Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 23. července 2008 v 18:07® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Daemon> nějakýho Lowrance nebo Eagle (125ku nebo tak něco)
- Středa 23. července 2008 v 18:06® HaD
KucaPce> nějak se vydělávat musí, ne?
- Středa 23. července 2008 v 18:06® HaD
mako> vábničkové – to jako že byly tak do 20 cm. Zkrátka menší modely
- Středa 23. července 2008 v 18:05® HaD
mako: z Tábora
- Úterý 22. července 2008 v 11:46® HaD
mako> moc tady toho není. Reálná je Lužnice nebo dolní Otava, ale bez echolotu, protože hloubka není nic moc. Pak Jordán, kterej je ale hodně tvrdej oříšek a jinak žádná sláva.
- Úterý 22. července 2008 v 11:16® HaD
Leonardo> jak kdy. Někdy to jde samo a jedna série je jako druhá, někdy mi to nejde tak, jak bych chtěl. Jako ve všem v životě.
- Pondělí 21. července 2008 ve 22:11® HaD
Leonardo> v rybařině neplatí žádné věci 100%. Někdy se sumec splaší i při jednom špatném úderu a někdy ho vyvábí i dupání v lodi.
- Pondělí 21. července 2008 ve 20:35® HaD
Leonardo> někdy jo, někdy ne
- Pondělí 21. července 2008 ve 20:24® HaD
gadasnik> samec má hranatější hlavu a na prsních ploutvích ostré hrbolky, jikrnačka naopak hlavu kulatější a ploutve téměř hladké. Pak ještě podle řitného otvororu, ale tam si nejsem jist.
- Pondělí 21. července 2008 ve 20:22® HaD
sgt.mooody> to jakou má prut akci neurčuje jeho materiál, ale především konstrukce. I grafitovej prut se může ohýbat celej a naopak u laminátu jen špička. To aby nebyla mýlka
- Pondělí 21. července 2008 ve 20:21® HaD
KucaPce> ať se daří!
- Pátek 18. července 2008 v 19:01® HaD
gadasnik> wow, no ty máš teda nápady
supr!
- Pátek 18. července 2008 v 15:00® HaD
Leonardo> nic moc, ale bouchnout se s ní dá. Je to ale dřina. Nemám jí rád.
- Pátek 18. července 2008 v 10:26® HaD
sgt.mooody> kde jsou Něvkovice? Já znám pouze Hněvkovice.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 15:46® HaD
tomchamik> no asi to nebylo úplně fér, co?
- Čtvrtek 17. července 2008 v 15:18® HaD
big-fish1> jestli je to milo, tak pošli tu fotku na martin@milobrno.cz a třeba ho poznají.
- Čtvrtek 17. července 2008 v 15:17® HaD
sgt.mooody> to byl malej chyták
ležícího sumce totiž echolotem nenajdeš. A to že ho vyvábíš, vůbec neznamená, že ho ulovíš. Zvednou se jich třeba desítky, než nějakej kousne. Trochu jsem Tě zkoušel a mrzí mě, že jsi se chytil a ukázal, že o tom moc nevíš. Ale nedalo mi to. Omlouvám se za to
- Čtvrtek 17. července 2008 v 15:08® HaD
sgt.mooody> OK beru. Samozřejmě že je to věc rybáře. S tím nemám problém. Ale pro mě to prasárna prostě je, protože vím, že to není nutné a vím, že to vede k téměř jisté smrti ulovené ryby ať má míru nebo ne.
A zda-li je vábnička divná. Kdysi mě jeden starej rybář vyháněl od vody, kde jsem vláčel s tím, že chytat na třpytku je prasárna, protože když už se má štika chytit, má se vysedět a před smrtí si kousnout do nastražené živé rybky. Spadla mi čelist a šel jsem raději dál. A vábnička je něco mezi vláčkou a bójkou. Aktivní zábavná metoda. Jestli je divná je na každém z nás, jak ji vnímá a používá. Jen takovej malej dotaz: Co si myslíš o používání echolotu a hledání sumců ležících na dně?
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:57® HaD
big-fish1> nevíš, co je to zač?
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:12® HaD
mako> moje heslo je, že záběr může přijít kdykoliv, když je nahozeno. Když nechytáš, záběr nepřijde