Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 13. února 2007 v 18:56® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Andrea> ty nevíš, že je dnes bobřík mlčení?
) - Neděle 11. února 2007 v 19:34® HaD
vikipiki: hezký! kde se tam vzali?
- Neděle 11. února 2007 v 17:03® HaD
A máme tu další pecku od Ivoše Slámy ke stažení v mp3! Stahujte zde: www.chytej.cz Pokud to tahle půjde dále, bude celé album na Chytej.cz do několika měsíců

- Neděle 11. února 2007 v 11:47® HaD
CeP> to jo, ale pak… no nebli sem, to zase ne, ale šoufl mi bylo

- Neděle 11. února 2007 v 11:31® HaD
CeP> no snesu hodne, ale tohle mě tedy pěkně koplo …
- Sobota 10. února 2007 ve 22:31® HaD
CeP> co to je?
- Sobota 10. února 2007 ve 20:58® HaD
Bosanac> ok, ale pravidlo to podle mě není.
- Sobota 10. února 2007 v 11:21® HaD
ywan> whau, no hlavně že se Ti nic nestalo chlape. Když to vidim, tak je mi blbě
Já kdysi taky takhle koupil z boku. To byla šlupka
jak z děla. Ale tenkrát sem neměl vůbec nic, jen bouli na hlavě. - Pátek 9. února 2007 ve 23:16® HaD
revoke> ale není! To bych v připravovaném seriálu o focení ryb nemohlpoužívat hodně důležité heslo „Chytej, nemrkej a foť!“
- Pátek 9. února 2007 ve 23:05® HaD
Sander> jo, v roce 1960 asi mohlo byt jine mnozstvi ponechanych ryb na povolenku, nez dnes. Lecos bylo jinak…
- Pátek 9. února 2007 ve 23:02® HaD
pif> ok

- Pátek 9. února 2007 ve 22:58® HaD
pif> tož to já bych to naopak rozebral do detailů

- Pátek 9. února 2007 ve 22:54® HaD
pif: takže taková švédská čtyřka?

- Pátek 9. února 2007 ve 22:50® HaD
Sander> ten pocit, kterej Míra měl nesouvisí s konkrétním druhem. Ty všechno vztahuješ na konkrétní rybu, na konkrétní místo, konkrétního lovce. To je chyba.
K těm parmám: mohou být dva důvody, proč tam už nejsou: buď je rybáři sežrali, čemuž se mi nechce věřit, nebo je to dáno kvalitou vody. Co si o tom myslíš Ty?
- Pátek 9. února 2007 ve 22:38® HaD
pif> nekecé ! kolik majó centimetró?

- Pátek 9. února 2007 ve 22:37® HaD
Sander> ok. K těm bájným dobám (sice to bylo pro prichyho, ale dovolim si reagovat): tuhle jsem jel z ryb s ospreyem a rikal mi, ze si vede statistiky a ze mel pocit, ze chyta stale mene stik (tusim, ze slo o stiky – ale principielne je to jedno). Pry se pak podival do statistik za hodne let zpet a zjistil, ze chyta tech ryb zhruba stale stejne mnozstvi. V tomhle smeru hraje mozna vice roli pocit, nez fakt.
- Pátek 9. února 2007 ve 22:32® HaD
pif> pošli, at vim, kam nejezdit

- Pátek 9. února 2007 ve 22:30® HaD
regulus> no a to je právě ono – podává se to jako by to byl vždy „Václavák“. Ale že by byl „Václavák“ někde v únoru kvůli tloušťům? To je nesmysl… Jooo, kdyby šlo o kapry, pak je to jiná…to se sjedou lidi klidně z půl republiky, to vím, to jsem zažil… A navíc nejde o detailní zveřejňování, ale o úzkostlivé tajení snad i názvu řeky a to podle mě s paranoiou hraničí
- Pátek 9. února 2007 ve 22:21® HaD
regulus> hádka vypadá jinak…tohle je diskuze o odlišných názorech. A že mají lidé odlišné názory je dobře. Stejně jako u jídel. Musí být sldká, slaná, kyselá… jinak by to byla nuda a přejedlo by se to, ne?
- Pátek 9. února 2007 ve 22:16® HaD
Sander> myslím, že z věcného hlediska je fuk, jestli byl adresát prichy, nebo někdo jinej.
Jedinou změnou na tom revíru byl tedy jen a jen odchod toho rybáře? Nic jiného?
Myslel sem, že tlouště nezabíjíš, tak proč se bát podobně zaměřeného kolegy? Myslím, že se bojíš něčeho úplně jiného.