Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 6. srpna 2007 v 17:57® HaD
- Diskuze: Sumcařina
tommy78> rád Ti poradím, ale napřed doporučuji přečíst tento článek: www.chytej.cz
- Pondělí 6. srpna 2007 v 11:03® HaD
mastrof>
diky
- Pondělí 6. srpna 2007 v 11:03® HaD
JPfish> no fakt nevím, co na tom není jasného. Je to zařízení, které díky svému tavru pracuje podobně jako wobler, tudíž působením proudu vyváží montáž na vodu. Používá se buď na lodi k tomu, aby nebyly splávky blízko u sebe ve vztahu k ose proudění vody, nebo k vyvezení od břehu. Od toho břehu to lze poněkud obtížně, rsp. je potřeba ideální podmínky a dost silný proud. Ten pták je levej, nebo pravej a podle toho i vyváží na danou stranu.
- Neděle 5. srpna 2007 ve 23:57® HaD
Taz66> na jaký typ vody tu zátěř potřebuješ?
- Neděle 5. srpna 2007 ve 23:56® HaD
obrisek> ano! je to tu
- Neděle 5. srpna 2007 ve 23:55® HaD
kamet> pošli mi fotku na mail chytej@chytej.cz
- Neděle 5. srpna 2007 ve 23:54® HaD
JPfish> co konkrétně?
- Pátek 3. srpna 2007 ve 22:02® HaD
obrisek> tak to zřejmě nedorazila. V objednávkách jsem to nenašel
- Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:36® HaD
carlush> taky děkuji!
- Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:36® HaD
gadasnik> příští neděli se odehraje na Moravě to o čem jsme se bavili, tak to tam můžeme zvládnout
- Čtvrtek 2. srpna 2007 v 10:35® HaD
regulus>
- Středa 1. srpna 2007 v 19:40® HaD
obrisek> na jaké to bylo jméno? všechny zásilky jsou už odeslány vesměs i převzaty!
gadasnik> moc se omlouvám…jen jsem to dal manželce k vyřízení a na „to“ jsem zapomněl, ale myslím, že to snad není nutné, spíš by to jen kazilo
- Středa 1. srpna 2007 v 19:39® HaD
PetrC> došel, udělám…jsem na konci sil…vydrž prosím ještě chvilku
- Středa 1. srpna 2007 ve 14:25® HaD
Boňác> přesně tak
- Středa 1. srpna 2007 v 10:06® HaD
Nikoš> díky! O určitých technických nedostatcích víme, ale jsou jak říkám technického rázu a ne režií či kamerou. Primárně jsme se totiž zaměřili skutečně na to, aby DVD přineslo co nejvíc informací. Kdybychom ho „stáhli“ na obvyklých 60–90 minut, pak by jsme se těm místům, kde nějaký ten defekt je, naprosto vyhnuli. A k tomu mě režisér David B. mnohdy nutil, ale já trval na tom, že rybáři tu informaci ocení i přesto, že nám zakolísal zvuk, či obraz. Takže ty určité nedokonalé pasáže jsem si tam zkrátka „tvrdě“ prosadil já
) Přesto jsme se dovybavili, rozšířili tým a u dalších projektů půjdeme s kvalitou podstatně výše…
- Středa 1. srpna 2007 v 9:55® HaD
permoník + xycht> snad tomu tak bude
- Středa 1. srpna 2007 v 9:55® HaD
regulus> Oči jsem nevykuli a možná Tě překvapím tím, že se mi tahle otázka občas do mysli vkrade a přemýšlím nad tím, zda to skutečně nemůže být chybou a nástraojem pro ublížení našim vodám. Ale na druhou stranu zase vím, že se právě díky Chytej.cz a nejenom jemu podařilo, že je mnohem více lidí, kteří rybu nechápou jen jako kus masa a dělají to pro radost a ryby pouští (jak ortodoxně tak neortodoxně) a tuhle myšlenku a styl šíří kolem sebe. A pokud se podaří tento trend zachovat, a má moji naprostou podporu, pak věřím, že se jednou hrdě ohlédnu a budu moci říci „Ano, i já jsem byl prostřednictvím Chytej.cz nápomocen tomu, že se rybařina posunula někam dál…“
- Úterý 31. července 2007 ve 22:23® HaD
waccl> tak to je hnus
teď nevím, zda jsem měl to DVD dělat
- Úterý 31. července 2007 ve 22:22® HaD
xycht> bezva! to jsem rád
- Pondělí 30. července 2007 v 11:32® HaD
Alivio> už jdou