Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 6. července 2009 ve 14:14® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

cormoran> já nikdy u tohohle typu nejdu pod 2/0. Nemá to význam ani u meší ryby, pokud tedy jdeš na sumce. Ani plotička 15 cm Ti nevyloučí záběr půlmetrákové ryby a proč pak smutně koukat? To raději snížím počet trojháčků na dva nebo jeden…

Pondělí 6. července 2009 ve 13:12® HaD
HaD

cormoran> to je hodně divný. Jsou hodně pevný. Já ale používám dvojky.

Úterý 30. června 2009 v 11:41® HaD
HaD

Lengy> jasně, jen je otázka, jak dlouho to potrvá. Neboj se to dávat hodně blízko břehu. Ty velký chlapáci s tím nemají problém.

Pondělí 29. června 2009 ve 12:02® HaD
HaD

Lengy> velikost nástražní ryby moc velikost úlovku neovlivní. Mám zkušenost, že hodně těch největších ryb vzalo nástražku okolo 25cm.

Pátek 26. června 2009 ve 14:49® HaD
HaD

lukyno> Tak to gratulujeme, to je mazec. Nemáš foto?

Pátek 19. června 2009 v 15:20® HaD
HaD

Řízek> tak tomu už říkám úspěch. Já na vláčáku takovou rybu ještě neměl.

Pátek 19. června 2009 v 15:19® HaD
HaD

Jax> nic proti.

Pátek 19. června 2009 v 11:38® HaD
HaD

Jax> já hlavně rousnice používám strašně nerad. Takže ani jedno. Krmit s bolavejma zádama ze sbírání rousnic cejny, úhoře a malý sumečky mě nebaví :-)

Pátek 19. června 2009 v 11:06® HaD
HaD

Libor> to nikdy nevíš, co se dělo. Na jedné lokalitě se takhle ryby bály, když projíždělo hejno tolstolobiků. Může projet hejno cejnů, kaprů… Nemusí to být nutně jen sumci.

Pátek 19. června 2009 v 10:46® HaD
HaD

Dalas: tak je to v pytli – podzim je plnej. Jedno místo je volný někdy v únoru…

Pátek 19. června 2009 v 10:46® HaD
HaD

wallys: jak to jde? My jsme shořeli jak papíroví čerti. Candáti se dokonale vyhýbali střetům s našimi nástrahami :-((

Pondělí 15. června 2009 v 15:28® HaD
HaD

Tak přátelé, ještě dvanáct a půl hodiny a jdeme na to! Nechť se všem daří a nevychytejte si všechny ryby hned zítra ;-)

Pondělí 15. června 2009 v 11:25® HaD
HaD

klarus> obrovská gratulace. To je RYBA s velkým R!

Čtvrtek 11. června 2009 v 15:08® HaD
HaD

Podle informace staré cca 5 minut měřila ryba neuvěřitelných 262 cm a váha ukázala 116 kg. Z délkového hlediska je to tedy nejdelší ulovený sumec českými rybáři a lze předpokládat, že pokud by byla ulovena ve stejném období, jako předchozí rekordní sumci (tedy před třením), váha by přesáhla hranici 120 kg. Láďovi a jeho kamarádům posílám za hranice ohromné gratulace!!!

Čtvrtek 11. června 2009 ve 14:16® HaD
HaD

lasta> Já jedno viděl uraženou celou nohu motoru. To byl nehezkej pohled…

Čtvrtek 11. června 2009 ve 13:28® HaD
HaD

Malovec> řekl bych, že na ní celej život čeká spusta lidí a nedočká se. Ba ani celé generace… Je to mazec, doufám, že to kluci dobře natočej a nafotěj.

Čtvrtek 11. června 2009 v 10:10® HaD
HaD

lasta> no to bys měl :-) Rád se kouknu. Co jsi s motorem dělal?

Čtvrtek 11. června 2009 v 10:01® HaD
HaD

Horká zpráva z Pádu. Týden téměř nic nebere, panuje šílený horku. Pak ale přijde záběr a je to ryba, na kterou stojí za to čekat i mnoho let! Parta Láďi-vydry dnes v noci ulovila rybu o délce 260 cm. Váha se bude zjišťovat v následujících hodinách a jakmile dostanu zprávu, hned ji sem dám.

Úterý 9. června 2009 v 17:16® HaD
HaD

lasta> wallys hlásil :-) Doma se moc neohřeješ, co? Máš fotky? dej sem něco :-)

Úterý 9. června 2009 v 17:15® HaD
HaD

vavra26> tak to máš stržený :-((