Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:55® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
RybarSK> kdyby jsi tu nezačal hned hystericky pokřikovat, mohl být klid.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:29® HaD
RybarSK> Naprosto zbytečná debata. Chceš-li pokračovat, pak beze mne. Já mám svědomí čisté a ať si budeš říkat co chceš, desítky hodin vymýšlení, přemýšlení, měnění, modifikování, volání dalším profíkům apod. nevymažeš.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:20® HaD
RybarSK> Směšné není kdo jsi, ale co píšeš. Jinými slovy – Subaru je svině, protože udělalo auto, že? Sony, protože televizi. Atd. Je to směšné, až ubohé.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:04® HaD
RybarSK> je to směšné.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:47® HaD
RybarSK> Milý Mároši, není to žádná kopie nikoho ani ničeho. Pokud tedy nebudeme u nástrahy, která má například na konci kopyto, říkat, že jsou to vše kopie. Nebo například u wobleru, že má lopatku.
Naše nymfa si brala inspiraci asi z 8 různých typů nymf a pak se na základě zkušeností od vody vymýšlela tak, aby bylo vše funkční a praktické. Ty vymýšlíš možná hezké věco pro oči. Já ale deset let chytal na rozdíl od Tebe závodně a myslím si, že na vývoj funkčních věcí už mám… Ale chápu Tě, že Tě to nemůže těšit.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:23® HaD
hraji> Teprve vyrábíme
Budou až na veletrhu v Brně. Pak ale rád vzorky pošlu.
- Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:53® HaD
Mno, nedá mi to, abych sem něco nedal.
Trvalo to dost dlouho, kdy jsme vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali. A první kousek naší zbrusu nové nymfy je už vyroben! Konstrukce byla do detailu vyvíjena s machry z české a slovenské repre a každý detail má logiku a svůj smysl a je to vymyšleno tak, aby byla možná úprava do mnoha modifikací a způsobů nastražení. Mám upřímnou radost
- Středa 11. prosince 2013 v 11:21® HaD
skwor> kdyby na tom hodně záleželo, dej echo
- Pondělí 9. prosince 2013 v 16:45® HaD
jepice> to je asi taky pravda
- Pondělí 9. prosince 2013 v 15:55® HaD
jepice> člověče do síťovin se mi moc nepustily. Jen do závodního podběráku s pogumovanou síťkou. Pak batoh, člun a korek na prutech. Svině malý
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 14:43® HaD
Scanix> no myšky asi radost neměly
Ale pořád tam někde jsou. To ještě musím akutně řešit. Prozatím jsem vystěhoval většinu toho, co by mohly prokousat
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 14:22® HaD
Scanix> teď mě to se.e, že jsem nešel. Ale zase jsem uklidil garáž
Alespoň něco.
- Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:31® HaD
Chtěl jsem jít vláčet v sobotu. Vichr a kosa jak v ruským filmu a vzdal sem to. V neděli zase poprchávalo a rozměry mé rezignace se jen zvětšily :-/
- Pátek 29. listopadu 2013 v 19:43® HaD
dam> však netvrdím, že ne. Stavět se to dá na ledacos. Spíše jsem tím chtěl říci, že se nedá mluvit o velikosti obecně. Každý výrobce to má bohužel jinak
- Pátek 29. listopadu 2013 v 19:13® HaD
Segoves> záleží na háčku a výrobci. To co děláme my na základě letitých zkušeností ze závodů, tak u Hanáků háček 360 vel. 6, u 910 vel. 10. Jiné moc vhodné nejsou. Ty 910tky jsou spíš na velké ryby – jsou fakt mimořádně pevné
- Pátek 29. listopadu 2013 v 11:34® HaD
jepice> co je na tom nestandardního?
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:52® HaD
Segoves> ale řekl bych víc vybíravej
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:42® HaD
Jak se to vezme. Já jich většinu chytl náhodou…
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:15® HaD
skwor> já nejvíc na malou rotačku
- Pondělí 25. listopadu 2013 ve 20:41® HaD
Segoves> okolo 5 cm