Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele HaD, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Středa 14. května 2008 ve 23:37® HaD
HaD

Sander> a v jakém horizontu by ses nechal ukecat?

Středa 14. května 2008 ve 21:27® HaD
HaD

Sander> tak to napiš k nám, byl bych neskutečně rád. A myslím, že nejen já :-) Odvděčím se !!!

Úterý 13. května 2008 v 11:14® HaD
HaD

dam> no snad budu mít příležitost to vyzkoušet :-)

Úterý 13. května 2008 v 10:05® HaD
HaD

dam> no já toho velkého ve sloupci neudržel ani náhodou. špičku prutu jsem dal pod vodu a i přes to po šestém výskoku spadl. Co udělat jinak?

Úterý 13. května 2008 v 0:37® HaD
HaD

toti> díky za uznání :-)

S padáním ryb jsem na tom byl podobně – s tím podběrákem. To byl taky jeden z důvodů proč jsem měl v sobotu takový propadák. Mám na levačce tenisovej loket a s dlouhým podběrákem jsem prostě rybu měl obrovský problém podebrat. Okolo 50% mi spadlo. V neděli sem měl rakeťák a upadlo mi cca 10% ryb (počítám měřitelné).

Já jsem si na tréninku a v neděli zachytal fakt dobře. Sobota pro mě byla po všech stránkách od brzkého rána do noci jak z hororu.

Pondělí 12. května 2008 ve 13:56® HaD
HaD

dam> díky za pochvalu. Odpoledne mi už bylo o poznání lépe a dalo se to. Jen sem se pořád potil jako prase a hrozně se mi mlžily brejle. Ale zachytal jsem si. Nejvíc mě potěšili 4 lepší potočmeni na hausera. A nejmíň ten velkej spadlej potočák. To mě žere do teď :-D

Pondělí 7. dubna 2008 ve 22:53® HaD
HaD

dam> toti> jste měkejši. Mám v chodidlech od letoška hřebíky :-D

Pondělí 7. dubna 2008 v 16:26® HaD
HaD

toti> :-) no já se fakt těším a pokud to bude rozmanitý, tím možná lépe :-) už mám načeřínkovaný malý slunky a v krabičce hnojáky :-D :-D :-D

Pondělí 7. dubna 2008 v 16:25® HaD
HaD

dam> ZE MĚ OBAVY NEMÁŠ? TO DĚLÁŠ VEEELKOU CHYBU. A KLUZKO NEBUDE, MÁM PROTISKLUZOVKU ;-)

Pondělí 7. dubna 2008 v 16:24® HaD
HaD

SPUSTILI JSME VÁM TRADIČNÍ ODPOČÍTÁVÁNÍ ZAHÁJENÍ PSTRUHOVÉ SEZÓNY ;-)

Pátek 4. dubna 2008 ve 23:06® HaD
HaD

toti> no upřímně se těším na štando u Korbelíků. To zřejmě bude slušná oslavička. A pak na závody – na ryby. Docela jsem si tam předloni zachytal…

Středa 2. dubna 2008 v 19:55® HaD
HaD

toti> mimochodem mě těší, že jsi k nám začal chodit. Toho si vážímm.

Středa 2. dubna 2008 v 19:54® HaD
HaD

toti> :-D už se na to těším :-D

Středa 2. dubna 2008 v 19:11® HaD
HaD

Kubajs> já bych ho moc nechváli, aby nám ještě nezpychl ;-)

Sobota 2. února 2008 v 0:57® HaD
HaD

Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!

Sobota 26. ledna 2008 ve 2:08® HaD
HaD

ja-rule> jak daleko jsi schopen dojet?

Pátek 25. ledna 2008 v 15:10® HaD
HaD

Náš tip na NOVOU DISKUZNÍ RUBRIKU PĚST NA OKO:

Po reportáži o chytání parem v Ústí nad Labem jsme pro Vás zřídili novou rubriku „Pěst na oko“ www.chytej.cz , ve které můžete upozorňovat na nešvary u vody, stěžovat si fóru, podávat náměty atd.

Neděle 6. ledna 2008 ve 2:01® HaD
HaD

Prutos> myslím, že neumí…

Neděle 6. ledna 2008 v 1:48® HaD
HaD

Prutos> chodí chodí, ale jen čte, neumí totiž psát :-D

Sobota 5. ledna 2008 ve 22:56® HaD
HaD

NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz