Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:55® HaD
HaD

RybarSK> kdyby jsi tu nezačal hned hystericky pokřikovat, mohl být klid.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:29® HaD
HaD

RybarSK> Naprosto zbytečná debata. Chceš-li pokračovat, pak beze mne. Já mám svědomí čisté a ať si budeš říkat co chceš, desítky hodin vymýšlení, přemýšlení, měnění, modifikování, volání dalším profíkům apod. nevymažeš.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:20® HaD
HaD

RybarSK> Směšné není kdo jsi, ale co píšeš. Jinými slovy – Subaru je svině, protože udělalo auto, že? Sony, protože televizi. Atd. Je to směšné, až ubohé.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:04® HaD
HaD

RybarSK> je to směšné.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:47® HaD
HaD

RybarSK> Milý Mároši, není to žádná kopie nikoho ani ničeho. Pokud tedy nebudeme u nástrahy, která má například na konci kopyto, říkat, že jsou to vše kopie. Nebo například u wobleru, že má lopatku.

Naše nymfa si brala inspiraci asi z 8 různých typů nymf a pak se na základě zkušeností od vody vymýšlela tak, aby bylo vše funkční a praktické. Ty vymýšlíš možná hezké věco pro oči. Já ale deset let chytal na rozdíl od Tebe závodně a myslím si, že na vývoj funkčních věcí už mám… Ale chápu Tě, že Tě to nemůže těšit.

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:23® HaD
HaD

hraji> Teprve vyrábíme :-) Budou až na veletrhu v Brně. Pak ale rád vzorky pošlu.

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:53® HaD
HaD

Mno, nedá mi to, abych sem něco nedal.

Trvalo to dost dlouho, kdy jsme vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali. A první kousek naší zbrusu nové nymfy je už vyroben! Konstrukce byla do detailu vyvíjena s machry z české a slovenské repre a každý detail má logiku a svůj smysl a je to vymyšleno tak, aby byla možná úprava do mnoha modifikací a způsobů nastražení. Mám upřímnou radost :-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103679.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img103680.jpg
Středa 11. prosince 2013 v 11:21® HaD
HaD

skwor> kdyby na tom hodně záleželo, dej echo

Pondělí 9. prosince 2013 v 16:45® HaD
HaD

jepice> to je asi taky pravda :-D

Pondělí 9. prosince 2013 v 15:55® HaD
HaD

jepice> člověče do síťovin se mi moc nepustily. Jen do závodního podběráku s pogumovanou síťkou. Pak batoh, člun a korek na prutech. Svině malý :-D

Pondělí 9. prosince 2013 ve 14:43® HaD
HaD

Scanix> no myšky asi radost neměly :-D Ale pořád tam někde jsou. To ještě musím akutně řešit. Prozatím jsem vystěhoval většinu toho, co by mohly prokousat :-D

Pondělí 9. prosince 2013 ve 14:22® HaD
HaD

Scanix> teď mě to se.e, že jsem nešel. Ale zase jsem uklidil garáž :-) Alespoň něco.

Pondělí 9. prosince 2013 ve 12:31® HaD
HaD

Chtěl jsem jít vláčet v sobotu. Vichr a kosa jak v ruským filmu a vzdal sem to. V neděli zase poprchávalo a rozměry mé rezignace se jen zvětšily :-/

Pátek 29. listopadu 2013 v 19:43® HaD
HaD

dam> však netvrdím, že ne. Stavět se to dá na ledacos. Spíše jsem tím chtěl říci, že se nedá mluvit o velikosti obecně. Každý výrobce to má bohužel jinak :-((

Pátek 29. listopadu 2013 v 19:13® HaD
HaD

Segoves> záleží na háčku a výrobci. To co děláme my na základě letitých zkušeností ze závodů, tak u Hanáků háček 360 vel. 6, u 910 vel. 10. Jiné moc vhodné nejsou. Ty 910tky jsou spíš na velké ryby – jsou fakt mimořádně pevné

Pátek 29. listopadu 2013 v 11:34® HaD
HaD

jepice> co je na tom nestandardního?

Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:52® HaD
HaD

Segoves> ale řekl bych víc vybíravej

Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:42® HaD
HaD

Jak se to vezme. Já jich většinu chytl náhodou…

Pondělí 25. listopadu 2013 ve 21:15® HaD
HaD

skwor> já nejvíc na malou rotačku :-)

Pondělí 25. listopadu 2013 ve 20:41® HaD
HaD

Segoves> okolo 5 cm