Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 1. listopadu 2006 ve 14:21® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
pepíno99> moc mi nechutnal, kapra fakt nemusim
) - Středa 1. listopadu 2006 v 0:00® HaD
ladamaj> ???????
- Pondělí 30. října 2006 ve 14:33® HaD
Sander> hnus všech hnusů
- Pondělí 30. října 2006 v 8:44® HaD
gadasnik> o efektu předsádky nepochybuj, Renda má pravdu. Jen je pro opravdu pěkný efekt potřeba správně držet rybu a fotit ze správného úhlu…
- Pondělí 30. října 2006 v 8:42® HaD
Tak včera jsem hned usnu a výsledek ze závodů tedy dávám až teď:
Po urputném boji o titul a bednu, kdy bylo ve hře si 6 týmů:
- Hobby team (Šimota + Špáda)
- Alfa Slatiňany (Tichý + Tichý)
- VTM Šternberk (Horálek + Kolanda + Krejča)
Boj o sestup, resp. nesestup do druhé ligy byl také veliký, před posledním závodem bylo ve hře asi 9 týmů:
13. Gemma-Jaxon Brno (Zwins + Kučera) 14. Rybaříci (Kepr + Straka) 15. Salmo Přelouč (Nekvapil + Přibyl) 16. Gammarus Brno (Zábojník + Škubal)
Tým Chytej.cz se těsně udržel nadále v první lize a příští rok již snad pohlédneme výše

- Pátek 27. října 2006 ve 13:23® HaD
Tak se tu přátelé mějte, odjíždím na poslední ligový závod! Držte nám palce!
- Pátek 27. října 2006 v 9:53® HaD
Ciffik: příště prosím i s popisky, takhle nikdo neví o co jdeTento příspěvek sem 27.10.2006 ve 13:13 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor BoBo-Falknow
- Pátek 27. října 2006 v 7:06® HaD
Tomash> žádná nebyla, ale je jasný, že jde o ironickou rejpavou poznámku. Nevím, co k tomu mám říct. Prostě většina tvejch fotek není od vody a lidí, kterým se chce věřit těm přesunům asi ubývá. Včetně mě. To ovšem není až tak podstatné. Mě zvedá ze židle to, že jako dvacetiletej kluk nazýváš chlapa co by Ti mohl dělat tátu joudou a ještě mu pak „vyhrožuješ přesdržkou“. Sebevědomí je dobrá věc, ale tohle jsem příteli neskousnul. Dále na toto téma nehodlám diskutovat.
- Čtvrtek 26. října 2006 v 19:28® HaD
Láďa> díky
- Čtvrtek 26. října 2006 v 17:30® HaD
míry
- Čtvrtek 26. října 2006 v 17:30® HaD
Sander> proč nikdy nenapíšeš máry?
- Čtvrtek 26. října 2006 v 17:29® HaD
Byl bych rád, aby bylo respektováno mé přání a diskuze na téma Tomash již nepokračovaly, virtuální přesdržka už byla na můj vkus více než dostatečná. Každý z účastníků bitvy má svou pravdu, některá je pravdivější, některá méně. Je mi líto Tome, ale spíše nyní sdílím názor se stranou druhou. Většinou mlčím a sleduji „zahradní fotky“, ale nyní již ne… Láďo, jsi moudrej, alespoň věkem, zkus tu moudrost používat více.
Díky kluci.
- Úterý 24. října 2006 ve 21:11® HaD
BigMike> kliiid
- Úterý 24. října 2006 ve 21:09® HaD
Láďa> to je taky pravda

- Úterý 24. října 2006 ve 20:28® HaD
BigMike> hájení je kvůli zpětnému tahu, které se ovšem díky neprůchodnosti toků stejně neuplatní, takže je to kokotina. Může to ovšem pocházet z Unie jako obecná ochrana úhoře. To ovšem nevím, jen hádám…
- Úterý 24. října 2006 v 19:50® HaD
BigMike> ty ty ty !!!
- Úterý 24. října 2006 v 18:55® HaD
Láďa> a malinko Tě poopravím – již v roce 2002 byla registrace možná. Nyní je to také jako před lety možnost, nikoli nutnost či snad dokonce povinnost! To jen aby nebyla mýlka
- Úterý 24. října 2006 v 18:51® HaD
Láďa> proti mému vedení nástrah ?
) - Úterý 24. října 2006 v 17:24® HaD
Tomash> taky si myslím, že ten jouda není zcela na místě.
- Úterý 24. října 2006 ve 12:45® HaD
regulus> to já