Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:32® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
sidla_napajedla> on kecá. Nepracuje, žije u vody a částečně už i v ní, hovoří s rybami a dokonce má na zádech už šupiny
A zahlédl jsem i náznak ploutví
- Pondělí 5. srpna 2013 ve 12:29® HaD
Tak z toho nakonec je celkové vcelku solidní 5. místo. Je to škoda, ale los byl krutý. Na druhém kole se údajně nedalo téměř nic moc lépe udělat. Poslední kolo bylo nasazení excelentní a myslím, že i spolupráce. S kluky jsem běhal, hledal z nadhledu ryby a naváděl na ně, hlídal čas, ale měli jsme smůlu. Měli jsme los 3./9.. TK ráno na sektoru 3. chytl 5 ryb a skončil poslední. Všude jinde se chytalo 15–30 ryb a tomu nešlo absolutně kontrovat. Po nás zde chytal Martin Svoboda, vynikající rybář a chytl tuším jen 4 ryby a skončil taky 12.. My po rotaci na 9. chytili 8 ryb a skončili 8. Takže velmi špatné. Odpoledne to bylo o něco lepší, ale byl z toho výsledek tuším 10. a 7. Tedy za kolo poslední. Hrůza hrůzoucí. Obrovské přání bylo, aby jsme na další den vylosovali třeba 6., kde se dělaly výsledky 1.-3.. Když mi přišla SMS „vylosovali jsme zase 3. a rotujeme s Čepelkama – je to v prdeli“, bylo jasné, že jsou veškeré šance pryč. Nejhorší možný los a k tomu rotace s těmi nejlepšími, kteří často ve vodě nenechají žádnou chytitelnou rybu. Nicméně se ryb v neděli chytalo o poznání méně a my dokázali ráno přesto něco nachytat, bylo z toho 8. a 7. místo. Odpoledne to skoro vypadalo, že budu muset chytat já, což jsem mimořádně nechtěl. Nakonec se ale Jirkovi po pár prášcích udělalo lépe a nastoupil. Mírně jsme změniti taktiku a dokázal před rotací vybojovat 6. místo a po rotaci dokonce 4.. Nakonec to tedy kluci zvedli na 10. místo a celkově skončili 5., což je nakonec solidní a docílili plánu, který si před sezónou dali. Musím říci, že mají ale na víc – chytají skvěle a nebýt série několika špatných losů, byli určitě na bedně. Já jsem se celkem utvrdil v tom, že mi deset let závodění stačilo a už ligové soutěže chytat asi nikdy nebudu. Maximálně se zúčastním v roli trenéra, což mě velmi bavilo
Tedy nebýt toho vedra…
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 18:41® HaD
Scanix> paráda!!!Petře smekám až k zemi!!!
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 15:40® HaD
Scanix> doufam jen, ze to bude mit efekt
- Čtvrtek 1. srpna 2013 v 15:34® HaD
Scanix> Jelikož kluci na posledním kole extraligy za náš tým dost vybouchli – 11., tak asi pojedu na poslední kolo, které je tento víkend, jim pomoci. Tudíž je to asi pasé
- Středa 31. července 2013 ve 21:44® HaD
Scanix> asi pojedu na návštěvu
- Středa 31. července 2013 ve 21:44® HaD
corrvete> 2,7m a horní gramáž 60–80g.
- Čtvrtek 25. července 2013 ve 14:46® HaD
gavlos> klobouček dolů!
- Středa 24. července 2013 v 15:00® HaD
Prichy> Je mi celkem salám, co na to fyzika. Ze zkušeností, které za považuji mnohem cennější než spoustu teorií vím jedno. Na jednoháček se ryba hůře trefuje než na trojháček. Většinou pak ale lépe drží i na méně kvalitním jednoháčku než na superkvalitním trojháčku. A nemám teď na mysli ohnutí nebo zlomení. Mám na mysli normální držení. Btw. ohnout trojháček dokáže ryba mnohem snáze, než jednoháček. Pokud tedy v případě trojháčku drží pouze za jeden hrot.
- Úterý 16. července 2013 v 16:29® HaD
Mory>
- Úterý 16. července 2013 v 16:09® HaD
Mory>
My něco chystáme, takovou drahou epesní specialitku. Uvidíme, jak to dopadne…
- Úterý 16. července 2013 v 16:03® HaD
prichy: Můžeme to pojmout jako speciální edici NÁSTRAHY.cz
- Úterý 16. července 2013 v 15:42® HaD
sethy> to je taky pravda
- Úterý 16. července 2013 v 15:34® HaD
Prichy> lidi se budou bránit
Nicméně je to o zvyku. Pořád lepší, než jako první věc po rozbalení kleštěma odcvaknout ten původní
- Úterý 16. července 2013 ve 14:17® HaD
BoBo-Falknow> rozhodně ne masově. Já bych ale třeba s UL na malou tovární nechytal snad na žádnou. I Meppsky vždy předělávám. Minimálně co se výzbroje týče. S dvanáctkou vlascem a jemným proutkem to WMC abys do tlamky zatloukal kladivem. Navíc je ta ranivost výrazně větší… Tenký BL owner či ony háčky jsou fakt úplně někde jinde. Je to jako jet po dálnici do Brna feldou a GTR-kem po dálnici na Mnichov.
- Úterý 16. července 2013 ve 13:35® HaD
Draky> moje nápady jsou vždy TOP
- Úterý 16. července 2013 ve 13:07® HaD
Prichy> btw. Já na závodech chytal s háčky, které stoji 1,– EUR/ks. Ale chytají s nadsázkou řečeno 10× více než ownery a 100× více než „shitové“ wmc.
- Úterý 16. července 2013 ve 13:05® HaD
Prichy> já bych byl např. pro rotačky na trojháčkách na ownerech BL. Anebo stavět rotačky s mikrokroužkem na konci, aby si každý mohl nasadit háček, jaký chce.
- Úterý 16. července 2013 ve 12:32® HaD
Hlava nehlava – tohle osobně vůbec neřeším. Svými tesáky si to často upravím do požadovaného tvaru. Rybám je to u zádi.
- Pondělí 15. července 2013 v 16:30® HaD
casper> pro začátek půjčím