Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 18. července 2006 ve 23:53® HaD
- Diskuze: Sumcařina
xycht> byla…ale ať mám na JV jakýkoliv názor, tak jeho chyba to není – prostě špatná konstalace a moje chyba – nevydržela by to asi žádná – prostě to měl blbě, já to neměl v bužírce a přebrousil to
- Úterý 18. července 2006 v 10:12® HaD
fila> bohužel ne…smekáče na sumce moc v lásce nemám
- Pondělí 17. července 2006 v 16:21® HaD
Hrouzek> za určitých okolností dá, tomu věř
- Pondělí 17. července 2006 v 16:11® HaD
Hrouzek> nejhorší je, že na záběr od český dvojky čekám dost dlouho a když už přišla, tak jsem první ani nesekal ten den já, druhá mi to druhej den urvala a třetí (po deseti minutách) jsem sekl blbě (byl sem z toho urvanýho úplně mimo). A že to byly všechno hodně podobný ryby z TOP třídy v ČR vím na 99%, protože ten záběr byl od všech stejnej. To nějaká 150tka neudělá…
- Pondělí 17. července 2006 v 15:24® HaD
Padis>
- Pondělí 17. července 2006 ve 14:49® HaD
Scanix> jo, byl to hroznej pocit…ale je to život a jeho škola
) revír nemohu říct
- Pondělí 17. července 2006 ve 13:15® HaD
Během několika posledních dnů jsem se vypravil na sumce. Celkem jsme udělali s parťáky 5 záběrů od opravdu velkých ryb. Z toho nebyly 3 vůbec zaseknuty a dvě ano. První jsem zasekl já. Po asi 10 minutách souboje šňůra povolila a mě se podlomila kolena. Myslel jsem že mě raní mrtvice, protože rybu jsem tipoval přes 2 metry, resp. min. 50 kg. Návazcová šňůra bílé barvy (znalci budou vědět, o jakou značku se jedná) nevydržela sumčí kartáče. Celý roky propaguju lov s bužírkou a teď jsem byl línej návazec „pogumovat“ a takhle to dopadlo. Druhý den přišel v podobnou dobu taky záběr Štěpánovi a ten mu jen srovnal ruce a záda a vypnul se. Prostě žalostná bilance. Škoda slov. Nejraději bych si nafackoval.
- Pondělí 17. července 2006 v 11:46® HaD
HI! konečně zase na netu
- Středa 12. července 2006 ve 13:24® HaD
Estefano-Ebro> jak jdou ryby? chytilo se něco pěknýho?
- Středa 12. července 2006 v 8:44® HaD
Láďa_vydra> příteli milý, už vím jak jsi se cítil vloni na podzim…
- Středa 12. července 2006 v 8:43® HaD
Estefano-Ebro> no nekecej…fakt tam jsou skorpioni? to sem vubec netusil
- Úterý 11. července 2006 v 9:52® HaD
já byl včera a měl jsem záběr od velký ryby, ale byl jsem kousek mimo, tak mi po prutu skočil parťák a asi se unáhlil a nesekl ho
- Úterý 11. července 2006 v 9:51® HaD
Estefano-Ebro> zatim vubec nevim
Láďa_vydra> no a proč brali samí malí?
- Pondělí 10. července 2006 v 16:25® HaD
machy> hodně, dá se akorát vláčet…norm. je v létě cca 5–8 kubíků a teď jde přes 70
- Pondělí 10. července 2006 v 16:24® HaD
pepino99> a už víme kam?
- Pondělí 10. července 2006 v 10:24® HaD
tak chytáte někdo něco? kde jsou hrouzci, xychti, ebrové, Láďové, pepínové a další sumcaři? To vás všechny sežraly nějaký vodní vobludy nebo co???
- Pondělí 10. července 2006 v 9:16® HaD
DEXTR> no nevím, jestli to patřilo mě, ale olovo tam být může a nemusí – záleží na hloubce, rybě, proudu apod.
- Pondělí 10. července 2006 v 9:15® HaD
jiris>
)
- Úterý 4. července 2006 v 10:16® HaD
xycht: proste jsou navazce, kterym verim vice carp10: diky za info, jsem ted hodne na jihu Evropy, takye to moc nezuzitkuju… v CR budu az po nedeli
- Sobota 1. července 2006 v 0:16® HaD
Krvinka> takový návazec moc dobrý není, ale když už ho máš, tak tedy jednohák do hřbetu a trojháček do prsní či břišní ploutvičky