Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 2. ledna 2007 v 10:04® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Estefano-Ebro> to by bylo super
- Úterý 2. ledna 2007 v 0:22® HaD
Láďa_vydra> s fernetem…
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:49® HaD
Prutos> já si snad kvůli tomuhle udělám odznak a to si piš, že bych příští rok tak 5–10 povolenek sejmul, ale je to řešení?
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 23:35® HaD
Prutos> nemusel, ale je Novej rok a třeba se nad sebou někdo zamyslí…navíc toho „twistra“ jsem tam vytáhl včera
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 22:26® HaD
Padis> to je jasný. Tak „je to správně“, jenže to už si musej ti pytláci dávatz pozor, aby je nikdo nechytil. Tohle vypadá legálně. Předloni jsem se v tom angažoval a jako řešení jsem navrhl krajskému hospodáři hájení již od 1.11. Teď vidím, že asi fakt zbytečně, protože kde kdo, kdo toho sumce takto chytí, ho stejně odnese. Nějakej mladej kluk ve Veselí si jich údajně za prosinec odnesl 13 ks!!! No to je fakt napřesdržku a vyloučení ze svazu. více o historii této kauzy: www.chytej.cz
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 22:18® HaD
Sander> nemyslím. Vím to naprosto spolehlivě.
- Pondělí 1. ledna 2007 ve 21:52® HaD
Tak tohle jsem včera „ulovil“ ve Veselí na Lužnici. Omluvte sprostá slova, ale ty „zmrdi“ sumce letos opět „legálně“ podsekávali a prý si je i brali i přes to, že jsou hájení. Když jsem se to dozvěděl, myslel sem, že mě trefí šlak !
(
- Pondělí 1. ledna 2007 v 19:44® HaD
Estefano-Ebro> pošli mi ji mailem, upravím to
- Pondělí 1. ledna 2007 v 19:44® HaD
Estefano-Ebro> to je slušný…v kterých místech to je? Nebylo by to i na rodinou dovolenou?
- Pondělí 1. ledna 2007 v 19:43® HaD
Pompo-styfler> můžu vědět, o koho jde, jen aby nevznikaly mýlky?
- Pondělí 1. ledna 2007 v 11:42® HaD
Estefano-Ebro> Taky přeju všechno nejlepší! Hoď nějakou fotku!
- Neděle 31. prosince 2006 v 19:07® HaD
Pompo-styfler> ok
- Neděle 31. prosince 2006 v 18:47® HaD
Pompo-styfler> otázka je, zda to není z jiných důvodů
- Neděle 31. prosince 2006 v 18:21® HaD
Pompo-styfler> to rozhodně. Ale je zajímavé, že lidi, který znám, co maj dost zkušenstí a nachytáno mraky ryb, ty kleště nemají a ani o nich neuvažují. To o něčem hovoří, ne?
- Neděle 31. prosince 2006 v 18:01® HaD
Pompo-styfler> jasně, blbý jo objí, ale kleště jsou asi jistější konec ryby. Já každopádně považuju kleště za zbytečnou pomůcku, která může být pro rybu nebezpečná. Třeba se pletu…
- Neděle 31. prosince 2006 v 17:51® HaD
Pompo-styfler> kdyby se tím do něčeho zachytil a prudce zabral, což se může stát (a proto prosazuju tu gumu k tlumení rázů), tak si myslím, že by se to stát mohlo. Nedejbože, kdyby s tím z jakéhokoliv důvodu utekl.
- Neděle 31. prosince 2006 v 16:45® HaD
Pompo-styfler> myslím, že by si mohl právě s těmi kleštěmi i zlomit čelist. Fanda uvazování rozhodně nejsem, ale riziko poranění při uvázání je podle mě mnohem menší! A lano sice vede vedle oblouku, ale jakýkoliv tah ryby to lano táhne směrem od něj, takže poranění nehrozí.
- Sobota 30. prosince 2006 ve 22:01® HaD
VitaH> myslím, že pevněji než rukou většího sumce nepodržíš. Když ho vemeš za čelist rukou, tak je to mnohem pevnější a jistější úchop, než nějakejma kleštěma, který se můžou protáčet v ruce apod. Fakt podle mě nemaj význam. Vhodný mohou být možná pro záčátečníky, kteří neví jak rybu uchopit a co dělat. Jinak je to zbytečněj krám, bez kterýho se rozhodně obejdu! a s přehledem!
- Sobota 30. prosince 2006 ve 21:29® HaD
důležitější je myslím použití gumy
- Sobota 30. prosince 2006 ve 21:28® HaD
Pompo-styfler> v čem je to lepší?