Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 7. února 2010 ve 23:35® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

DJ> to byl přeci vtip :-)

Pátek 5. února 2010 v 11:05® HaD
HaD

Libor> koukaj z ní kousky slámy tvarované do kolečka :-D

Pátek 5. února 2010 v 11:05® HaD
HaD

Já myslím, že zjistit, zda daný sumec hlídal či nehlídal hnízdo je obtížné. Možná to pozná zkušený ichtyolog, ale běžný rybář těžko. Nicméně pokud někdo nevědomky uloví hlídajícího sumce v povolenou dobu, není na tom nic špatného. Pokud ale cíleně a vědomě bude takové ryby lovit, tzn. že ví o těch místech a dokáže vysledovat tu dobu, je to trochu prasárna. To se nedělá a nemělo i když se ryba vodě vrátí. Odolat je asi těžké, ale etické.

Čtvrtek 21. ledna 2010 ve 14:06® HaD
HaD

VÁŽENÍ NÁVŠTĚVNÍCI, OMLOUVÁME SE DLOUHÝ VÝPADEK ZPŮSOBENÝ S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ EXTERNÍM ÚTOKEM. PO DLOUHÝCH HODINÁCH SE NÁM PODAŘILO SYSTÉM OBNOVIT A DOŠLO POUZE K DROBNÝM ZTRÁTÁM – PŘÍSPĚVKY Z VČEREJŠÍHO DNE. PROVEDLI JSME BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ A VĚŘÍME, ŽE SE SITUACE NEBUDE OPAKOVAT.

DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ

Středa 6. ledna 2010 ve 20:45® HaD
HaD

Bandog> no to jo. To jsem si ale dříve nemyslel.

Středa 6. ledna 2010 v 19:31® HaD
HaD

Bandog> kdepak, vůbec ne, v pohodě

Středa 6. ledna 2010 v 18:59® HaD
HaD

Bandog> žádnej čich. Ale nejsem kurva a nebudu JV pomlouvat a říkat proč to tak je a co o mě vykládal za totální nesmysly.

Středa 6. ledna 2010 v 18:04® HaD
HaD

já pevně doufám, že letos se zase konečně budu moci sumcům trochu věnovat

Středa 6. ledna 2010 ve 14:36® HaD
HaD

Bandog> ooo, dekuju

Středa 6. ledna 2010 v 11:56® HaD
HaD

mako> OK.

Úterý 5. ledna 2010 ve 22:47® HaD
HaD

marven> to mě skoro překvapuje – s Jakubem se sice nemáme mimořádně rádi, ale jeho film bych očekával jako povedený, zejména proto, že s ním vylezl po několika „konkurenčních“ a jeho zázemí je v tomto směru bezkonkurenční

Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:17® HaD
HaD

acam> ryby se někdy chovají zvláštně. Jako lidi.

Pondělí 4. ledna 2010 ve 20:00® HaD
HaD

sidonius> tak to máš podlě mě vadnej multík. Protáčí se asi cívka na osičce. Reklamace :-)

Sobota 2. ledna 2010 v 17:21® HaD
HaD

sidonius: opožděně díky :-) jde o to co se protáčí… Může to být i vada navijáku.

Pátek 25. prosince 2009 v 16:20® HaD
HaD

marven> :-) díky!

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:22® HaD
HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Středa 23. prosince 2009 ve 13:40® HaD
HaD

Tak přátelé, kamarádi, rybáři! Přeji Vám klidné svátky a hodně zdraví v roce 2010!

A protože jste byli celý rok moc hodní, dostanete všichni během dnešní noci na CHYTEJ.CZ dlouho připravovaný dárek :-)

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img29725.jpg
Úterý 1. prosince 2009 v 15:44® HaD
HaD

Bandog> super… Kde jste byli?

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 22:43® HaD
HaD

Jak.novi> zatím žádné nemám.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 22:08® HaD
HaD