Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 6. července 2009 ve 21:20® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> osud?
- Pondělí 6. července 2009 ve 13:03® HaD
scanix: velmi pěkně rozjetá sezóna
- Pátek 26. června 2009 ve 14:30® HaD
Scanix> docela o něm přemýšlím, tak mě to bude zajímat. Zatím co jsem slyšel, tak je fakt dobrej.
- Čtvrtek 25. června 2009 v 8:58® HaD
Scanix> srovnání s tím twinem?
- Středa 24. června 2009 ve 12:49® HaD
Jagged> jojo, už jsem ho i ochytal. Zatím moc dobrej pocit a hlavně se mi zdá, že se chytne více ryb a méně jich spadne. Pro závodní účely je to rozhodně velké pozitivum.
- Pátek 19. června 2009 v 15:18® HaD
Ono je to jak u kterého navijáku. Bohužel třeba u drahého a Twinpoweru od Shimana bych to moc nedoporučoval!
- Pátek 19. června 2009 v 11:36® HaD
dodorider> tomu rozumim, ale stejně mi to přijde přitažený za vlasy. Jak se říká „neuvěřím, dokud neuvidím“
crazykapr> není potřeba to hrotit
- Pátek 19. června 2009 v 10:57® HaD
Dodorider: já Ti nevím. Tahat na 16tku rybu hodinu a půl je hloupost. Už jsem na stejně silnej cajk vytáhl mnoho parem okolo 70 cm v proudu, v kterým by se štika ani neudržela, natož aby tam zabrala a z 90% netrval žádnej souboj déle než 30 minut. A to je parma sakra větší tahoun než kudla.
Dam: myslím, že 0,16 se ještě na takovej prut použít dá, i když je to už na hraně. Na druhou stranu je otázka, zda prut 0–5g skutečně takové parametry má. Např. na můj starej skeletor 0–12g, což je vlastně taky ještě UL klidně dám pletenku na 10 kg a tahám metrový sumce, protože ten prut je mnohem ostřejší, než by se podle udané gramáže mohlo zdát
Dnes mi přijde ten novej pezon 1–3g – to bude konečně UL v pravém slova smyslu
- Pondělí 15. června 2009 v 15:27® HaD
Tak přátelé, ještě dvanáct a půl hodiny a jdeme na to! Nechť se všem daří a nevychytejte si všechny ryby hned zítra
- Pondělí 8. června 2009 ve 20:00® HaD
troutkiller> JE TO DLOUHÝ
- Pondělí 8. června 2009 ve 13:47® HaD
LojzaRybka> mě už z toho trochu hrabe. Včera sem čuměl na řeku a trochu snil a v noci se mi zdálo, jak tam mrskám woblera a sumci se můžou zbláznit
- Čtvrtek 4. června 2009 v 15:40® HaD
NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/
- Úterý 2. června 2009 v 11:54® HaD
Scanix> Jsem zvědavej, s čím se vytasíš po zahájení. Takovej raketovej start sezóny, to jen tak někdo nemá. Gratuluju!!!
- Čtvrtek 14. května 2009 v 17:46® HaD
sus1> já cikádu ještě nikdy nechytal. Pouze „příbuzného“ ratlina, ale moc mě to nezaujalo a především pro něj na „mých“ revírech nemám využití.
Já na zahájení nejspíš nabiju nějakého shadrapa a zkusím vydolovat fousáče
- Čtvrtek 14. května 2009 ve 13:38® HaD
sus1> pokud vím, tak toro, ale do neděle tu nebude.
- Středa 13. května 2009 v 9:33® HaD
cormaxx> na 99% Dyje nebo Morava
- Pondělí 11. května 2009 v 10:16® HaD
crazykapr> nechytali jsme v Týně, ale v Rožmberku (mezi Vyšším Brodem a Č. Krumlovem). V Týně byly závody před dvěma lety také, a tam to bylo hned nad městem.
- Pondělí 11. května 2009 v 1:41® HaD
Dopadlo to skutečně, tak jak Prutos předeslal. Los, štěstí a i troška umu stály při nás.
- Středa 6. května 2009 v 17:47® HaD
VE VŠECH DISKUZÍCH NYNÍ MŮŽETE EDITOVAT VAŠE PŘÍSPĚVKY. VÍCE NAPOVÍ OBRÁZEK. EDITACI PŘÍSPĚVKŮ VE FÓRECH DOKONČUJEME.
SOUČASNĚ SI JIŽ OPĚT MŮŽETE ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ VÝPIS VAŠICH FISHBONŮ: http://www.chytej.cz/fishbony/
- Středa 6. května 2009 v 17:46® HaD
osprey> no mě právě zajímají poslední dobou hodně jemný proutky. Jednak z důvodů závodů, ale i proto, že se mi s nimi hodně dobře chytá.