Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 14. září 2009 ve 13:35® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

dawe4> to mě moc těší :-)

Pátek 11. září 2009 ve 13:24® HaD
HaD

mako> To mám velkou radost. Je to zatím pro mě osobně TOP věc, kterou jsem vytvořil a doufám, že s trvalou hodnotou.

Pátek 11. září 2009 ve 13:24® HaD
HaD

sumec120> moc hezké revíry, ale dost vyrabované a pokud nepadneš do oka místním porybným, smlsnou si na Tobě.

Pátek 4. září 2009 v 1:34® HaD
HaD

wallys> Dekuju!

Čtvrtek 3. září 2009 v 18:19® HaD
HaD

Kniha s názvem „SUMEC, životní výzva“ dnes spatřila světlo světa. Po dvouletých přípravách, korekcích, korekturách, focení atd. jsem se konečně dočkal svého díla, které právě vychází v nakladatelství FRAUS v oblíbené edici „Průvodce sportovního rybáře“ :-)

V knize o 180 stranách naleznete návody jak na sumce, s jakým vybavením, kde jej hledat, jak jej fotit, jak navázat montáže atd., atd.

Na knize spolupracoval zásadní měrou Tomáš Rozsypal svým velmi rozsáhlým a ojedinělým příspěvkem o sumčí přívlači. Dále spolupracoval Ing. Dubský (Škola rybářská Vodňany), Pavel Tomi, Jaroslav Hrdlička, Ladislav Vidršperk, Rudolf Hrušínský a David Bonaventura.

V knize naleznete téměř 450 fotek a ilustrací. Doporučená prodejní cena je 399,– Kč

foto/diskuze/sumcarina/2009/th-img26186.jpg
Čtvrtek 3. září 2009 ve 12:44® HaD
HaD

Malovec> Pevně doufám, že příští rok bude více nakloněn slizkým výpravám

Čtvrtek 3. září 2009 v 11:27® HaD
HaD

Malovec> věř tomu nebo ne, ale letos jsem se dostal akorát krátce po zahájení na dvě hodiny=jedna ani ne metrovka a pak až včera a to záběr nebyl. Cinkající rolničky – to byl slastný zážitek, ale znovu to vidím až příští rok, nebo za 14 dní ve Španělsku (pokud pojedu).

Středa 2. září 2009 v 9:09® HaD
HaD

Malovec> vy řádíte :-)) )

Středa 22. července 2009 ve 14:45® HaD
HaD

BuBu99> podivej se na www.lodniobchod.cz

Pátek 10. července 2009 ve 13:01® HaD
HaD

mako> bohužel-v neděli ráno odlétám konečně na rodinnou dovolenou

Pátek 10. července 2009 ve 13:00® HaD
HaD

DJ> :-) no nevím :-D

Pátek 10. července 2009 v 10:07® HaD
HaD

ferdyx> vlasec použít můžeš, ale není to moc fér. Dříve se taky tahali, to je fakt, ale mnohem více se jich utrhalo a jaký byl osud takových ryb si domysli…

Pátek 10. července 2009 v 10:06® HaD
HaD

mako: popravdě? nesmočil :-( (((((

Čtvrtek 9. července 2009 v 8:54® HaD
HaD

Piranha> toho bych se nebál :-)

Čtvrtek 9. července 2009 v 8:54® HaD
HaD

cormoran> to je pravda, sám jsem se podobných věcí dříve dopouštěl. Ono je to těžké, když se chytí fakt velká ryba a je to práce party a každej chce fotku. Důležité je to alespoň dělat ve vodě a rybu nechat po focení před puštěním odpočinout…

Čtvrtek 9. července 2009 v 8:44® HaD
HaD

soj> po pravdě se na ní už taky těším :-)

Čtvrtek 9. července 2009 v 8:43® HaD
HaD

jájá> já kdysi jednoho lehce přes metr na ocásek chytil a pak ještě nějaký úplný mimča. Takže možné to je, ale efektivita moc velká není.

Středa 8. července 2009 ve 14:29® HaD
HaD

soj> NO POKUD TO TAK JE, JSEM RÁD. DOUFÁM, ŽE STEJNÝ ÚČEL SPLNÍ TA KNIHA. DOUFÁM, ŽE UŽ BRZY PŮJDE DO TISKU.

Úterý 7. července 2009 v 16:43® HaD
HaD

DJ> jojo, poznal jsem to podle nicku DJ :-) . Výčitky občas mám i kvůli tomuhle serveru. Mohu se chlácholit tím, že by to dělal někdo jinej, ale to by nebylo chlapský. Zkrátka svůj díl viny, ale i zásluh mám. To je skutečnost. Teď jde o to, aby to ty zásluhy jednou přebyly.

Úterý 7. července 2009 v 15:56® HaD
HaD

DJ> fotka – fuuuj, to je hnus :-((

Odnášení ryb – bohužel je to realita. Ale stále se snažím věřit tomu, že skupina lidí, kteří umí rybu i pustit a dělají to, roste. Vím, že je v poslední době „moderní“ říkat, že je se sumec přemnožil. Lokálně možná, ale plošně je to skutečně především tím, že prudce vzrostl počet rybářů, kteří jej loví a ve spojení s množstvím informací (i já nemalou měrou přispěl) a technickým vybavením je množství úlovků a tedy i odnesených ryb podstatně vyšší. Pokud nebude fungovat osvěta a během několika málo let se stav alespoň trochu nezmění, může se stát, že na sumce budeme muset jezdit jen do zahraničí…