Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 6. července 2009 ve 14:14® HaD
- Diskuze: Sumcařina
cormoran> já nikdy u tohohle typu nejdu pod 2/0. Nemá to význam ani u meší ryby, pokud tedy jdeš na sumce. Ani plotička 15 cm Ti nevyloučí záběr půlmetrákové ryby a proč pak smutně koukat? To raději snížím počet trojháčků na dva nebo jeden…
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:12® HaD
cormoran> to je hodně divný. Jsou hodně pevný. Já ale používám dvojky.
- Úterý 30. června 2009 v 11:41® HaD
Lengy> jasně, jen je otázka, jak dlouho to potrvá. Neboj se to dávat hodně blízko břehu. Ty velký chlapáci s tím nemají problém.
- Pondělí 29. června 2009 ve 12:02® HaD
Lengy> velikost nástražní ryby moc velikost úlovku neovlivní. Mám zkušenost, že hodně těch největších ryb vzalo nástražku okolo 25cm.
- Pátek 26. června 2009 ve 14:49® HaD
lukyno> Tak to gratulujeme, to je mazec. Nemáš foto?
- Pátek 19. června 2009 v 15:20® HaD
Řízek> tak tomu už říkám úspěch. Já na vláčáku takovou rybu ještě neměl.
- Pátek 19. června 2009 v 15:19® HaD
Jax> nic proti.
- Pátek 19. června 2009 v 11:38® HaD
Jax> já hlavně rousnice používám strašně nerad. Takže ani jedno. Krmit s bolavejma zádama ze sbírání rousnic cejny, úhoře a malý sumečky mě nebaví
- Pátek 19. června 2009 v 11:06® HaD
Libor> to nikdy nevíš, co se dělo. Na jedné lokalitě se takhle ryby bály, když projíždělo hejno tolstolobiků. Může projet hejno cejnů, kaprů… Nemusí to být nutně jen sumci.
- Pátek 19. června 2009 v 10:46® HaD
Dalas: tak je to v pytli – podzim je plnej. Jedno místo je volný někdy v únoru…
- Pátek 19. června 2009 v 10:46® HaD
wallys: jak to jde? My jsme shořeli jak papíroví čerti. Candáti se dokonale vyhýbali střetům s našimi nástrahami
- Pondělí 15. června 2009 v 15:28® HaD
Tak přátelé, ještě dvanáct a půl hodiny a jdeme na to! Nechť se všem daří a nevychytejte si všechny ryby hned zítra
- Pondělí 15. června 2009 v 11:25® HaD
klarus> obrovská gratulace. To je RYBA s velkým R!
- Čtvrtek 11. června 2009 v 15:08® HaD
Podle informace staré cca 5 minut měřila ryba neuvěřitelných 262 cm a váha ukázala 116 kg. Z délkového hlediska je to tedy nejdelší ulovený sumec českými rybáři a lze předpokládat, že pokud by byla ulovena ve stejném období, jako předchozí rekordní sumci (tedy před třením), váha by přesáhla hranici 120 kg. Láďovi a jeho kamarádům posílám za hranice ohromné gratulace!!!
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 14:16® HaD
lasta> Já jedno viděl uraženou celou nohu motoru. To byl nehezkej pohled…
- Čtvrtek 11. června 2009 ve 13:28® HaD
Malovec> řekl bych, že na ní celej život čeká spusta lidí a nedočká se. Ba ani celé generace… Je to mazec, doufám, že to kluci dobře natočej a nafotěj.
- Čtvrtek 11. června 2009 v 10:10® HaD
lasta> no to bys měl
Rád se kouknu. Co jsi s motorem dělal?
- Čtvrtek 11. června 2009 v 10:01® HaD
Horká zpráva z Pádu. Týden téměř nic nebere, panuje šílený horku. Pak ale přijde záběr a je to ryba, na kterou stojí za to čekat i mnoho let! Parta Láďi-vydry dnes v noci ulovila rybu o délce 260 cm. Váha se bude zjišťovat v následujících hodinách a jakmile dostanu zprávu, hned ji sem dám.
- Úterý 9. června 2009 v 17:16® HaD
lasta> wallys hlásil
Doma se moc neohřeješ, co? Máš fotky? dej sem něco
- Úterý 9. června 2009 v 17:15® HaD
vavra26> tak to máš stržený