Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Pondělí 21. ledna 2008 v 17:13® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

jiris, gadasnik: „někde to tam je…“ . Kluci a víte, že to tam fakt je? Já už to hledal mockrát a nikdy nenašel. Není to pouze jakési „řádové dogma“?

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:49® HaD
HaD

…ani v zákoně, ani v prováděcí vyhlášce, ani v RŘ.

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:47® HaD
HaD

Ať hledám jak hledám, o zákazu přenášení ryb v RŘ ani zmínka. Víte někdo, kde to je?

Pondělí 21. ledna 2008 v 16:46® HaD
HaD

Jen pozor u těch předem zapsanejch ryb – aby se pak shodovaly délky.

Pondělí 21. ledna 2008 ve 13:29® HaD
HaD

gadasnik> já kapry chytat neumim, takže to ani jinak nejde. RS mě ještě nekontrolovala, ale svý bych si obhájil. Doklad mám, svědky, že jsem to koupil taky, tak by to neměl být problém. A pokud by mě RS za to sejmula, tak bych si to líbit nenechal. To ani náhodou! A kapry kupuju tak, aby míru měli. Na to si dávám pozor. Ono nakonec stejně ani menší neprodávají :-)) )

Pondělí 21. ledna 2008 v 11:36® HaD
HaD

gadasnik> já si kapry kupuju. Je to rychlejší a bez problému :-)

Pondělí 21. ledna 2008 v 11:36® HaD
HaD

marven> 177 dní, to zní příšerně :-((

Sobota 19. ledna 2008 v 11:55® HaD
HaD

LojzaRybka> nevypadaj blbě

Středa 16. ledna 2008 ve 23:02® HaD
HaD

alland123> ty černý

Středa 16. ledna 2008 ve 20:24® HaD
HaD

alland123> jak bylo psáno – stříbrný Ownery 3/0–5/0 a černý 2/0. Ty jsou naprosto skvělý!

Úterý 15. ledna 2008 v 10:51® HaD
HaD

Venca Zelenka> ty spročka nejsou špatný, ale jak jsi spokojenej s kvalitou a pevností oček?

Úterý 15. ledna 2008 ve 2:03® HaD
HaD

cagy> kamarád má Mila už dlouho a vytahal na ně hrozný ryby, dokonce už dvě přes 90 kg. Já osobně jejich fanda nejsem, ale fungujou.

Pondělí 14. ledna 2008 v 11:03® HaD
HaD

marven> diky :-)

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:45® HaD
HaD

Piranha> :-) není to můj způsob. Jen jsem se nechal inspirovat u někoho, kdo to zase okoukal jinde a trochu to „vytunil“ :-)) )

Úterý 8. ledna 2008 v 16:29® HaD
HaD

wallys> jo taky se dá, vůbec nejsem proti. To co je v DVD není dogma, je to mnohdy třeba inspirace pro další tvoření ;-) a to je na tom to krásné, ne? :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 16:28® HaD
HaD

Láďa_vydra> já s tím až tak nesouhlasím – beru si vždy baterku k el. motoru a k echolotu z důvodu, že když baterka k motoru slábne, tak echolot kolikrát vypadává a to je na prd. Navíc echolot taky baterce od motoru něco veme a ta kapacita se dost snižuje. Ideální by bylo mít dvě baterky, ale kdo by je rval sebou. Tu malou si dám do batůžku a skoro o ní nevím. Další věc, která mě někdy vadila, byla kabeláž – ne vždy mám echolot poblíž baterky k EM a takhle nejsem omezenej.

Úterý 8. ledna 2008 v 16:12® HaD
HaD

Piranha> u nás je to porušení řádu. O tom není pochyb. Ale je to pro dobro nástražní ryby. Jakákoliv jiná věc jen prodlouží její trápení. Hrouzek to třeba našívá takovou šňůrkou, ale je to hrůza to našívání a pak uvazování, pak upnout do pidi karabinky, rybu trápíš na suchu docela dlouho, zkrátka je to hrozně nepohodlný, dlouhý a komplikovaný… Ale pak jsi naprosto legální. Místo kroužku lze taky použít slabej vlacec, kterej se utrhne a pak se dá porybnýmu tvrdit, že to není na sumce, ale na tu nástražku. Jak to kdo a kde v konkrétních podmínkách použije, je už jeho věc a riziko. Já se k tomuhle porušení ale klidně přiznám, že jsem to vícekrát neřešil. Pokud by byl porybnej alespoň trochu rozumnej, musel by pochopit, že to je jen ku prospěchu věci.

Neděle 6. ledna 2008 ve 12:34® HaD
HaD

alland123> klidně klasicky na sumce

Sobota 5. ledna 2008 ve 22:57® HaD
HaD

alland123> nechápu jak to myslíš

Sobota 5. ledna 2008 ve 22:56® HaD
HaD

NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz