Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 26. července 2007 ve 13:22® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Nikoš> díky za názor…podle mě je to úplně fuk, protže jde o celkový vztlak splávku a nikdy jsem neřešil, jestli tak či onak a jak to přijde pod ruku, tak chytám. Kámoši chytaj na podvodňák z korkových špuntů (několik za sebou na šňůře) a tam žádnej tlustší či slabší konec není a funkce a úspěchy zcela shodné. S motáním by to souviset nemělo.
- Čtvrtek 26. července 2007 v 9:37® HaD
chytáte tu kluci někdo na podvodní splávky? byl jsem nařčen, že ho vážu špatně a zajímaly by mě vaše zkušenosti
- Středa 25. července 2007 ve 22:50® HaD
marven> já když se teď dostanu, tak jedině na vláčku
- Středa 25. července 2007 ve 21:04® HaD
marven> jeden záběr měl TR, ale netrefil ho
- Středa 25. července 2007 v 19:00® HaD
Nikoš> si šikula. Až je seženeš, uděláme e-shop na sukovice
- Úterý 24. července 2007 v 17:07® HaD
gadasnik> no jo, no…
- Úterý 24. července 2007 v 15:14® HaD
gadasnik> no ono je zvykem, že se o negativních věcech moc nemluví. A už mě to se.e…
- Úterý 24. července 2007 ve 14:44® HaD
gadasnik> to jo, ani nevíš jak. Ale na druhou stranu nemá cenu strkat hlavu do písku a dělat jako že nic. Jena ryba nám umřela na gumě předloni v Itálii a dvě na Ebru, když jsem tam byl před dvěma lety s Hrouzkem. Ty dvě dvojky kámošovi asi před 4–5 lety.
- Úterý 24. července 2007 ve 14:25® HaD
permoník> během následujících dnů
- Úterý 24. července 2007 ve 14:02® HaD
gadasnik> bohužel to tak je. A nemám problém říct, že se mi to stalo. I špatná zkušenost je dobrá zkušenost
- Úterý 24. července 2007 ve 13:26® HaD
gadasnik> jsou ryby, které nepřežijí. Ale tím se nikdo nechlubí. Tak proč by se tím měl chlubit Vágner. Nechť si každý sáhne do svědomí… Já jsem už byl svědkem úmrtí asi 3 ryb. To je prostě hnusná realita. A mohou být ryby, které jsme pustili a nemuseli přežít. Osobně se mi to nestalo, resp. o tom nevím, ale kámošovi prokazatelně ano. Pustil v Čechách dvě dvojky a za dva dny byly obě mrtvé na hladině. Prostě se unavené zapíchly hubou do dna a neměly sílu se zvednout a udusily se. A kdo říká, že se mu to nestalo tak kecá, nebo se prostě jen mýlí. To že je ryba puštěna a odpluje, neznamená, že přežila. A u 40 sumců v horku ve Španělsku na suchu je dost vysoká pravděpodobnost, že 2–5 ryb kvůli takové fotce posléze skapalo… Taková je realita ať se to někomu líbí nebo ne. A opakuju, mám vlastní hořkou zkušenost…
- Úterý 24. července 2007 ve 13:22® HaD
cotas> uvazují se. Drtivá většina ryb přežije, stejně jako u jiných ryb. Někdy ne, ale to nesouvisí s uvázáním.
- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
carlush> došla, po neděli pošleme. Nešel mi 5 dní internet
- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
permoník: mám to poslt na CD?
- Čtvrtek 19. července 2007 v 15:42® HaD
marven> kámoš ho má a vytáhl na něj v pohodě dvě ryby okolo 200–215 cm. Zatím drží. Osobně se mi na něm nelíbí očka, jsou dost měkká
- Čtvrtek 19. července 2007 ve 13:37® HaD
permoník> jaký máš připojení? nějakou dobu to trvá, než se to stáhne
- Středa 18. července 2007 ve 22:38® HaD
judas.d> díky!
- Středa 18. července 2007 ve 22:28® HaD
Nikoš> jen upozorňuju, že to DVD je především o instruktáži a návodech. Ty ryby jsou jen malý bonus…
- Středa 18. července 2007 ve 21:39® HaD
tak už je hotová ukázka: www.chytej.cz
- Středa 18. července 2007 ve 20:17® HaD
Nikoš> www.chytej.cz/dvd.php