Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 7. července 2010 v 19:23® HaD
HaD

Jak.novi> zákazník to není – zákazník si obvykle něco kupuje. Kritizuje bezplatnou službu ;-) Už jsem mu napsal. Ostatním děkuji za pochopení.

Středa 7. července 2010 v 18:58® HaD
HaD

Libor> :-)

Středa 7. července 2010 v 18:55® HaD
HaD

Libor> no příjemný to úplně nebylo a navíc šly na těch 4 metrech ode dna slušný víry a ryba se zdála opravdu pěkná. Naštěstí už byla trochu utahaná. Urvat jí a nechat tam s montáží v hubě by nebylo dobrý. Ale dopadlo to dobře. Moc jsem neriskoval. A musím se trochu pochválit :-)) ), už jsem pár podobných situací zažil a když se člověku nepletou ruce a ví co chce udělat, dá se to.

Středa 7. července 2010 v 18:48® HaD
HaD

Raf: no myslel jsem si to taky. Bylo mi divné, že bys chytal u nás na tři pruty. Fakt krásný ryby!

Středa 7. července 2010 v 18:44® HaD
HaD

Mě ani není k čemu gratulovat, nebylo to na můj prut. Já jen dokončil úspěšně „rozdělanou práci“ :-) . Byl to trochu adrenalin, protože sumec už byl asi 150 metrů daleko a v navijáku moc šňůry nezbývalo. Navíc to bylo ve dvou vázkách, s navijákem jsem trochu bojoval (multík s charakteristikou točení a umístění jako smekáč – na to nejsem zvyklej a pořád jsem měl tendenci ho dávat nahoru a točit do protisměru a brzdu povolovat :-)) ). K tomu ještě fakt, že jsem za ním jel sám na maličké vratké lodi. Když jsem k němu dojel, zvel jsem s velkými potížemi velký pařez a někde za ním se sumec zmítal. Ruce rozřezané od š%nůry, málem mi do vody spadl prut… Jednou rukou jsem držel pařez o váze tak 40 kg za který ještě sumec tahal a druhou jsem se snažil vymotat šňůru. Už to vypadalo, že budu muset do lodičky vtáhnout jak pařez, tak si sumce současně a při tom se nepotopit a nepřevrhnout. Nakonec se pařez povedlo rozmotat, sumec párkrát zakopal a do lodi už šel jak nůž do másla. To vše téměř po tmě :-) Ale dopadlo to dobře, sumce jsme zdokumentovali, nechali odpočinout a už zase brázdí dno Lužnice :-) Příště doufám kousne do mojí nástrahy :-)

Středa 7. července 2010 v 17:22® HaD
HaD

Raf> krásný ryby, gratuluju. To byl soukromák?

Pátek 2. července 2010 v 18:18® HaD
HaD

Robur> neznám :-D

Pátek 2. července 2010 v 18:03® HaD
HaD

Robur> to je práce automatických oprav ve wordu. FCKOF

Pátek 2. července 2010 ve 14:33® HaD
HaD

Jak.novi> Áda dostal za vízo vláčák, tak přívlač. Na hodinku :-)

Pátek 2. července 2010 ve 14:31® HaD
HaD

Jdeme s Ádou zkusit okouny. Uvidíme :-)

Pátek 2. července 2010 ve 14:31® HaD
HaD

http://www.chytej.cz/…ch-produktu/

Pátek 2. července 2010 ve 14:15® HaD
HaD

spike> :-)

Pátek 2. července 2010 ve 13:38® HaD
HaD

jiris> Dobře, omlouvám se.

Pátek 2. července 2010 ve 13:14® HaD
HaD

jiris> lepší úchop? Malej kluk aby omatlával rukama neudržitelného lína s rizikem, že mu upadne na zem? Takhle se nijak nepoškodí sliz, nic se neriskuje, ryba se vyháčkuje bez doteku rovnou do vody. Jediné, co by se mohlo zdát horší, je tah háčku. Jsem ale přesvědčen o tom, že při souboji je chvílemi i větší. Takže jirisu: domnívám se, že v tomto případě vzorem jdeme ;-)

Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 13:15:36 uživatelem HaD.
Čtvrtek 1. července 2010 ve 14:29® HaD
HaD

Ideální je ryby pokud možno ani neměřit. Mě se dnes někdo ptal na nějaké ryby a kolik měřily a já mu napsal, že mimo opravdu „měřeníhodných“ ryb všechny pouštím, aniž bych je měřil. Metr vlastně ani nenosím, i když je povinný. Pro sebe to orientačně zvládnu délkou paže – dokážu to většinou odhadnou s tolerancí 1–2 cm a to mi bohatě stačí. Navíc např. u štiky či bolena, sumce apod. mi stačí vědět, že to bylo cca 55 cm. Je mi fuk, jetli je to 54 nebo 56. Nebo cca metr 98 se pro mě rovná 102 :-) je to přece fuk

Úterý 29. června 2010 ve 22:38® HaD
HaD

Sander> skáčou, ale chodím vláčet na fousatý, parmy nechávám…ale asi by teď žraly :-)

Úterý 29. června 2010 ve 21:51® HaD
HaD

Sander> jo :-)

Úterý 29. června 2010 ve 21:39® HaD
HaD

Sander> byl jsem nejblíž? Co jsem vyhrál? :-D

Úterý 29. června 2010 ve 21:35® HaD
HaD

Sander> 43 :-)

Úterý 29. června 2010 ve 21:26® HaD
HaD

Sander> paráda!!!! kolik měl?