Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 11. února 2011 ve 13:25® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Srneček>
- Pátek 11. února 2011 ve 13:13® HaD
Srneček> třeba jaký nosí XY trenky
- Pátek 11. února 2011 ve 12:38® HaD
Srneček> a proč nečteš jako normální člověk, šílenče ?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:58® HaD
Calipo1> zrovna španěláci moc mohutní na svou délku nikdy nebyli. Váhově spíš průměr. Nemám ale na mysli peletová prasátka
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:29® HaD
Jax> jasně, něco zase mít budeme
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:22® HaD
macek2> tak nějak. Mě je 36 a myslím si, že i z mizernýho platu bych si svůj cajk našetřil, kdybych si od huby utrhl něco jinýho. Ale i na škole sem byl samá brigáda a špatně jsem se neměl. Je to jen o tom, zda člověk tráví čas zábavou nebo pro to něco i udělá.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:19® HaD
Raf> já myslím, že je salám cajk (i když mě osobně taky těší pěkná věc v ruce), hlavní je být na rybách
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:17® HaD
sgt.mooody> kolik Ti je?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:09® HaD
Raf> na tom, že je Radek fanda do cajku a má ho jak čtyřčlenná skupina přece nic není. Já zdaleka takovej blázen nejsem a mám taky 4 multíky, asi 5 prutů a jeden smekáč. Ale chytám stejně jen na dvě, resp. tři sestavy s multíkama a zbytek je spíše pozůstatek ze začátků.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 18:06® HaD
Calipo1, macek2> tak to je věc, nad kterou jsem nikdy nepřemýšlel. Je ale pravda, že ti zmiňovaní španěláci jsou dost „hlavatí“ a ta šíře tam asi skutečně o 10 – 20% být může. Geny to ale podle mě nebudou, spíše to bude ovlivněno rychlostí růstu a délkou vegetačního období. Je to ale spíš otázka pro ichtyologa…
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:13® HaD
Calipo1> myslíš, že mimo ČR rostou sumcům větší tlamy?
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 13:26® HaD
Srneček>
- Středa 9. února 2011 v 18:52® HaD
wallys> jj, byl si šikula
- Středa 9. února 2011 v 18:49® HaD
timbab>
jednou jsem to na výpravě řešil i tak, že jsem na šňůru po cca 10 metrech uvázal hajzlpapír. Jenže pak zapršelo a vypadalo to fakt dost divně
DD
- Středa 9. února 2011 v 18:48® HaD
tohle mne zaujalo
- Středa 9. února 2011 v 18:45® HaD
timbab> tak jsem to vždy řešil. Chytal jsem i se šňůrou cca 8 metrů nad vodní hladinou. Jen se blbě identifikuje záběr a zásek je taky komplikovanej. Tady v tom případě by zrovna byl hodně rychlej smekáč smysluplnej.
- Středa 9. února 2011 v 18:44® HaD
timbab> to spíš
Na malém toku si to troufnu udělat a hlídám jak ostříž, ale na Labi bych se teda bál. Pojede nějakej magor na rychlém člunu, uřízne mu to makovici a do smrti budeš litovat. Když už, tak je potřeba to vést alespoň 3–4 metry nad hladinou.
- Středa 9. února 2011 v 18:40® HaD
wallys> a když to nejde, jde to i jinak a to mě vždy strašně bavilo vymýšlet
) OK
- Středa 9. února 2011 v 18:35® HaD
timbab> žádný porybný s tím problém neměl? Ani projíždějící lodě?
- Středa 9. února 2011 v 18:32® HaD
wallys> takže to zrekapitulujeme:
můj názor: lepší je multík, protože s ním zvládnu téměř vše a má řadu výhod
Tvůj názor: je potřeba mít obojí, nebo spíše smekáč, protože je to velmi často nutné
Navrhuji, nechť si čtenář vybere sám podle vlastního rozumu a my se tím dál zabývat nebudeme, protože máme jasno. OK?