pusť“? :-)

Pondělí 26. července 2010 ve 14:11® HaD
HaD

dam> no taky z toho nemám úplně nejlepší pocit :-((

Pondělí 26. července 2010 v 10:12® HaD
HaD

dam>čeho ty si nevšimneš :-)) )

Neděle 25. července 2010 ve 20:04® HaD
HaD

kubajzs> dobrou chuť :-)

Neděle 25. července 2010 v 18:49® HaD
HaD

inspo> tohle počasí mi sedí o dost víc :-) Akorát ryby na mě dlabou. Obden večer vláčím, ale je to slabota. Občas bolen okolo půl metru a v pátek po dlouhý době sumeček asi 80cm. Jinak jak když je řeka prázdná, nebo mám úplně volšový ruce :-((

Pátek 23. července 2010 v 11:18® HaD
HaD

Libor> :-) Cink a na zdraví!

Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:22® HaD
HaD

inspo: no trochu jo. Považuju to za úspěch pro návštěvníky. Ale taky je moc velký horko. A v tom jsem nakrklej imrvére :-¨)

Čtvrtek 22. července 2010 ve 23:21® HaD
HaD

mannice> co k čemu je?

Čtvrtek 22. července 2010 ve 13:06® HaD
HaD

inspo> taky jsem to nemyslel jako kritiku. Jen jsem vyjádřil názor na věc :-)

Čtvrtek 22. července 2010 v 0:38® HaD
HaD

sus1> nebyl manice: jasně

Čtvrtek 22. července 2010 v 0:33® HaD
HaD

osprey> tys to měřil? :-)

Středa 21. července 2010 v 16:56® HaD
HaD

sus1> :-) budu je vozit osobně :-D

Středa 21. července 2010 v 16:53® HaD
HaD

mannice> mohu potvrdit, že to je rozdíl. Je to labuž točit takovou mašinkou.

Středa 21. července 2010 v 16:35® HaD
HaD

inspo> no úplně nejlepší by bylo, kdybysme měli třeba volný milion a ten rozdali cash. Třeba mezi sto lidí. Každýmu deset litrů na ruku. Co Ty na to?

Středa 21. července 2010 v 16:08® HaD
HaD

Máme za sebou losování soutěží! Soutěž o pletenou šňůru GIGAFISH dle vlastního výběru (http://www.chytej.cz/souteze/39/) vyhrál uživatel s přezdívkou Dejwík2504.

Soutěž o sumcový stojan (http://www.chytej.cz/souteze/38/) pak vyhrál uživatel Srneček.

GRATULUJEME A PŘIPOMÍNÁME SOUTĚŽ SOUČASNOU: http://www.chytej.cz/…an-a-cepici/

PO JEJÍM UKONČENÍ SE VŠICHNI MŮŽETE TĚŠIT NA SÉRII SOUTĚŽÍ O ZBOŽÍ DAIWA A CORMORAN. MIMO JINÉ SE BUDE SOUTĚŽIT O 3 EXKLUZIVNÍ NAVIJÁKY DAIWA LUWIAS (KAŽDÝ V HODNOTĚ 11.000,– KČ)

Středa 21. července 2010 v 11:01® HaD
HaD

prutos: uvláčený sumec je podle mě pořád silurus glanis, tudíž to není jiný druh než jinak ulovený sumec :-) Je potřeba, stejně jako u jiné ryby, aby jevil energickou snahu odjet. Pokud se jen líně vlní, raději počkat.

Úterý 20. července 2010 v 15:34® HaD
HaD

hraji> Já Ti rozumím. Ale chápu člověka, který chytí pěknou rybu a chce si jí vyfotit za světla a současně ji pustit. Né každý dokáže fotit v noci. Ne každý má operativně tu možnost. Pak tu rybu prostě uchová. Vím, že je to zakázané. Ale vím, že šetrnější varianta neexistuje a vím 100%, že na gumě se té rybě nestane nic, kromě trochu otlačeného koutku a trochu odřené tlamy, kde je na to ryba jako sumec – dravec od přírody připravená. Vím, že jsi moudrý muž a vážím si tě. Ale v tomto směru zkušenosti nemáš. Já ano. Se sumci jsem už něco prožil :-) Mimochodem znám případy, kdy byl unavený sumec puštěn, do bahna se zabořil, udusil se a po pár dnech vyplaval mrtvý. Kdyby se na dvě hodiny (nebo i na půl dne) uvázal u břehu, nestalo by se to.

Tento příspěvek byl editován 20.7.2010 15:37:08 uživatelem HaD.
Úterý 20. července 2010 ve 13:56® HaD
HaD

hraji> souhlasím s tím porušením řádu. Nicméně uchování každé ryby, byť v povoleném vezírku je sakra trápení. To uvázání (byť zakázané) je v případě sumce to nejšetrnější možné uchování. A dovedu pochopit lidi, kteří to i přes zákaz dělají. Donutit je uchovávat sumce, které pak chtějí pustit, v saku, by těm rybám neprospělo. Po pravdě, kdybych se nebál průseru, dělal bych to taky i s rybou, kterou stejně hned pustím. Nedávno jsem se nachomýtl k souboji s rybou 175 cm a i když jsme jí hned po vylovení vyfotili a šli hned pustit, měl jsem sto chutí to tak udělat. Byl totiž vyčerpanej a bylo potřeba ho nechat odpočinout, než se vypustí, aby se někde nezapíchnul do bahna a neudusil. Nakonec jsem s ním stál půl hodiny ve vodě a pak v pohodě odplaval. Uvázání u břehu na gumě by bylo ještě jistější. Jednak by si odpočal ještě víc a neztratil by tolik slizu – o který chtě nechtě při tak dlouhém držení přišel.