Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 13. května 2013 v 17:18® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> ještě jsem si vláčkařskou výpravu na jih nedal… mohlo by to být zajímavý. Ale asi bych si nesměl vzít velký cajky. By mi to jinak nedalo .-)
- Pondělí 13. května 2013 v 16:42® HaD
sethy> anebo musím je taky a to by bylo
- Pondělí 13. května 2013 v 16:40® HaD
sethy> no tak pak jen ta moje varianta – sříbrňáky nebo xxx
- Pondělí 13. května 2013 v 11:12® HaD
Scanix> je to tak. Situace na prd…
- Pondělí 13. května 2013 v 10:03® HaD
sethy> neuvažoval jsi o větším jednoháku ve stejné váze jako trojhák, se kterým wob ještě šlape? Asi by bylo méně seklých, ale mělo by to vydržet.
- Pátek 10. května 2013 v 15:36® HaD
peta128> melír!
- Pátek 10. května 2013 v 15:19® HaD
Piscicapus> to už je skoro jako jestli je lepší zrzka nebo bruneta
DD Jak jsem psal regulusovi – jsou techniky a situace, kdy mi vyhovuje více smekáč, někdy více multík. To, že jsou oblasti, kde MP vyniká, o tom není sporu. Ale někde zase vyniká smekáč. Ostatně proto se taky vyrábí obojí. Chápu, že existuje jistý „fanatismus“ pro jedno či druhé. Ten je ale myslím lichý
Stejně jako jsou zarytí harleyáři versus silničáři, appláři versus androidáři apod. Ideální je vždy mít obojí podle potřeb si moci vybrat to, co je v danou chvíli vhodnější. Pro někoho, kdo ale celý život chytá smekáčem, může být multík za trest. Byť je fajn.
- Pátek 10. května 2013 v 15:15® HaD
regulus> Já ale vůbec nechtěl říci, že je lepší to či ono. Jen píši o tom co vyhovuje mě
Co se té rychlosti týká, tak vůbec nejde o vedení nástrahy, ale o rychlost, která je někdy potřeba ihned po záseku nebo v průběhu zdolávání. Nástrahy vodím spíše tak pomalu, že by mi stačilo muškařské kolečko
- Pátek 10. května 2013 v 11:24® HaD
regulus> tak přeci jen toho mám se smekáčem odházeno naprosto neporovnatelně víc, takže s ním jsem jaksi výkonnější po všech stránkách. Jestli si vzpomeneš na Jestřabky, kdy jsem tam kosil štiky, tak s multíkem jsem házel až k druhé straně a půl metru od rákosí, tedy hodně daleko a poměrně velmi přesně, nicméně např. tam ten multík nebyl moc dobrý – bylo to prostě pomalé a štiky jsem díky tomu ztrácel. Nemohl jsem je dohnat… Až se smekáčem jsem je začal chytat lépe.
- Pátek 10. května 2013 v 11:19® HaD
Navíc mi při sumcovláčce nevyhovuje malá klička. Na jerky je hlavní práce v prutu a multíkem jen dovíjím, u sumcovláčky je to hodně i o navíjení. Asi záleží na vedení, ale na to, co používám já, to není moc praktické a multík je i pocitově pomalejší. Pravda je, že mám jen vajíčko a větším se točí o něco lépe, ale stejně to není pořádná klika jako u sumčího smekáče. Vláčel jsem i giga věci se sumcovým multíkem se šňůrou 80kg, ale to už je zase jiná kapitola a tam to bylo především proto, že jsem v této kategorii příznivce multíků a s giga sumcovými navijáky jsem na tom bídně – takřka nepoužívám.
- Pátek 10. května 2013 v 11:13® HaD
Piscicapus> u hodně dlouhých hodů sleduji očima nástrahu a když je nad hladinou, tak dobrzdím cívku palcem. Potmě to neuvidím a budu muset odhadovat = buď budu házet kratší hody, což někdy, alespoň v mých podmínkách, potřebuju, nebo přijde na řadu motačka. Na noční sumcovačku mě osobně multík prostě nevyhovuje. A mít rozdílnou sestavu na noc a na den je schýza
Tento příspěvek byl editován 10.5.2013 11:13:51 uživatelem HaD. - Pátek 10. května 2013 v 9:42® HaD
Palivec> hele brouku pytlíku, přijeď se předvést. Mimo teorie zatím od tebe neviděl ještě nikdo nic.
- Pátek 10. května 2013 v 9:41® HaD
regulus> no nevím jestli potmě dokážeš házet s multíkem vždy stejně daleko, přesně a bez zamotáni jak se se smekáčem. Myslím že ne.
- Čtvrtek 9. května 2013 v 19:05® HaD
regulus> na jerkování bych s multíkem šel raději, na sumce určitě ně. Nevím proč, ale nesedí mi to a mám pocit, že to nemá smysl. Navíc potmě se myslím se smekáčem háže přeci jen přesněji a snáze. A to si myslím, že házet s multíkem umím celkem dost slušně a přesně.
- Čtvrtek 9. května 2013 v 11:35® HaD
Segoves> já toho odcházel už vcelku dost a multík nepovažuji za nutnost u ničeho. Možná lehce u velkých jerků. Ale jeho používání je zábavné a lehce se mu propadne.
- Úterý 7. května 2013 ve 12:37® HaD
nerf> a co tohle? Vynikající! Ale jen na nástrahy, bundu a sváču tam nedáš… http://www.normark.cz/…ling-Bag-Big
Tento příspěvek byl editován 7.5.2013 12:37:09 uživatelem HaD. - Úterý 7. května 2013 ve 12:03® HaD
nerf> člověče to nevím, nijak zvlášť to nesleduju. Ale vím, že pěkný tašky a batohy má třeba Mivardi. http://www.mivardi.cz/…asky/batohy/
- Pondělí 6. května 2013 ve 21:40® HaD
Alivio> Jak říkám, špatný to není, ale žádná hitparáda…
- Pondělí 6. května 2013 v 16:04® HaD
nerf> není špatnej, ale kvalita celkem bída – zipy mi v norsku totálně zarezly a popruhy popraskaly v Mongolsku, když jsem v tom tahal velkou váhu.
- Úterý 30. dubna 2013 v 16:52® HaD
Zítra budu s Petrem na Jihu. Kdyby měl někdo chuť se přidat…
)