Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 14:11® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Leonardo> já tam několikrát byl, ale šly jen malý rybky
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:11® HaD
sgt.mooody> možná mám přihlouplé řečičky. To je věc názoru. To co děláš je nesmysl a prasečina. To ale není věc názoru, to je fakt. A s 4 ulovenýma sumcema přesvědčovat lidi, který jich maj na kontě desítky, mnohdy stovky a více, je dost veliká „troufalost“. Kdybys skutečně chtěl diskutovat, tak jak po tom voláš, tak se třeba necháš přesvědčit, když Ti většina něco říká. Jenže Ty nediskutuješ, chceš jen ostatní přesvědčit, že máš pravdu Ty.
Napadáš mě, že se dávám kradený fotky. Buďto to dokaž, nebo se mi omluv.
Pokud ještě jednou napadneš zdejší rybáře a budeš jim opět vulgárně nadávat, dostaneš sem zákaz vstupu. Takové je pravidlo pro všechny.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:06® HaD
Leonardo> Občas tak háčky upravuju. Př asi 10 vycházkách s vábničkou se zdálo, že častěji útočil na „izolovanou“ montáž.
- Čtvrtek 17. července 2008 ve 12:57® HaD
mako> budeš spokojenej, uvidíš
Počasí úplně braní neurčuje. I když v dešti jsem např. udělal záběr málokdy. Ale včera na hladinovku v dešti záběr přišel. Jenže sem byl zalezlej ve spacáku a nestihl seknout. A rybu bych odhadoval na 150cm +. Ale i přesto tomu v deštivých dnech moc nevěřím. Jinak těch vlivů je hodně. Ryba dobře vycítí co přinesou následující hodiny a dny a jen aktuální teplota a stav deště nejsou to jediné. Jde myslím hlavně o trendy. Proto to někdy před bouřkou jde a pak 5× ne. Čert aby se v tom vyznal
- Středa 16. července 2008 ve 14:19® HaD
sgt.mooody> čekat na zásek 5 minut je nesmysl a především prasečina. Zásek má přijít okamžitě.
A laskavě sem už nedávej zcizené fotky.
siluri> žádný gusto, prasečina.
- Středa 16. července 2008 ve 12:06® HaD
sgt.mooody> OK
- Středa 16. července 2008 v 11:12® HaD
sgt.mooody> míst k vábení je mraky. Za tím si stojím. Ale pokud máš jinej názor, je to Tvoje věc.
- Středa 16. července 2008 v 11:05® HaD
sgt.mooody> obojí? Tak mi řerkni konkrétní revír, kde je ten zákaz. Mám pocit, že si vymýšlíš.
- Středa 16. července 2008 v 11:05® HaD
Leonardo> záleží na stylu. Pokud je to natvrdo, pak ne. Když je to do jízdy, dával jsem i předšpičkovýho policajta, abych viděl jemný pohyby nastražený ryby. Kolikrát se mele, ale špička prutu je moc tvrdá a není to vidět. Je to dobrý pro představu, co se tam dole děje. Pro záběr to ale není k ničemu.
- Středa 16. července 2008 v 11:03® HaD
sgt.mooody> kolik Ti je?
- Středa 16. července 2008 v 11:03® HaD
sgt.mooody> nedá nebo nesmí?
- Středa 16. července 2008 v 9:52® HaD
sgt.mooody> já Tě nepřesvědčuju na chytání s vábničkou. Jen říkám, že vábit se smí téměř všude. Kde konkrétně od Prahy na východ se nesmí?
- Úterý 15. července 2008 ve 22:08® HaD
sgt.mooody> proč si myslíš, že se na vábničku skoro nikde nesmí? Vím jen o pár zákazech, jinak všude je povolená.
- Úterý 15. července 2008 ve 12:19® HaD
mako> já nejraději používám karabinky od Berkley (název tuším Cross look)
- Úterý 15. července 2008 ve 12:18® HaD
sgt.mooody> já osobně mám rád rousnice jen na vábničku. Při normálním lovu moc ne, protože mi mockrát během lovu háček očesaly jiný druhy ryb a za vycházku jsem spotřeboval bez záběru třeba 100 rousnic bez záběru.
- Pondělí 14. července 2008 v 18:34® HaD
mako> no konec konců ryba to dobrá je. Jen mi jí je prostě líto víc než vepřovýho
- Pondělí 14. července 2008 ve 14:31® HaD
tomchamik>
nestiham. Snad v tydnu. Na vábničku bych rád, ale pořád nemám tu sondu
- Pondělí 14. července 2008 ve 14:18® HaD
tomchamik> zní to ale líp, než napsat „všechny“, ne?
- Pondělí 14. července 2008 ve 13:36® HaD
Iwory> jo, snědl. Kdysi jsem je bral. V současné době se frekvence snížila tak na jeden kus okolo metru za 2 roky.
- Pondělí 14. července 2008 v 11:48® HaD
Budiž mu udírna lehká