Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pátek 26. října 2007 ve 12:09® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Petr> na těžkou přívlač je myslím v pohodě. Menší by možná stačil, ale už bych tam nedal celej návin šňůry.
- Pátek 26. října 2007 ve 12:07® HaD
zihi1> tak to je smutné
- Středa 17. října 2007 v 0:32® HaD
zihi1> obě ty 195ky byly sejmuté?
- Středa 17. října 2007 v 0:30® HaD
Petr> to už bohužel není pravda ať jde o prut nebo navikák. Prut skončil kdesi, ani nevím kde. Někomu jsem ho půjčil a je v nenávratnu
Naviják nakonec nebyl tak kvalitní, jak jsem si myslel a odpočívá po ztrátě důvěry na poličce. Nyní mám Colmic Laris od T. Raymonda 20–50 g na lehčí sumcovačku (plus na boleny, štiky apod.) a na těžkou Penn Milenium 50–200g. K lehčímu proutku mám Abbu Souverän a k těžšímu Penn Graph 4000. TR má historickej, ale spolehlivej prut Abbu Atlantic a taky „suveréna“ příp. starý Shimano Aero. Dost důležitý u tý celý volby náčiní je velikost cílové ryby. Tzn. že záleží na tom, zda budeš chodit chytat metrovky, nebo budeš pást po „gorile“.
- Úterý 16. října 2007 v 10:21® HaD
thunder> no frajeřinou bych to úplně nenazýval. Je to reálné, ale trochu nebezpečné. Ale za určitých okolností a podmínek to lze. Jen je potřeba dávat pozor a lov gumáku přizpůsobit.
- Pondělí 15. října 2007 v 18:50® HaD
hupr> pěkný! a nástraha?
- Neděle 14. října 2007 ve 22:17® HaD
neházejte flntu do žita… já bych tomu ještě dost věřil. jen je potřeba trefit ten správnej čas
- Čtvrtek 11. října 2007 ve 20:30® HaD
Malovec> do zámrazu času
- Čtvrtek 11. října 2007 v 19:44® HaD
Alivio> jel na Ebro na sumce?
- Čtvrtek 11. října 2007 v 19:44® HaD
Mr.Fisherman> letos jsem na Moravě nebyl a tak jsem to nezjišťoval. Ještě vloni na nás hulákali na Vranově, že se to nesmí a tak. Je dobře, že se tahle změna udála. Ještě by to chtělo změnit zásadnější věci, než je echolot, který rybu nechytí…
- Čtvrtek 11. října 2007 v 18:13® HaD
jiris> aha, tak to jsem nevěděl. Ale do loňska ten zákaz platil, ne?
- Čtvrtek 11. října 2007 v 17:56® HaD
Mr.Fisherman> no problem, ale letos to rozhodně nebude :-/
- Čtvrtek 11. října 2007 v 17:55® HaD
jiris> myslíš zmýlit?
) je už povolen i při lovu?
- Čtvrtek 11. října 2007 v 15:15® HaD
Mr.Fisherman> a díky
- Čtvrtek 11. října 2007 v 15:14® HaD
Mr.Fisherman> Vábit můžeš v podstatě všude, kde to není výslovně zakázáno. Tzn. 99,9 % všech revírů. Problém je pouze na Moravě, resp. na revírech MRS, kde je zákaz použití echolotu při lovu. Na revírech ČRS můžeš i toto.
- Čtvrtek 11. října 2007 ve 14:14® HaD
thunder> to nevím. Cinkni mu
- Čtvrtek 11. října 2007 v 11:14® HaD
Alivio> BoBo je ve Šp.?
- Středa 10. října 2007 ve 20:10® HaD
regulus> pvc řadič? to jsem viděl snad jen jednou u takovýho šílenýho zlatýho vejce…to se ještě dělá?
- Středa 10. října 2007 v 15:11® HaD
wallys>
to rád slyším
- Středa 10. října 2007 ve 13:37® HaD
wallys> slušná je od Extremefishing, ale po pravdě, žádný zázrak oproti jiným také ne. Pokud chceš mít jistotu, že jsi skutečně významně zvýšil odolnost montáže proti předření, použij bužírku. Klidně si to i vyzkoušej. Vezmi jemný pilník, napni jednotlivé šňůry a předři je. Uvidíš, že je to podobné. Jen ta pobužírkovaná bude nějakou dobu skutečně odolávat.