Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 16. února 2010 ve 23:20® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam> už si poslal přihlášku?
- Neděle 14. února 2010 ve 23:52® HaD
wow, to jsou témata
Já sem se pak do Brna vrátil, bleskem se zduněl a pokračoval čtyři dny. Do dnes na to někteří vystavovatelé vzpomínají – ožralej Havlíček a trvalé bouchání šampusů a špunty po celém výstavišti
) Nojo, dcera se zase tak často za život nenarodí
A u synáčka sem čekal na rybách na echo. Docela to šlo a i jsem to stihl
- Středa 10. února 2010 v 16:25® HaD
Jak.novi> diky
- Středa 10. února 2010 v 16:25® HaD
sus1> oprava stála 400, prý to nějak zavařili a dali duši – zařizovala manželka. O peníze ale v tomto případě nejde. Klidně se s takovým poškozením můžeš zabít. A to mě teda fakt sere.
- Středa 10. února 2010 v 16:00® HaD
Jak.novi> opravdu nechci spekulovat
- Středa 10. února 2010 v 15:58® HaD
Sander> NO!
- Středa 10. února 2010 v 15:45® HaD
skwor> chjo
- Středa 10. února 2010 v 15:41® HaD
osprey> to je dobře
- Středa 10. února 2010 v 15:38® HaD
Kazan> bylo to poprvé. A taky hodně doufám, že naposledy. I když – pokud se nepletu, mohu to asi očekávat znovu. Blbý je, že na parkovišti nejsou kamery. To bylo první, co jsem dnes prověřoval. Sakra.
- Středa 10. února 2010 v 15:36® HaD
osprey> spekulovat, kdo to byl se mi moc nechce a určitě ne veřejně i přesto, že tušíme. Ale stejně jako ty nevěřím, že by to byl někdo z vystavujících.
- Středa 10. února 2010 v 15:29® HaD
ladamaj, Jak.novi> mě se něco podobného ještě nestalo. Zajímalo by mne, komu jsme šlápli na kuří oko.
- Středa 10. února 2010 ve 13:49® HaD
Vyzýváme všechny návštěvníky festivalu FOR FISHING 2010, kteří jej navštívili v neděli a viděli v odpoledních hodinách podezřelé osoby na hlavním parkovišti, aby nás kontaktovali na e-mailu chytej@chytej.cz. Dnes nám v autorizovaném servisu jednoznačně potvrdili, že nám někdo záměrně prořízl ostrým předmětem kolo u jednoho z našich aut.
Naštěstí jsme si toho všimli a k nehodě nedošlo, přesto považujeme tento čin za neomluvitelný a viníka bychom rádi dopadli.
Budeme si moc vážit Vaší spolupráce a jakákoliv informace je vítána.
- Pátek 5. února 2010 v 16:51® HaD
Chytáte na dírkách? Věděli jste, že se dá vnadit i obyčejnou pokličkou či skořápkami z vajec? Chcete vidět pod vodou, jak na to ryby reagují?
Uvařte si horký čaj, pohodlně se usaďte a pojďte s námi do zimy!.{color:blue}
Video: .{color:blue}http://www.chytej.cz/rybarska_videa/800/
Reportáž je sestřihem stejnojmeného filmu z Edice CHYTEJ.cz. viz.- http://edice.chytej.cz/…kach_102_min
- Pátek 5. února 2010 v 16:36® HaD
dam>
DVD Ti Tom veze. Kvalita obrazu je horší – narval jsem to na dvě placky. Prosím pak placky vrátit – musím je dát v úterý Boňácovi. Pak Ti to kdyžtak vysmahnu ještě jednou v orig kvalitě. Teď to nešlo stíhat – zaseklo mi to střižnu skoro na den a půl.
- Pátek 5. února 2010 v 16:34® HaD
Mega-Fish> bude, ale abychom nebyli monotématičtí, tak až zhruba za 14 dní. Za hodinu, zhruba, bude cca 25 minut video o dírkách
- Pátek 5. února 2010 ve 14:56® HaD
já a olympiáda
- Pátek 5. února 2010 ve 12:42® HaD
dam> pche, to sem klidně dám
Prostě sem byl na lodi utahanej
a co jako ?
- Pátek 5. února 2010 v 0:45® HaD
cercer1> že gratulujeme!
- Pátek 5. února 2010 v 0:22® HaD
Libor> no…nevím jak to vše zase letos zvládnu
- Čtvrtek 4. února 2010 ve 23:25® HaD
Libor> jo byly fakt úžasný. Jinde jsem to neviděl. Jinak naši partneři z Norska a Švédska jsou filmem tak nadšeni, že chtějí, abychom letos přijeli natáčet další dva filmy
haaaaalibut