Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 9. února 2007 ve 21:57® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> apropo, myslíš, že za ty 3 roky dorostli tloušti na 52 cm? není náhodou tloušť středněvěká ryba?
- Pátek 9. února 2007 ve 21:56® HaD
Sander> asi jsi mě nepochopil… neberu Ti, že je pro Tebe tloušť atraktivní či nikoliv ani to zda u Míry někdo masil nebo nemasil, ani neřeším proč co já chytám a zda je to místem nebo ne. Jen říkám, že jsem díky netu nezaregistroval ani u obecně daleko atraktivnějších ryb nějaké nájezdy. A to je to, o čem mluvím. A mimochodem, za těch 25 let co chytám…
- Pátek 9. února 2007 ve 21:30® HaD
Sander> zamýšel jsem se už hodně. A pokud třeba někdo šel třeba na sumce na moje místa, nebylo to proto, že jsem to napsal na netu, ale prostě proto, že mě tam někdo z místních viděl a jsou tací, že kdybych to nahodil do lesa mezi šišky, tak to tam druhej den dají oni. To samé bylo co se týče parem, které jsou nesrovnatelně cenějším a atraktivnějším úlovkem, než třeba ten tloušť, kterýho za soupeře moc nepovažuju (vyjma přívlače, kde už musíš bejt sakra dobrej, abys ho dostal).
- Pátek 9. února 2007 ve 21:07® HaD
Sander, bosanac: Abych pravdu řekl, tak mi to celé přijde trochu paranoidni. Chytám řekl bych mnohem atraktivnější ryby, než je tloušť, nijak zvlášť se netajím kde a přesto jsem v životě žádné nájezdy nějakých masařů nezažil. Myslíte, že je to fak tak horký? Myslím, resp. jsem přesvědčen, že ne. A u tlouště už vůbec ne. Možná to neplatí vždy, ale většinou ano…
- Středa 7. února 2007 ve 21:48® HaD
osprey> parádička

- Pátek 2. února 2007 ve 21:09® HaD
Vydrain> no už nic…ježiš, já sem přežranej

- Pátek 2. února 2007 ve 20:45® HaD
mám tu čtvrtku vynikající kachny…dá si nědo?

- Pátek 2. února 2007 v 19:24® HaD
Možná ani tak nejde o sumce jako takové, ale o čas. A toho nemívám mnoho, tak to by spíš ten důvod k „naštvání“.
- Pátek 2. února 2007 v 19:23® HaD
Sander> no abych pravdu byl… máš hodinu aby sis chytl ryby na výpravu, potřebuješ vypadnout a nemůžeš chytit rybu, s jakou bys byl spokojenej a nechceš zmařit generačku…to fakt nas..e. Ale kdo sumce nechytá, nepochopí.
- Pátek 2. února 2007 v 19:17® HaD
Frk> asi nerozumim jak to myslíš
- Pátek 2. února 2007 v 19:12® HaD
Sander> jo, šel jsem cíleně na tlouště, ale na ryby do 30 cm na sumce a furt se tam pletly ryby mezi 40–55 cm. Proto to považuju za náhodu.Až půjdu na pětapadinu cíleně a chytnu jí, pak to budu brát jinak
byl problém nachytat ty mladý ryby ve „správný
velikosti“ - Pátek 2. února 2007 v 19:08® HaD
Sander> klidně v létě přijeď a vemu Tě na ty místa, třeba odsud vytěžíš rybu přes 60 cm
- Pátek 2. února 2007 v 19:05® HaD
Sander> tam moje 55tka byla spíše náhoda, než výsledek cíleného lovu trofejních tloušťů. Bylo to vlastně vůbec poprvé, kdy jsem na ně šel s třešněmi. S tou hloubkou jsem myslel, že to bylo někde ve sloupci, proto jsem se ptal. Těch 15–20 cm nade dnem v zimě považuju za standard, byť v některých místech, kde chytávám, je to poněkud problematické díky obrovským balvanům – hloubka lítá od 0,5 m po 2m.
- Pátek 2. února 2007 v 18:47® HaD
Sander> no kdybys byl trochu konkrétní, ocenil bych to. Vím, že je plotice u dna, ale tlouště jsem většinou taky chytal řekněme do 20 cm ode dna na hloubkách 1–1,5m. Z Tvýho příspěvku nevím, jestli to bylo takto, nebo půl metru pod hladinou na dvoumetrový žumpě

- Pátek 2. února 2007 v 18:45® HaD
František> super, zkusim najít podobný místo a taky jednu chytit
- Pátek 2. února 2007 v 18:02® HaD
okoun 1> já byl včera a taky nic – voda zakalená – šedohnědozelená…ani náznak života
- Pátek 2. února 2007 v 17:58® HaD
Sander> no trochu sdílností plís…na jaký hloubce stáli kde?
- Pátek 2. února 2007 v 17:52® HaD
sander: v jaký hloubce brali?
- Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:00® HaD
jsem tu vůbec správně? někde nám uniklo napsat „Od 18 let“

- Středa 31. ledna 2007 v 19:59® HaD
judas.d> na vydru bacha, má ostrý zoubky