Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:49® HaD
- Diskuze: Sumcařina
wallys> tak budeme chytat na bílé červy, co se dá dělat
- Úterý 4. prosince 2012 v 15:54® HaD
wallys> no to bude
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:59® HaD
wallys> tak to příště zkus. Fotky těhle lovců mě zajímají.
- Úterý 4. prosince 2012 v 11:42® HaD
wallys> udělal jsi nějakou fotku?
- Úterý 4. prosince 2012 v 0:12® HaD
wallys> já vím. Co naplat, už čas nevrátím. Aspoň se teď snažím o osvětu, aby si lidi těch ryb vážili.
- Pondělí 3. prosince 2012 ve 23:58® HaD
wallys> jojo, taky si občas říkám, že jsem vlastně spoustu lidí ochudil o to „krásno“ při objevování, hledání, zkoušení, tápání a nalézání. Asi jako když budeš vyndavat ježka z klece podle návodu. Prostě už to přestane být hlavolam.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 17:19® HaD
sidla_napajedla> me vadí a děsí ještě jiná věc – nesouvisející s rybařinou – co média dokáží vyblít za nesmysly. Jako v tomto případě, když bylo řečeno, že je to 25 let stará ryba. Přitom to klidně může být půlka. To by taky mohli říct, že v obci se smí jezdit 90tkou. Je to zhruba stejně přesné.
- Pondělí 3. prosince 2012 v 11:13® HaD
macek2> koukal jsem až teď. Nojono, náhodně ulovil, měl na to právo, bude sežrán. Tak to je. Horší jsou ti, co to dělají cíleně a sejmou jich ročně třeba 50–100.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 21:10® HaD
chosebaits> kouknu večer
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:54® HaD
chosebaits> já už jednoho pomáhal odchytit. Odkroutil si za jiný věci a vesele to rube dál. To je jak s cikánama. Ty taky krást nepřestanou
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:40® HaD
chosebaits> tfuj
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:32® HaD
chosebaits> už zase? Sory, ale to jsou takoví zmrdi. X jich osobně znám. Hajzli.
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:11® HaD
marven> no zdá se, že jo
- Neděle 2. prosince 2012 ve 20:11® HaD
wallys> jasně. Třeba se starý vlk naučí nové kousky
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:28® HaD
wallys> fakt? No já už jsem asi starej a staromódní a zase bych neměnil normální rolny. Ty k tomu prostě tak nějak patří. To máš jako rozdíl mezi Harleyem a ostrou silniční motorku. Stylovej je prostě Harley, byť jede hůř
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:14® HaD
wallys> nedivil
Já už ve městě taky pár nocí strávil
Nojo, někdy je to složitější. Leta na to téma plánuju článek. Už se na to budu muset vrhnout.
- Neděle 2. prosince 2012 v 19:10® HaD
wallys> si bivakoval ve městě?
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:56® HaD
wallys> i když tenkrát nebrali, bylo to fajn. Jen škoda toho sumce. Ale i to se stává
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:24® HaD
mašety311> Sumec je potřeba regulovat a to lze pouze člověkem a jeho lovem. Jinak by se skutečně škodnou stal. Nicméně tím pouštěním rozhodně nic v současné době nezkazíš. Těch, co ho nemilosrdně sejmou je dost a dost a regulace tedy vesele probíhá.
- Neděle 2. prosince 2012 v 18:07® HaD
mašety311> ono zejména v chladnějších částech roku k podseknu dochází. Znám vláčkaře, kteří toho dost neeticky využívají.