Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 26. července 2010 v 10:19® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

DJ> a zkoušel jsi jinou nástrahu?

Pátek 23. července 2010 v 11:26® HaD
HaD

J.H.> já rozměry trhačky neřeším.

Pátek 23. července 2010 v 11:25® HaD
HaD

DJ> neskutečný…já byl tři hodiny a ani záběr :-)

Pátek 23. července 2010 v 11:24® HaD
HaD

Srneček> byla to náhoda :-)) )

Čtvrtek 22. července 2010 v 16:44® HaD
HaD

mako> já tak chytával hlavně na mělkých řekách do 2,5 m hloubky. Tam je echo stejně skoro k ničemu. z 99% ryba přijede z boku a na echu se jen mihne.

Čtvrtek 22. července 2010 v 0:46® HaD
HaD

nicnic> já tak kdysi chytal a ryby jsem nachytal. Je potřeba vábit raději méně a více čekat.

Středa 21. července 2010 v 16:15® HaD
HaD

Máme za sebou losování soutěží! Soutěž o pletenou šňůru GIGAFISH dle vlastního výběru (http://www.chytej.cz/souteze/39/) vyhrál uživatel s přezdívkou Dejwík2504.

Soutěž o sumcový stojan (http://www.chytej.cz/souteze/38/) pak vyhrál uživatel Srneček.

GRATULUJEME A PŘIPOMÍNÁME SOUTĚŽ SOUČASNOU: http://www.chytej.cz/…an-a-cepici/

PO JEJÍM UKONČENÍ SE VŠICHNI MŮŽETE TĚŠIT NA SÉRII SOUTĚŽÍ O ZBOŽÍ DAIWA A CORMORAN. MIMO JINÉ SE BUDE SOUTĚŽIT O 3 EXKLUZIVNÍ NAVIJÁKY DAIWA LUWIAS (KAŽDÝ V HODNOTĚ 11.000,– KČ)

Středa 21. července 2010 v 15:18® HaD
HaD

DJ> já myslím, že takovouhle úspěšnost má málokdo. S tou velkou rybou to chce prostě kliku. Musí lovit a musíš se jí trefit do cesty a apetitu. A jelikož je těch velkých podstatně méně, než těch malých, je to obtížnější. Mě se to ještě při vláčce nepovedlo. Já chytám především na Lužnici a když se trefím, mám jich za sezónu i mezi 10–20 od cca 80 do 110–120 cm. Velkýho jsem tu na prutu měl asi jen jednou. A ani o nikom tady nevím, že by dostával pravidelně nějaké ryby nad 150 cm. Mimo tradiční náhody a jednotlivé ryby :-) Takže až trefíš správné místo a čas, vohne se Ti prut až k rukojeti :-) Místo máš zřejmě super, tak jen vydrž.

Středa 21. července 2010 v 11:09® HaD
HaD

1Mara> klid! Mám to podobně jako ty, ale u přírodních ryb. Ty které jsou určeny k sežrání na sádkách – tam to neřeším. A ty je taky určitě neskupuješ a nesypeš do řek. Prostě je to jejich osud. Navíc si myslím, že nejméně polovina ryb nastražení přežije a v pár lokalitách jsem líny vlastně vysadil :-)

Úterý 20. července 2010 v 15:41® HaD
HaD

DJ> :-D

Úterý 20. července 2010 ve 14:14® HaD
HaD

macek2> tak tak…ta věta „A sumec skončí v udírně“ mě už hooodně leze na nervy :-((

Úterý 20. července 2010 ve 13:58® HaD
HaD

1Mara> tsssss a kde bylo napsáno, že ho měl z rybníka? :-D

Úterý 20. července 2010 ve 12:47® HaD
HaD

DJ> Super!!!

Úterý 20. července 2010 ve 12:46® HaD
HaD

1Mara> není potřeba být tak tvrdý. Já na líny chytám taky. Koupím si je na sádkách a nevidím na tom nic špatného. Na sádkách by je někdo koupil a snědl, nebo tam zdechnou, jak se umlátí mezi sebou.

Pátek 16. července 2010 ve 14:16® HaD
HaD

DJ> namaž si ho framykoinem. To pomáhá skvělel

Pátek 16. července 2010 ve 13:09® HaD
HaD

DJ> jojo, to je smutný. Já vyrážím dnes. Utekla nám na přívlač ryba 160–180 + a to mi nedá spát :-)

Pátek 16. července 2010 v 11:45® HaD
HaD

DJ: jak říkáš. Metrovek je a bude dost a když se sem tam nějaká sežere, není to problém. Za 4–6 let doroste nová a i kdyby se vody od těhle ryb úplně vyplundrovaly, dá se k nápravě dojít za oněch 4–7 let. U těch velkých je to ale trochu jinak. Ty mohou růst do takových rozměrů i 20–40 let. Zabití každé takové ryby defakto každému téměř doživotně snižuje šanci na vysněný úlovek.

Pátek 16. července 2010 v 11:42® HaD
HaD

jiris> fujjj

Úterý 13. července 2010 v 11:24® HaD
HaD

DJ> mám to zatím naopak :-D

Úterý 13. července 2010 v 11:24® HaD
HaD

gadasnik> jak píše osprey a doufám že se z něj všichni i pěkně poserou. Stejně si myslím, že toho dost vyhoděj, ale tím už se chlubit nebude :-((