Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 6. ledna 2009 v 16:47® HaD
- Diskuze: Sumcařina
mako> já bych mohl o kradení lodí vyprávět – už jsem přišel asi 5× o loď (3× jsem jí tedy našel), ale o tři jsem už přišel. Posledních asi 5 let už jí všude vozím a jinak jí mám doma v garáži.
- Neděle 21. prosince 2008 v 18:54® HaD
Zaslech jsem, že Štefan z Ebra zemřel. Víte o tom někdo něco? Byl to kamarád
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 23:42® HaD
dawe4>
to jsme rádi
- Čtvrtek 18. prosince 2008 ve 22:23® HaD
Po mnoha měsících usilovné práce spouštíme databázi svazových revírů, která nemá na českém internetu obdoby. Všechny revíry byly zaneseny do map GOOGLE včetně jejich vyznačení. Vždy krok napřed. Jsme tu pro Vás. Odkaz naleznete v menu „Ostatní“ nebo přímo zde: www.chytej.cz . Revíry MRS budou spuštěny během několika dní.
- Pátek 12. prosince 2008 v 11:47® HaD
Dalas> pěknej okoun
- Čtvrtek 4. prosince 2008 v 18:02® HaD
sgt.mooody> odpovím za týpka: je to Sänger Dreamfish Waller Kale. Už se nevyrábí.
- Středa 3. prosince 2008 ve 23:51® HaD
ctverec> gratuluju! Mě se něcvo podobného povedlo před třemilety a bylo to taky regulérní. Jinak to v tomhle období bývá často už podsekávka
- Úterý 2. prosince 2008 ve 20:18® HaD
Malovec> taky neškytám blahem
- Úterý 2. prosince 2008 v 16:05® HaD
Malovec> blbě, zaseklo se to v nakladatelství a bude až někdy na jaře. Se.e mě to, ale nic s tím nenadělám. Jsem jen autor.
- Pondělí 1. prosince 2008 ve 13:57® HaD
mako> pod vodu nevidíš a někdy to klapne, někdy ne. taková je rybařina
- Pátek 28. listopadu 2008 v 15:42® HaD
chosebaits> v klidu, vůbec se mě to nedotklo
navíc to není „moje“ montáž
- Pátek 28. listopadu 2008 v 15:42® HaD
mako> je to o místě, době apod. Pokud sumci honí ryby ve sloupci a pod hladinou, tak je podvodňák neúčinný, někdy berou dobře všude a někdy zase jen u dna.
- Pátek 28. listopadu 2008 ve 12:45® HaD
chosebaits> co nefunguje? ta montáž?
- Středa 26. listopadu 2008 ve 12:45® HaD
Tak oficiálního požehnání se nedočkáme. Jde o to, že důvody k udělení výjimek pro lov nonstop je právě přemnožení sumce a někdo z ministerstva by to samozřejmě napadl a na další roky by se tyhle výjimky mohly stopnout.
- Úterý 25. listopadu 2008 v 18:56® HaD
sgt.mooody> máš hodně těžko odpověditelné otázky
- Úterý 25. listopadu 2008 v 18:51® HaD
gadasnik>
) ted mam frmol
- Úterý 25. listopadu 2008 v 18:20® HaD
uvidíme zítra
- Úterý 25. listopadu 2008 v 18:14® HaD
pokusím se to dojednat. Orlík by možná prošel. Ne že by se mi zrovna líbil, ale bude se to muset vzít v úvahu, pokud to má být čisté.
- Úterý 25. listopadu 2008 v 18:09® HaD
je tu ovšem jeden problém, na který se musíme připravit – je to zřejmě sice ušlechtilá, ale nezákonná akce a požehnání od nějakého uživatele revíru bude problém. Začal jsem jednat s vrcholnými zástupci ČRS a zítra bych se něco snad měl dozvědět.
- Úterý 25. listopadu 2008 v 17:53® HaD
Sice jsem to celé nečetl, ale navrhuju nějakou velkou vodu, kam se nenahrnou následně maschtiví „rybáři“ z celé ČR aby je vyndali a vyudili.