Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 6. dubna 2010 ve 22:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

džigit> nikdy jsem záběr něměl…ani s vibrátorem uvnitř :-D

Úterý 6. dubna 2010 ve 21:40® HaD
HaD

Sumík> to by šlo

Pondělí 5. dubna 2010 ve 21:40® HaD
HaD

Sumík> no pak to není koncák, ale třeba podvodní splávek (v podstatě podobný princip), ale splávek musí mít malou nosnost, aby jsi ho o zátěž ponořil

Pondělí 5. dubna 2010 ve 20:39® HaD
HaD

Sumík> KONCOVEJ SPLÁVEK JE NAHLADINĚ, ALE ZÁTĚŽ JE PRŮBĚŽNÁ, TUDÍŽ HLOUBKU ZNÁT NEPOTŘEBUJEŠ. jEN U VELKÉ HLOUBKY HROZÍ RIZIKO, ŽE BUDE VELKÝ PRŮVĚS A PŘI ZÁSEKU TO CHVÍLI POTRVÁ, NEŽ SE DOSTANEŠ DO KONTAKTU S RYBOU

Neděle 4. dubna 2010 v 0:21® HaD
HaD

RedTom> většinou ne. Jsou případy, že k zamotání dojde, ale odhaduju že se dá docílit cca 90% „nemotavost“. Je to o druhu ryby, způsobu nastražení podle typu vody atp.

Sobota 3. dubna 2010 ve 12:07® HaD
HaD

Sumík> pro koncovej splávek nepotřebuješ znát hloubku.

Pátek 2. dubna 2010 ve 22:48® HaD
HaD

Sumík> na podvodní splávek bych jí nedával, tam by to riziko zvýšené bylo. Na činku to jde, ale činku raději opust. Není to moc pěknej zážitek. Na mrtvou rybu moc velká efektivita není. Může ji vzít, ale je to spíše náhoda. Třeba na Ebru se tak chytají – třeba na hlavy z candátů, ale tam jsou na to zvyklí – hodně lidí tam masaří a hlavy se vyváží na vodu a sumci si zvykli. Dokonce znám člověka, kterej takhle cíleně krmí. U nás bych tak nechytal.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 20:40® HaD
HaD

Malovec> :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 19:18® HaD
HaD

Malovec: úplně v pohodě. Na takovej Sportex vytáhneš i stopadesátku, když nebudou vázky a velkej proud. Naviják myslím taky v pohodě – a pokud budeš zdolávat tak, jak se zdolávat má, odděláš ho dříve navíjením při práci s těžkou nástrahou.

Středa 31. března 2010 v 18:29® HaD
HaD

Sumík> ptej se, ptej :-)

Středa 31. března 2010 v 9:57® HaD
HaD

džigit> :-)

Středa 31. března 2010 v 0:16® HaD
HaD

džigit> hele kulatost a nosnosti apod. – to všechno jsou marketingový taháky. To vůbec nečtu, pokdu nejsem nucen. Prostě se mi šňůra buď líbí, nebo ne. A tyhle šňůry jsou pěkný. Mám něco i na vláčku a jak v ČR, tak i v Norsku se vcelku osvědčila. Takže dál nehledám. Vím, že z toho co je na trhu je fajn TUFLINE od ZICA a POWERLINE od GIGAFISH a to mi stačí. Když najdu něco, co mi sedí, tak i roky dál neřeším.

Úterý 30. března 2010 ve 22:44® HaD
HaD

džigit> drží docela dost. Kila ale netuším.

Teď jí mám na dvou navijákách a i jako jednu návazcovek. A pak i něco na přívlač.

Úterý 30. března 2010 v 16:18® HaD
HaD

Sumík> já mám rád tuhle šňůru: http://www.gigafish.cz/…_0_65mm.html

ale používám raději světlé barvy, např. toto:

http://www.gigafish.cz/…mm_luta.html

Pátek 19. března 2010 ve 22:53® HaD
HaD

Mirďánek> jak říkají kluci – TUF LINE je OK. Šňůry nad 100 kg nemají téměř význam.

Osobně mám dobré zkušenosti i se šňůrami od GIGAFISH.

Tento příspěvek byl editován 19.3.2010 21:54:38 uživatelem HaD.
Úterý 16. března 2010 ve 22:35® HaD
HaD

Mirďánek> proč tak silnou?

Úterý 16. března 2010 v 18:00® HaD
HaD

macek2> plno vody :-)

Neděle 28. února 2010 ve 22:06® HaD
HaD

lasta> já mám JRC. Je to teda barel, když ho složíš a váží tak 6 kg, ale spát v něm je slast :-) Doporučuju.

Neděle 28. února 2010 ve 22:05® HaD
HaD

jako> u nás rybu uvazovat nesmíš. Jediná varianta je velký ekosak, ale ten k rybě moc šetrný není :-((

Neděle 7. února 2010 ve 23:35® HaD
HaD

cormoran> člověče, tak to nevím…já mám myslím tu vlevo