Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 29. září 2009 ve 13:42® HaD
HaD

bafffff :-)

Čtvrtek 17. září 2009 ve 21:01® HaD
HaD

Sander> kurník, proč furt nemám čas, hned bych za Tebou zajel (můžeš klidně tvrdit, že bys mě vzal, stejně nemůžu :-D )

Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:48® HaD
HaD

sander: jsi démon a můj vzor. To chci taky zažít. Jednou to bylo málo a je to dávno :-((

Čtvrtek 17. září 2009 v 18:39® HaD
HaD

inspo> jak budeme stíhat

Čtvrtek 17. září 2009 v 17:18® HaD
HaD

inspo> blbě. Ještě musíme natáčet a letos to nějak nevyšlo.

Čtvrtek 17. září 2009 v 17:12® HaD
HaD

sus1> půlka listopadu

Čtvrtek 17. září 2009 ve 12:51® HaD
HaD

Libor> jednu mám, ale bojím se jí sem dát :-) Nechci strašit :-D

Čtvrtek 17. září 2009 ve 12:50® HaD
HaD

sus1> ano, DVD z toho bude. Ze „zbytků“ pak něco i sem :-) Zbytků máme dost z cca 20 hodin materiálu :-)

Úterý 15. září 2009 v 11:31® HaD
HaD

osprey> fakt je ale, že Croix jsou hodně ostrý klacky s jemnější špičkou. Nevím, zda lae tak jemnou, jak bys chtěl.

Pondělí 14. září 2009 ve 22:29® HaD
HaD

1Mara> no to je bohužel hnusná realita. Jedině se můžeme složit a koupit ho a pustit do nějaké svazovky. Víc těžko.

Pondělí 14. září 2009 ve 22:19® HaD
HaD

Prutos> chytal jsi s tím pstruhovým? To moc žvejka není!

Pondělí 14. září 2009 ve 21:58® HaD
HaD

Prutos> Míra tolik nebrodí, tedy pokud se nepletu a pak jsou ty naše kraťásci krátký. Jinak bych řekl ten můj pstruhovej pezon 6–12g 180 cm. Přesnej, rychlej, příjemnej v ruce a velkou rybu udělá.

Pondělí 14. září 2009 ve 21:55® HaD
HaD

osprey> vzhledem k tomu,že s DaMem odjíždíme v pátek brzo ráno na MS světa v přívlači (já tedy jako dokumentarista, kazit jim to nemohu), moc času asi ten kluk šikovná nemá :-)

Pondělí 14. září 2009 ve 21:47® HaD
HaD

dam> a hele, trenér :-) Trenére, neměl by ses chystat na vítězné tažení místo komentování havlíčka? :-D

Pondělí 14. září 2009 ve 21:44® HaD
HaD

já se zase divím, že když přijedu z ryb, lepí se mi podlaha na nohy, trhám parkety a místo bačkor mám dřevěný sněžnice :-

Pátek 11. září 2009 ve 12:26® HaD
HaD

Marfi69: to je teda hodně vyžranej duhák. Takovýho jsem ještě neviděl. Máš ještě nějaké fotky?

Pátek 4. září 2009 v 0:41® HaD
HaD

Scanix> že by?

Čtvrtek 3. září 2009 v 17:19® HaD
HaD

Kniha s názvem „SUMEC, životní výzva“ dnes spatřila světlo světa. Po dvouletých přípravách, korekcích, korekturách, focení atd. jsem se konečně dočkal svého díla, které právě vychází v nakladatelství FRAUS v oblíbené edici „Průvodce sportovního rybáře“ :-)

V knize o 180 stranách naleznete návody jak na sumce, s jakým vybavením, kde jej hledat, jak jej fotit, jak navázat montáže atd., atd.

Na knize spolupracoval zásadní měrou Tomáš Rozsypal svým velmi rozsáhlým a ojedinělým příspěvkem o sumčí přívlači. Dále spolupracoval Ing. Dubský (Škola rybářská Vodňany), Pavel Tomi, Jaroslav Hrdlička, Ladislav Vidršperk, Rudolf Hrušínský a David Bonaventura.

V knize naleznete téměř 450 fotek a ilustrací. Doporučená prodejní cena je 399,– Kč

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img26187.jpg
Středa 26. srpna 2009 ve 12:59® HaD
HaD

Libor: takové údaje, zakládající se na nějakém výzkumu nemám. Troufnu si ale odhadovat, že roční přírůstek bude někde okolo 2kg. Tedy u ryb okolo metru. A jak je známo, tak např. štika potřebuje cca 4–7kg potravy na 1kg přírůstku. Pokud by to bylo podobné, sežere ročně metrový sumec cca 8–14 kg ryb. Převládat bude ouklej, plotice, cejnek apod ve velikostech do 20 cm. Mezi tím to budou rybky okol 30 cm (cejn, tloušť, kapřík, karas atd.) a drobotina do 10 cm + hmyz, rousnice, chrostíci apod. Velký sumec okolo 50 kg zřejmě sežere víc, ale nemyslím si, že pětinásobek. Půlmetroví sumci, kteří údajně trápí Berounku, budou baštit malé rybky a bentos a žížaly apod. Určitě ale nebudou stát za úbytkem běžných tloušťů a bílé ryby nad 20 cm.

Středa 26. srpna 2009 ve 12:51® HaD
HaD

skwor> klid :-) Zní mi to prostě jako sumčí ráj a toho bych se pokusil využít. A pokud to opravdu tak je, tak to odezní, protože když nebudou mít co žrát, rychle se vychytaj a nebudou se tak množit.