Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 3. června 2010 v 11:30® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Musím konstatovat mírné překvapení. Nečekal jsem, že tady klukům, kteří na MS teď vybojovali bronzovou medaili, progratulují jen tři Češi a jeden Slovák. Na slovenském webu těch gratulací byly desítky. To jsme na tom tak špatně, táži se, možná sám sebe s lítostí u srdce?
- Středa 2. června 2010 v 15:28® HaD
dam> já konečně zpracovávám loňské mistrovství
- Úterý 1. června 2010 ve 14:45® HaD
pepa-č>
i know
Hledal jsem v tom hlubší význam
- Úterý 1. června 2010 ve 14:11® HaD
pepa-č> co je tekltjůning?
- Pondělí 31. května 2010 ve 21:30® HaD
Zase máš prudivou náladu?
- Pondělí 31. května 2010 v 16:14® HaD
džigit> Já jedu na dvou Abu. Jeden hodně starej, ale pořád dobrej navijáček a pak toho Souveräna. Na sumce.
- Pondělí 31. května 2010 v 15:19® HaD
osprey> Doufám, že ano
Slovák snad není
)
- Pondělí 31. května 2010 ve 13:34® HaD
cormoran> opraveno
- Pondělí 31. května 2010 ve 13:16® HaD
Češi o víkendu vybojovali na MS světa v přívlači bronz
O víkendu 29.-30.5. 2010 se Česká reprezentace zúčastnila 8. Mistrovství světa v přívlači, které hostilo Chorvatsko a jeho řeka Krka. Pod vedením reprezentačního trenéra David Maixnera vybojoval tým mezi třinácti zeměmi bronzové medaile. Světu pro tento rok vévodí Slovensko, stříbrní jsou rybáři z Ruska. „Byla to tvrdá týmová práce, která přinesla své ovoce“, řekl David Maixner. Nejlepším Čechem se stal Josef Foltýn, který v jednotlivcích skončil na 12. místě. Pro Rusa Alexeje Šanina bylo toto mistrovství zlatým hattrickem – získal totiž již po třetí titul Mistr světa v jednotlivcích a o jednu zlatou medaili „utekl“ Čechovi Michalovi Tichému, jemuž hruď zdobí již dvě zlaté ocenění.
1. Slovensko
Tento příspěvek byl editován 31.5.2010 13:34:05 uživatelem HaD.
2. Rusko
3. Česko
4. Bosna - Neděle 30. května 2010 v 16:05® HaD
HORKÉ NEOFICIÁLNÍ ZPRÁVY Z CHORVATSKA z MS SVĚTA V PŘÍVLAČI:
- Slovensko
- Rusko
- Česko
- Pátek 28. května 2010 v 15:25® HaD
jiris> mě pečená makrela chutnala hodně. Chuťově hodně podobné uzené – chuť masa je velmi typická. Je hodně tučná. Pekli jsme je na sucho a oleje pustily hodně
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:35® HaD
troutkiller> možná jsi ji nevytároval. Těžko říct. Každopádně ryba hezká a souboj to musel být fajn.
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:33® HaD
Tenhle halibut měl tuším 105 cm a váhu 10,5 kg.
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 22:29® HaD
troutkiller> ta ryba má max. 10 kg. Pár halibutů už jsem vážil. aby měl nad 30 kg, musel by měřit nejméně o 30–35 cm více (ryby okolo 125 cm mívají zhruba 20–25 kg)
- Čtvrtek 27. května 2010 v 11:59® HaD
troutkiller> 33 kilo? Nedělej si legraci
- Středa 26. května 2010 v 15:09® HaD
TAK KLUCI DNES ODJELI REPREZENTOVA ČECHY DO CHORVATSKA NA MS V PŘÍVLAČI. POKUD JIM NĚCOC CHETE VZKÁZAT, POSÍLEJTE MI SMS NA TEL. 608 323472 A JÁ JIM JE BUDU PŘEPOSÍLAT. O PRŮBĚHU BUDU INFORMAVAT VŽDY IHNED, JAK OBDRŽÍM OD TRENÉRA INFORMACE!
SLOŽENÍ TÝMU: TRENÉR: David Maixner
ZÁVODNÍCI: Michal Tichý, Tomáš Tichý, Jožka Foltýn, Tomáš Krejča, David Maixner
ASISTENTI: Vašek Nekvapil, Míra Zvolánek, Jirka Škeřík, Láďa Král
MANAŽER: Stanislav Pernický
- Pondělí 17. května 2010 ve 12:40® HaD
jiris> to už si nepamatuju
Nepojedu pro něj
Stačí mi žít s vědomím, že jsem ho měl na prutu…
- Pondělí 17. května 2010 v 11:55® HaD
jiris> nene, jinde. A nespadl, urval
- Sobota 15. května 2010 v 0:26® HaD
acam> nikdo neví všechno. Ale často existuje cesta, jak rybu ukecat. Elita to umí velmi často rychle odhalit. Já to umím jen u určitých ryb a jen někdy. Proto taky nejsme na vrcholu. Např mě fascinoval jednou při závodě Michal Tichý na úseku, který „smrděl“ štikou. Rotačku nevzala, na wobler se jen podívala, ale prozradila se. Změna nástrahy, dobrá prezentace a na tři hody šla ven. Měla skoro 70 cm. Čuměl jsem na ten cit a odhad s otevřenou hubou. Nebo jednou na řece plné tloušťů. Tradiční hody do břehu, ale záběrů bylo poskrovnu. Po několika hodinách jsem zjistil, že ty ryby stojí jen pod určitým druhem pobřežního porostu. Po tom zjištění jsem jich chytil hodně. I pěkné okolo 35 cm. Hrozně mě na tom baví, že se pořád učím a omezení na pár desítkách metrů člověka nutí přemýšlet a objevovat stanoviště ryb v místech, kde by před tím normálně ani nenahodil. A ony tam jsou ty potvůrky mnohdy schované a dají se chytit. To je to co mě hrozně baví. Najít rybu a přemluvit k záběru. A ani nemusí být velká a může spadnout (pokud to není v závodu, jsem skoro radši).
- Pátek 14. května 2010 v 15:04® HaD
Kazan> můj stájový kolega slíbil, že ho napíše. Když ne dám mu válečky a donutím ho