Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 23. září 2008 v 10:05® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Pádík> taky jsem to psal :-) Maxilonu jsem kdysi taky měl a byla to opravdu dobrá šňůra.

sgt.mooody> pořád tak nějak čekám na odpověď. Přinejmenším mě alespoň pošli do pr…

Pondělí 22. září 2008 ve 22:53® HaD
HaD

dawe4> kámoš ho kdysi měl. Je docela v pohodě. Ale na větší ryby bych ho nebral.

Pondělí 22. září 2008 ve 20:11® HaD
HaD

dawe4> www.chytej.cz to je on a ještě ho přelep páskou

Čtvrtek 18. září 2008 v 15:54® HaD
HaD

mako> na konci ovšem padlo prohlášení, že se bude muset přitvrdit…

Čtvrtek 18. září 2008 v 0:38® HaD
HaD

Druhý díl reportáže o noční kontrole na Orlíku: www.chytej.cz

Středa 17. září 2008 ve 21:31® HaD
HaD

Leonardo> můžeš, ale při změně bude skákat obraz

Středa 17. září 2008 ve 21:00® HaD
HaD

mako: nebojím ani trochu. Za tím co píšu si stojím, ale kritiky se nebojím. Posune mě dál! Spíše se to nestihne díky rozsahu v nakladatelství.

Středa 17. září 2008 v 16:45® HaD
HaD

mako> letos se asi knizka pry nestihne. Jsem ve finale.

ryby vubec nic :-((

praha netusim :-( (

Středa 17. září 2008 v 16:44® HaD
HaD

snorkii> dnes

Středa 17. září 2008 ve 14:30® HaD
HaD

mako> plochej splávek ho často sekne úplně…

Středa 17. září 2008 v 11:40® HaD
HaD

mako> k té hloubce – abys to nepřehnal, můžeš si dát malou zarážku ze sirky např. na 5m. Když se o ní zarazíš, víš, kde jsi. Vyzkoušej si to ale s daným splávkem nanečisto, protože sponováním to budeš přitahovat i k sobě, čímž trochu hloubku taky ovlivníš. Pro tenhle typ chytání Ti doporučuju chytat do jízdy. Chce to multík nastavit tak, aby stačilo jen hodně málo, aby začal cvrkat. Natvrdo bych vůbec takhle nechytal. Pokud nemáš pákovou brzdu, bude to trochu oříšek, resp. budeš muse na to myslet při záseku a buď hned brzdu dotáhnout, nebo držet cívku rukou a spíš couvat po břehu dozadu a až po dobrém zásek dotahovat. Půjde hodně o rychlost.

Úterý 16. září 2008 ve 23:23® HaD
HaD

Pompo-styfler> mluvím o běžných podmínkách. Až budu řešit konkrétní, bude to třeba jinak. A třeba i jinak, než píšeš, když tam budou lítat s hlubinkou. Každej si taky musí trochu lámat hlavu. Nemohu a ani nechci vše nabídnout na zlatém podnose ;-)

Úterý 16. září 2008 ve 22:13® HaD
HaD

pompo: to je právě ta „mequinenza“ (tam jsem to takhle vymyslel). Na čistém rovném dně a malé hloubce (přesný opak mequinenzy) trhačka potřeba není. Přesto jí dávám vždy.

Úterý 16. září 2008 ve 22:11® HaD
HaD

Pompo-styfler> ano. To je pravda. Taky vždy říkám, že je pouze pro čisté dno bez mělčin na trase. Eliminovat se to dá téměř úplně dlouhou trhačkou na šutr. Příklad na hloubce 10m a lovnou hloubkou 2m pod hladinou dáš trhačku 7 metrů a riziko je nulový i kdyby byly na dně stromy nebo třímetrový lavice.

Úterý 16. září 2008 v 19:16® HaD
HaD

slimak> někdy se to stane. Hodně pomáhají bužírky a nahoru 0,60tku vlasec

kapra jsem používal v pohodě i ve Šp., jinak tloušť, plóťa, okoun… karas je trochu horší, lína jsem takhle nestražil

Úterý 16. září 2008 v 19:15® HaD
HaD

mako> jízda je v pohodě

Úterý 16. září 2008 v 11:56® HaD
HaD

mako> vůbec ne. Jen bych zvážil použití velkýho kamene a delší trhačky na něm.

foto/diskuze/sumcarina/2008/th-img20066.jpg
Pondělí 15. září 2008 ve 21:43® HaD
HaD

sgt.mooody> ? ignorace?

Pondělí 15. září 2008 ve 21:43® HaD
HaD

mako> koncový (podvodní) splávek s těžkým kotvením.

Pondělí 15. září 2008 v 18:10® HaD
HaD

sgt.mooody> ty už si někdy v Maďarsku chytal, že víš jak je to snadný? Myslím, že by ses měl klukům omluvit za ty hloupé řeči.