Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 25. listopadu 2008 v 17:50® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Pánové, moc se omlouvám, ale dělám na velkém projektu a 10 dní jsem tu nebyl. Jen zběžně jsem to prolétl a samozřejmě to podporuju a za CHYTEJ.CZ dávám zbývajících 4000,– KČ. Kdy by se to mělo uskutečnit a natáčet?

Středa 19. listopadu 2008 ve 22:07® HaD
HaD

str.kapr> každej prut je jinej a taky jde o to, co Ti sedí. Já jsem zvyklej na všechny typy prutů…

Středa 19. listopadu 2008 v 16:41® HaD
HaD

Hony> a na co je Tvá informace dobrá?

Středa 19. listopadu 2008 ve 14:52® HaD
HaD

Leonardo> jen velmi obtížně. Musel bys mít speciální sumcový – tzn. velmi pevný, těžký a stabilní – tudíž drahý, blbě transportovatelný apod. Bodák je nejlepší.

Středa 19. listopadu 2008 ve 14:51® HaD
HaD

str.kapr> se Sportexem nikdy nešlápneš vedle

Sobota 15. listopadu 2008 v 18:07® HaD
HaD

marven> taxe pochlub nám, co smrdíme doma nebo v práci :-D

Pátek 14. listopadu 2008 v 16:47® HaD
HaD

mako> :-) Máš klobásky???

Pátek 14. listopadu 2008 ve 13:35® HaD
HaD

mako> kde jste byli?

Pátek 14. listopadu 2008 ve 12:06® HaD
HaD

Já bych si prut taky nikdy bez osahání nekoupil. Může sice vyhovovat k lovu podle udaných parametrů, ale je to taky o pocitech. Např. kolega si koupil pruty, které jsou použitelné úplně v pohodě, ale mě prostě nesedí do ruky, nelíbí se mi, nevyhovuje mi akce.

Středa 12. listopadu 2008 v 16:50® HaD
HaD

mako> to se nedivím. jsou to príma mašinky

Středa 12. listopadu 2008 v 15:38® HaD
HaD

Pro rybaření na dírkách a vůbec pro pohyb v těžkém a kluzkém terénu (i na brození) jsme pro vás začali dodávat speciální návleky na obuv – tzv. NESMEKY. Více: www.edice.chytej.cz

Středa 12. listopadu 2008 v 15:38® HaD
HaD

mako> koliki to stálo?

Středa 12. listopadu 2008 v 11:51® HaD
HaD

Matess: Já jen zírám. S těma „gorilama“ to myslíš vážně?

Středa 12. listopadu 2008 v 0:28® HaD
HaD

Aby> tak to je smutný

Středa 12. listopadu 2008 v 0:04® HaD
HaD

No jestli je tohle všechno pravda, je to docela drsný.

Úterý 11. listopadu 2008 v 15:56® HaD
HaD

možná je to trochu mimo mísu, ale já jsem s Láďou kamarád moc let. Byl jsem s ním mockrát venku, pravda je, že mě ale neprůvodcoval. Naopak jsem byl s tím, že jsem mu s radostí pomohl. Nevím, jestli by mě to bavilo ve velkém, ale pomáhat lidem, kteří si neví moc rady mě hodně naplňovalo a bavilo víc, než samotný rybolov, který jsem samozřejmě taky provozoval. Na druhou stranu chápu, že někteří ostřílení průvodci už nemají takový „drajf“ a trochu vychladli s tím nadšením, které jsem prožíval já. I přesto každému doporučuji jezdit s lidmi jako je Láďa, Jarda Hrdlička apod. Jejich zkušenosti jsou nedocenitelné.

A dodám, že i když mě to moc bavilo, rozhodně bych to nedělal. Je to mnohdy otročina a když se nedostaví výsledek, je navíc člověk v nevoli.

Úterý 11. listopadu 2008 v 0:05® HaD
HaD

operon> jak někdo psal – podvodní splávek, nebo třeba koncový splávek se dá nahodit za pomoci druhého prutu. Do vzdálenosti cca 30–40 metrů to jde velmi dobře. Jen nesmí být moc velký proud, protože velkou zátěž nenahodíš a montáž by sjížděla. Ve velkém proudu je řešením žlutý pták alias psí spřežení.

Pondělí 10. listopadu 2008 v 18:54® HaD
HaD

mako> kdepak, pracovně jsem se ocitl na břehu Orlíka :-)

můdy: prut s rolnama bych si na sumce nikdy nevzal. Na důvod se mě ale neptej.

Pondělí 10. listopadu 2008 v 17:20® HaD
HaD

mako> Orlík asi 13°C

Neděle 9. listopadu 2008 ve 23:45® HaD
HaD

diutrius> ty bodáky bych si na tvém místě prodloužil, nebo si zlámeš rukojeť prutu.