Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 23:01® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Strakos> ani nevíš, jak moc rád bych přijel, ale letos se už na sumce nedostanu ani náhodou. snad příští rok. I když pracovní plány jsou snad ještě větší než letos
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 23:00® HaD
Láďa_vydra> no to máš kliku
necháš si echolot? mám vzít kabel?
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 22:59® HaD
vosa> souhlas
Uzavřel jsem dohodu s jedním nakladatelstvím, je jen ve hře rok vydání.
- Pondělí 27. srpna 2007 v 19:41® HaD
vosa> bude příští rok, nebo 2009
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:10® HaD
Láďa_vydra> kua, tak jste si zachytali. Velká gratulace chlape! Doufám, že se objevíš na srazu, počítám s Tebou!
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:10® HaD
vosa> o chybách vím, je to moje vina. Prostě jsem si to tak prosadil. Kdyby se to dělalo tak jak řekl profík, řada věcí by se vystříhala. Ale můj cíl bylo DVD s kompletní informací a proto je to takto. Zvuk je opět moje vina – máme profi kameru, ale do zvuku jsem i přes nátlak D. Bonaventury investovat nechtěl a byl přesvědčen, že to není třeba. Po tomto filmu už máme i zvuk na profi úrovni. Na jednu stranu mě to mrzí, na druhou stranu jsem se něčemu zase naučil
Obraz je místy takový jaký je díky příšerné délce (183 minut). První vydání je skoro vyprodané a u druhého, které bude do měsíce, budeme mít velké médium, takže by se to mělo výrazně, ale výrazně zlepšit. POdstané pro mě je, že se líbí obsah a o tom to také především bylo, je a bude!
- Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:04® HaD
Pádík> no před lety jsem se k tomu dostal o trochu dříve, než bylo vhodné – byl jsem doslova ukecán. Postupem doby se lecos změnilo, vyvinulo. Některé názory jsem změnil, některé pouze utvrdil. Jsem rád, že se DVD líbilo. Jak to jde na Pádu netuším, protože letošek jsem zasvětil práci a na sumce jsem se dostal v ČR asi dvakrát a ven vůbec. Příští rok to napravím
- Úterý 21. srpna 2007 ve 14:35® HaD
thunder> použít se dá, ale já smekáče rád nemám
- Úterý 21. srpna 2007 ve 13:02® HaD
thunder> myslím, že jsi vybral dobře. Jen u toho multíku nevím, jestli má dostatečnou kapacitu.
- Úterý 21. srpna 2007 v 11:36® HaD
thunder> to je poměrně diskutabilní věc. Obvykle je to někde mezi 60 cm –80 cm. Někdy může pomoci i zkrácení (zbrzdí to víc nástražní rybu, ale zase zase ubere na přirozeném pohybu).
- Úterý 21. srpna 2007 v 11:34® HaD
kiclakz> guma na upevňování nákladu na střeše auta apod. Průměr cca 0,8 cm.
- Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:35® HaD
kiclakz> dej vědět!
- Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:44® HaD
regulus> :-'
- Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:24® HaD
regulus> něco je potřeba změnit
- Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:04® HaD
gadasnik> neházej flintu do žita, nejlepší čas nadchází a máš ještě minimálně dva až tři měsíce ;.-)
- Pondělí 20. srpna 2007 v 9:54® HaD
kiclakz> velikosti se neboj, lépe se zasekne
- Pondělí 20. srpna 2007 v 9:20® HaD
kiclakz> Hoj
průměr tůším cca 12 cm a výška asi 5–6 cm. Nosnost má cca 450 g. Sekám hned, není na co čekat, už je stejně přiseklej. Měl jsi už záběr s výstřikem vody do půl metru? To je paráda, když do toho takhle řízne
- Neděle 19. srpna 2007 ve 22:36® HaD
Luban> no Lubánku! krása!
- Čtvrtek 16. srpna 2007 ve 22:09® HaD
permoník> kolik peněz?
- Čtvrtek 16. srpna 2007 v 1:48® HaD
gadasnik> čím to je?