Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pátek 8. srpna 2008 v 11:28® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

knedlik> přehlédl. Pardon. Párkrát jsem házel, ale spíše minimálně. Po celém dnu jsem vždy KO, takže to vždy nějak nevyšlo.

Pátek 8. srpna 2008 v 11:27® HaD
HaD

tommy78> jo, to je dobrá montáž. Já bych se jen bál toho trojobratlíku. Kdysi jsem ho taky používal, ale má hrozně malou pevnost.

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 12:24® HaD
HaD

tommy78> tak to gratuluju! Krásná ryba. Jakou montáž jsi použil?

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 9:56® HaD
HaD

HT> doby lovu upravuje zákon. Výjimka byla udělena jen několika revírům pro regulaci sumců. Žádostí bylo více, ale ministerstvo to prostě smetlo s tím, že pokud je tolik sumců, změní se zarybňovací plány. Tady nebo jinde můžeme diskutovat jak chceme. Já o tom budu ale při další schůzce s představiteli svazu mluvit.

Úterý 5. srpna 2008 ve 2:51® HaD
HaD

Taz66> je na něm jedna zásadní chyba. Takto sice také drží, ale lepsí je dvakrát protáhnout šňůru očkem. Pak je to jistota.

Pondělí 4. srpna 2008 ve 20:21® HaD
HaD

mako> Takový večery jsou skvělý a možná že výjimečný. Pak by to nebylo tak zábavný.

Daemon> nezkusíš, nechytíš. Jednoduchý :-)) )

Pondělí 4. srpna 2008 v 11:58® HaD
HaD

jakej jsi měl hák, žes ho zlomil a jakou metodu či montáž si používal, že nešli seknout?

Pondělí 4. srpna 2008 v 11:52® HaD
HaD

Daemon> zřejmě najeli díky té změně proudění

Pondělí 4. srpna 2008 v 11:35® HaD
HaD

Daemon> tak to je super. Já to zažil taky jenom párkrát. Jakoby všechny ryby dostaly povel ke žraní. Byla to řeka nebo stoják?

Pondělí 4. srpna 2008 v 11:24® HaD
HaD

mako> Orlík upřímně nemám rád. Hrozně špatně čitelná voda, takže bych moc neporadil.

Ryby občas beru, ale málo. Tady jsem o jednom uvažoval, ale lennost zvítězila a vrátili jsme ho. Raději si dám krkovici na grilu :-D

Pondělí 4. srpna 2008 v 11:22® HaD
HaD

Padis> no dost dobře jsem to nepochopil… ale takovej je život :-((

Pondělí 4. srpna 2008 v 10:52® HaD
HaD

Tak jsem zaslechl, že už o nás jdou fámy jaký jsme masaři a že jsme všech 10 ryb zabili. Docela mě to rozesmálo. Ach jo :-((

Pondělí 4. srpna 2008 v 10:51® HaD
HaD

mako> :-)) ) Někdy to jde, někdy ne. Jsou to ryby :-)

Zajímalo by mě, jak jsi si mohl vyhlídnout metrovku na Orlíku. Takovejch tam jsou tisíce a podle mě si jí vyhlídnout nejde.

Pondělí 4. srpna 2008 v 10:49® HaD
HaD

Taz66> používám normání dvojitej grinner. Jakej od Rapaly máš na mysli?

Pondělí 4. srpna 2008 v 10:49® HaD
HaD

ficak: aha :-)

Pátek 1. srpna 2008 v 1:32® HaD
HaD

adam> je otázka, zda se vždy jedná o sumce. Rousnice žere spousta druhů ryb a záběry mohou být od čehokoliv

Pátek 1. srpna 2008 v 1:31® HaD
HaD

Ficak> bubínek? co to je?

Pátek 1. srpna 2008 v 1:30® HaD
HaD

Ficak> bez přemýšlení a jednoznačně napevno. Kolikrát jsem už chytal, že zbývalo jen pár ovinů a napevno to být prostě musí. Jen musíš chytat a být ve střehu tak, aby k úplnému vymotání nedošlo. V ČR to ale v 99% případů nehrozí ani omylem. Tedy pokud ta pletenka není dvacítka fajrlajna

Čtvrtek 31. července 2008 v 18:55® HaD
HaD

Robur> podvodňák. Nebo kousek polystyrenu na návazec

Čtvrtek 31. července 2008 v 18:35® HaD
HaD

mako> klasická bóje, podvodňák a vábnička