Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 7. prosince 2007 ve 23:53® HaD
- Diskuze: Sumcařina
JPfish> díky. Raději bych o tom ale pomlčel. Bohužel jsem se v minulosti poučil…
- Pátek 7. prosince 2007 ve 21:55® HaD
JPfish> někdy jo
termín neprozradím, ale brzy to nebude…
- Pátek 7. prosince 2007 v 18:47® HaD
Pompo-styfler> pěknej
- Pátek 7. prosince 2007 v 15:34® HaD
Venca Zelenka> OK, rozumím.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:23® HaD
Pompo-styfler> patří/nepatří. Za patnáct let si o tom promluvíme znova. OK? Známej/neznámej- hazard je to jak pro třeba Pavla Tomiho, tak i pro Lojzu z Horní Dolní.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 ve 20:21® HaD
obrisek> jo, když se plížíš jako gepard…
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 18:06® HaD
obrisek> OK. V pohodě, už sem vychladnul
Místo ale neřeknu, štik všude ubývá a tady ještě stále nějaké jsou. Jen ty větší nechtěly kousat. Mám odsud i 85cm. A to je tam průměrná hloubka 40–50 cm.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:23® HaD
obrisek> ale ten dotaz mohl být položen trochu jinak. Třeba „Kde jste natáčeli to popování, je mi to povědomé“ atd. A ne hned, že se Ti zdá že je to nějaká voda, která je rezervace. To není vůči TR úplně ready.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 17:22® HaD
obrisek> OK. Prostě mě to namíchlo. Je to na téhle vodě www.chytej.cz
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:53® HaD
obrisek> pleteš se a to VELMI, bylo to u chaty mých rodičů na slepém rameni Lužnice na jihu čech. Docela jsem teď naštvanej. Snažím se vše dělat co nejčistěji a legálně a teď tohle. Sakra! A nebyly to stulíky, ale lekníny, který jsem tam před lety osobně sázel.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:23® HaD
Pompo-styfler> a čím budeš starší a mít třeba i rodinu, děti, tím více si ta rizika uvědomíš. Takže gumák ano, ale jen někde a s velkou opatrností! Utopíš se jen jednou. Jen jednou.
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 16:21® HaD
mastrof> opracování – obyč. ořezávací nůž – jde to velmi snadno a pak šmirglem. Natírám to vodouředitelným balakrylem. Ten materiál lehce saje, takže to drží velmi dobře. Jen doporučuju lehce přebrousit i ty hladký plochy. Schne to velice rychle, za hodinu udělám dva tři nátěry a hotovo finíto
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 10:14® HaD
Venca Zelenka> Venco, kdy tu cestovku chceš otevírat?
- Čtvrtek 6. prosince 2007 v 10:13® HaD
Nikoš> úplně mě zamrazilo. To fakt chybělo málo k utopení. Brrrr
- Středa 5. prosince 2007 v 18:48® HaD
wallys> takovej veselej tlouštík, nebo kapřík- to by byla prda
- Středa 5. prosince 2007 v 16:01® HaD
wallys> já jen párkrát v životě a vždy s panickou hrůzou…kdyby mi jí nástražák čutnul hákama, asi bych se utopil
- Středa 5. prosince 2007 v 15:31® HaD
wallys>
) ale lepší, než plavat
- Středa 5. prosince 2007 ve 14:18® HaD
wallys> když berou, dá se to snést
- Středa 5. prosince 2007 v 10:47® HaD
wallys> úplně v pohodě. 380tka má velko výhodu v tom, že má tak trochu katamaránový dno a po hladině krásně klouže, takže ten motor s ní cloumá velmi slušně. 5tka motor mě dostala dokonce do skluzu, ale musel jsem zatížit špičku a nahnout se dopředu. 8ka by to asi rozjela úplně v pohodě.
- Středa 5. prosince 2007 v 10:45® HaD
Venca Zelenka> každopádně mě zajímá vše co zjistíš… zkusil bych ambasádu