Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 22. června 2008 v 10:57® HaD
HaD

BigMike: svět je malej. Včera sem byl na svatbě a seděl s Tvojí neteří u stolu :-D

Neděle 22. června 2008 v 10:57® HaD
HaD

paccco> sumce bych nehádal, protože by byly podkovy spíše na bocích. Může to být poranění od nějakýho „wola“

Pátek 20. června 2008 v 10:07® HaD
HaD

moezzz> člověče bylo to Salmo 15 cm :-) cílovka byl sumec, ale ti na to káleli. Až ráno to vzal velkej TR na 9cm ale skončilo to blbě :-(( Ale na parmy se jinak hodí spíš menší věcičky co jdou po dně, nebo při něm.

Čtvrtek 19. června 2008 ve 22:47® HaD
HaD

BigMike> tak to je celkem dobrý, ne? .-)

Čtvrtek 19. června 2008 ve 20:41® HaD
HaD

ktmsx125> už jsi to psal. mažu

Čtvrtek 19. června 2008 v 19:49® HaD
HaD

ja-rule> čím více oček, tím lepší akce prutu, ale kratší hody zejména u lehčích nástrah.

Čtvrtek 19. června 2008 v 18:42® HaD
HaD

Kubajs> :-) boj dobrej. Dlouho jsem si to tak neužil. Jen těch mušek :-(( bleee

Čtvrtek 19. června 2008 v 18:15® HaD
HaD

Baff :-) Tak zahájení pro mě dopadlo osobáčkem :-) parma na vláčku 71 cm. Jen wobler už je na onom světě :-)

Pondělí 16. června 2008 v 16:22® HaD
HaD

jiris> tak to já smáčel celej minulej tejden :-D

Pondělí 16. června 2008 ve 13:36® HaD
HaD

paccco> to přijde :-)

Pondělí 16. června 2008 ve 12:30® HaD
HaD

BigMike> no jak přijedu, tak to určitě zase nepůjde :-D

Pondělí 16. června 2008 ve 12:20® HaD
HaD

BigMike> nápodobně :-) nezapomeň na fotky :-) jinak TR dnes ráno candoše 80 cm. Syčák jeden :-D

Pondělí 16. června 2008 ve 12:09® HaD
HaD

BigMike> dnes ráno jsem půl třetí přiletěl z dovči s manželkou. Celý dopoledne sem lítal po úřadech a snad večer vyrazím za Tomášem někam na Moravu a doufám, že dneska večer ještě vykoupu woblera nebo gumu. A když ne, tak zítra ráno.

To víš, manželský povinnosti :-D

Pondělí 16. června 2008 v 11:49® HaD
HaD

Přeji všem co nejkrásnější zahájení! Petrův zdar!

Sobota 7. června 2008 ve 20:17® HaD
HaD

BigMike> kam se budeš řítit? Na L. u vás?

Pátek 6. června 2008 ve 22:52® HaD
HaD

Máme pro Vás novinku – Aukční síň rybářských potřeb. www.chytej.cz

Nakupujte a prodávejte!

foto/diskuze/privlac/2008/th-img18522.gif
Pátek 6. června 2008 v 18:53® HaD
HaD

XAXAP: příspěvek byl plný vulgarit a urážek. Klidně si to sem pošli znovu, ovšem věcně a bez toho, co Ti vytýkám. Pod článkem o MS se věcně diskutuje a od některých přispěvatelů dost kriticky. Jsou ovšem slušní. Urážlivé a vulgární příspěvky budu mazat vždy. Myslím, že mě znáš a že za tím, co řeknu si stojím.

Pro ostatní, sice nerad, ale v zájmu objektivity, smazaný příspěvek Chachara přikládám. Nechť každý posoudí, zda jsem měl důvod jej mazat.

"Tak se hoši poplácávejte po ramenou a vopíchejte se klidně do zadku. Má to ovšem ALE ve velikosti mexického zálivu. Kajman director má otázky nebetyčně přihlouplé! Jestli je Bulharsko země nížinných řek, tak Británie je komunistický režim.

A ad naše slavná sestava. To by mě zajímalo, jestli Choceňský démon konečně kápne božskou, kolik lidí tam bylo oficiálně a kdo za ně cáloval těch 1000 EUR, cestu a další náklady?

Krom toho, že je to našim reprezentantům fuk, že se jedou odrekreovat a  pohonit si ego do země, kde se za 1000 EUR dá v poho žít půl roku (prostě tolerují tenhle běžně rozšířený raketýring při pořádání podobných taškařic), podali kurevsky plnohodnotný výkon na jinak mrtvé Vači na sádkovejch duhácích a na Bulharských webech jsou krásný popisy akce, kde všichni pilovali taktiku tak, že zvedli Rodopskej rekord v chlastání. Krom toho je Bulharům úplnej šumák, jak se měli egohoniči z Čech, protože je zajímalo jen natrhnout prdel rusákům.

To je v průser, když narazíte na chachara, kterej zvedne telefón a  brnkne do Devina (s tvrdým E) a dokonce plynule hovoří bulharsky a zná perfektně reálie!

Závěrem říkám jedno: pokud si to Maixner a ta jeho sebranka nezacálovala sama, OKRADLA české rybáře o čtvrt míče či více!!!

A to je hnus, Davide Havlíčku, ať už se ti to líbí, nebo ne. A to proti vláčkařům obecně nemám nic"

Pátek 6. června 2008 v 15:15® HaD
HaD

chtěl jsem se nachystat, protože jsem od neděle až do 16. mimo ČR. Angína mě ale přikotvila do postele, takže budu rád, když se sbalím na cestu. Pak to budu muset řešit operativně :-)

Čtvrtek 5. června 2008 ve 23:25® HaD
HaD

Kuba V.> no většinou než se stihne guma poškodit natolik, že by nemakala, tak jí urvu :-) Karabinku nepoužívám, alespoň ne u malých gum. Na štiku u větších je to fuk

Čtvrtek 5. června 2008 ve 21:23® HaD
HaD

Kuba V.> většinou navážu vhodnou hlavičku a na ní pak měním gumy