Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 9. července 2014 ve 13:47® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bigpista>
- Středa 9. července 2014 ve 13:07® HaD
mastrof, skwor> a ani nepůjde vodit, nebude se nořit tak hluboko jako normálně, už za slabého větru pojede někam úplně jinam, nenahodíš vůbec tam, co chceš atd. Ona síla vlasce hraje v těhle věcech dost zásadní roli.
- Středa 9. července 2014 ve 13:05® HaD
Bigpista> hehe… chytat se dalo, ale určitě uznáš, že ta 0,12 byla o něčem jiném. A víc potřeba není…
- Středa 9. července 2014 ve 12:09® HaD
Scanix> jojo, pravda, to jsem nějak, sice četl, ale v myšlence zapomněl
Ale chtěl jsem tím říci, že někdy prostě potřebuješ slabší vlasec, než 0,25mm. A přesně tuším, jaká to mohla být situace – jdeš si zaházet s woblírkem na tlouště, maximálně čekáš štičku a on to srkne velkej fousáč. Tak to prostě je…
- Středa 9. července 2014 v 11:44® HaD
Ono taky jde o to, kde člověk chytá. Dávat třeba na candáty a okouny na Orlíku 0,25 monofil by asi moc rozumné nebylo. Resp. by to znemožnilo lov třeba na smáčka ve větší hloubce na rozumné hlavičce. To samé je s UL – jednou se mi letos na „mém“ potoce dostal do ruky prut s vlascem tuším 0,14–0,16. Musel jsem výrazně přitvrdit na gramáži jigovky, blbě se házelo, hodně jsem trhal (moc těžká hlavička na malé hloubce) atd…
- Úterý 1. července 2014 ve 14:53® HaD
pidi
- Pondělí 30. června 2014 v 15:58® HaD
Palivec> Pokud si dobře pamatuji, ten vlevo je „Skitter prop“ Klasickej pop byl „skitter pop“ a pak ještě „Skitter walk“. Ale ono je to nakonec jedno. Hlavně když si nakonec rozumíme…
- Čtvrtek 26. června 2014 v 16:45® HaD
jepice> no…
- Čtvrtek 26. června 2014 ve 14:30® HaD
jepice> prop není na stojám moc dobrej. Tam je lepší klasickej pop. Když už. Ale i tak je stoják a boleni těžká kombinace. Nejlépe to jde brzo ráno nebo večer, nebo za větru s vlnami. Prostě když mají zhoršenou viditelnost.
- Čtvrtek 26. června 2014 v 11:23® HaD
Bigpista> jsi měkkej
- Čtvrtek 26. června 2014 v 11:23® HaD
jepice> to je pop. Alespoň pro mě. Slovo popr neznám a nikdy jsem „nepoproval“ ale vždy jen popoval. Pak je prop, to je vrtulkový hladinový wobler od Rapala bez lopatky a „šplouchadla“.
- Čtvrtek 26. června 2014 v 11:20® HaD
troutkiller>
)
- Středa 25. června 2014 v 17:54® HaD
jepice> co je popr?
- Středa 25. června 2014 v 16:46® HaD
Je jasný, že je žrádla hodně. Zejména potěru. Ale i tak nevím…
- Středa 25. června 2014 v 16:45® HaD
Je to divný
- Středa 25. června 2014 v 16:44® HaD
Bigpista> Zítra?
- Středa 25. června 2014 v 16:44® HaD
BigMike> tak plandáme mezi Roudnou a Veselím. Porůznu. Nechápu…
- Středa 25. června 2014 ve 13:39® HaD
Scanix, Bigpista> srabi
- Středa 25. června 2014 ve 13:38® HaD
BigMike> Taky mám pocit, že je řeka zakletá. Trochu Ti jezdím do rajónu, ale bííííída.
- Středa 18. června 2014 v 11:09® HaD
jepice> o ono to zas tak horký s tím kroucením není. A navíc jsou i jiný matroše. Každopádně tady byl dotaz na velký smáky v místech s výskytem štik. To asi není co řešit. Tedy doufám!