Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Sumcařina. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 15. května 2006 ve 20:23® HaD
- Diskuze: Sumcařina
venc> bohatě 30 g
- Pondělí 15. května 2006 v 19:02® HaD
hrouzek: myslíš, že má smysl se dohadovat o těhle kravinách? Jsi šikovnej, talentovanej, ale vždy pravdu nemáš. Za pravdu mi dáš tak počítám za 10 let. Vždy se upneš k nějakýmu názoru a zarytě se ho držíš (nezlomitelnej prut, nejlepší montáž, váha ryby atd., bla bla bla). Mám Tě rád, ale už mi tím začínáš lézt na nervy. Máš svojí modlu a my jsme matláci bez zkušeností, kteří proti Tobě nic nic neumí. Tohle chceš slyšet? Ano, neumíme nic! Až strávíš na sumcích tolik hodin co já (my), tak taky třeba dojdeš k pocitu, že toho zase tolik nevíš, kolik bys chtěl… Možná přeháním, ale je mi z týhle diskuze už blbě a smutno
- Pondělí 15. května 2006 v 18:54® HaD
hrouzek: no tak druhej no, to je už fuck.
- Pondělí 15. května 2006 v 9:04® HaD
Hrouzek> to víš, ještě se od Tebe musíme naučit, kam to vlastně dávat
A nejvíc záběrů bylo první den tam, kde jsme to zavezli my, ale asi jen náhodou
- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
Prutos> super
- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
tak na sumcích ani bakterie
neviděli jsme v podstatě ani jednoho, rsp. pár průjezdů, ale bůhví co to bylo
- Neděle 14. května 2006 ve 21:12® HaD
Hrouzek> já zářil? a čím??? že sem je trhal ve stromech a úlet s karasem?..jo to byla záře
stane se
- Neděle 14. května 2006 ve 2:09® HaD
zítra na ně jdeme na vodu, která by snad měla být v budoucnu soukromá a sumci tam snad nějací jsou, tak jsem zvědav, zda vábnička nějakého zvedne…
- Neděle 14. května 2006 ve 2:08® HaD
jo a utažení si prosil Láďu ( nemůžu si nerejpnout-nějak si nezvládal zdolávat přitom si poštelovat naviják
) musíš ještě cvičit
- Neděle 14. května 2006 ve 2:07® HaD
Hrouzek> o nezkušenosti si myslím mluvil sám – mám dojem že jsi sám říkal, že jsi jetšě před tím z lodi netahal, natož takhle velkou rybu! Ten úhel byl prostě někde na hranici. Dobrej prut by ho ale vydržel
- Pátek 12. května 2006 ve 20:36® HaD
měl bych technickej dotaz: jak se konstruuje prut, resp. jeho blank pro očka dolu a nahoru? Odpovím sám: úplně stejně. Jen počet oček určuje, zda je to vhodnější tak či onak, aby nebyl prut namáhán zkrutem. U hrouzka byly chyby celkem tři: jedna byla jeho nezkušenost zdolávání z lodě (nevhodný úhel prutu), druhá moje nabádání „ohni to, ať je pěkná fotka“ a třetí nekvalitní prut. Strom je nesmysl. Nikdy nedosáhneš takového namáhání, jako při zdolávání s adrenalinem v krvi, takového úhlu atd. Já se o tom přesvědčil před lety, kdy jsem si myslel, že jsem si koupil „nezlomitelný“ prut (taky jsem za něj rval vší silou za strom) a při prvním záseku na rybě 186 cm rupnul jak sirka.
- Pátek 12. května 2006 ve 13:27® HaD
zany8999> existrujou, ale nikdy jsem to ještě v reálu neviděl
- Pátek 12. května 2006 v 11:50® HaD
hahaha, moc ftipné…myslím to vážně
- Pátek 12. května 2006 v 9:44® HaD
netušíte někdo, kde by se daly sehnat koňské pijavice?
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 14:48® HaD
zany8999> to je krásnej revír na všechny ryby, že
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 13:39® HaD
zany8999> jaká je to přehrada?
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 13:14® HaD
zany8999> určitě…zkus tři dny krmit po cca 2–3 kg a pak zkus…já bych do toho šel hned, ale nemám na to trpělivost
- Čtvrtek 11. května 2006 v 8:59® HaD
zany8999> jo, přesně tak. Na Ebru se tak chytaj poslední roky hodně.
- Čtvrtek 11. května 2006 v 0:47® HaD
Hrouzek> taky zase razíte??
- Čtvrtek 11. května 2006 v 0:47® HaD
zany8999> co není špatnej nápad?