Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 23. prosince 2013 ve 12:19® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu

Foto pro Basse :-)

Podle mě je to – 40–45cm. Mám celkem silný prsty a šířka je cca 2 cm. Vešla se mi tam 20×. Pochybuju, že má pán prsty o šířce 3 cm. Takže jak bylo řečeno – zajímavě nafocená normální vyžraná ryba.

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img103758.jpg
(0) (1) Komentáře k příspěvku: (2)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Úterý 24. prosince 2013 v 8:27

Bass: Napsal jsem sem obsáhlý článek a s dalšima fotkama, ale když jsem ho vkládal, tak jsem byl odpálkovanej, že mi vypršel čas pro vložení, tak jsem to potom už vzdal :-) . . . Já nevim ! Tohle je jediná fotka, kde jsou vidět ruce. Ty ostatní jsou přinejmenším „ podezřelé „ protože si nedovedu představit jak tam panáček tu rybu drží, když to na ní není nikde ani trochu znát. Přes to si ale myslím, že je to výjimečná ryba a že hodně přesahuje půl metru.

• Pondělí 23. prosince 2013 v 16:57

Scanix: jj, to je celkem rozumny primer, navic je ma v pozadi, takze spis tech 40, jak psal jiris.

Pátek 20. prosince 2013 v 16:38® HaD
HaD

troutkiller> Woe, ale tak krásnej jako já těžko :-)

Pátek 20. prosince 2013 ve 13:23® HaD
HaD

troutkiller> myslím si, že mého ježíška nikdo na světě netrumfne!

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 20:53® HaD
HaD

TJSS> tak to ani náhodou. Já ryby ještě nevypouštím!!!

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 17:32® HaD
HaD

Nils Master> :-D DD

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 17:06® HaD
HaD

skwor> jojojo :-)

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:57® HaD
HaD

skwor> no, napadání to bylo nechutné, řeči o ubohosti, o zvracení apod. jsou poměrně dost urážlivé.

Maroš Vagaský > ok. Ani my se nemáme zač stydět.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:55® HaD
HaD

RybarSK> kdyby jsi tu nezačal hned hystericky pokřikovat, mohl být klid.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:29® HaD
HaD

RybarSK> Naprosto zbytečná debata. Chceš-li pokračovat, pak beze mne. Já mám svědomí čisté a ať si budeš říkat co chceš, desítky hodin vymýšlení, přemýšlení, měnění, modifikování, volání dalším profíkům apod. nevymažeš.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:20® HaD
HaD

RybarSK> Směšné není kdo jsi, ale co píšeš. Jinými slovy – Subaru je svině, protože udělalo auto, že? Sony, protože televizi. Atd. Je to směšné, až ubohé.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:04® HaD
HaD

RybarSK> je to směšné.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:47® HaD
HaD

RybarSK> Milý Mároši, není to žádná kopie nikoho ani ničeho. Pokud tedy nebudeme u nástrahy, která má například na konci kopyto, říkat, že jsou to vše kopie. Nebo například u wobleru, že má lopatku.

Naše nymfa si brala inspiraci asi z 8 různých typů nymf a pak se na základě zkušeností od vody vymýšlela tak, aby bylo vše funkční a praktické. Ty vymýšlíš možná hezké věco pro oči. Já ale deset let chytal na rozdíl od Tebe závodně a myslím si, že na vývoj funkčních věcí už mám… Ale chápu Tě, že Tě to nemůže těšit.

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:25® HaD
HaD

feederman> Už to máme pár měsíců skoro hotové, jen to je potřeba doladit. Příslib je mezi svátky…

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:41® HaD
HaD

feederman> Soukromé diskuze jsou již skoro hotové a co nevidět tu budou také. To jen pro informaci.

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 13:43:33 uživatelem HaD.
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 14:23® HaD
HaD

hraji> Teprve vyrábíme :-) Budou až na veletrhu v Brně. Pak ale rád vzorky pošlu.

Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 13:53® HaD
HaD

Mno, nedá mi to, abych sem něco nedal.

Trvalo to dost dlouho, kdy jsme vymýšleli, upravovali, modifikovali a zase modifikovali. A první kousek naší zbrusu nové nymfy je už vyroben! Konstrukce byla do detailu vyvíjena s machry z české a slovenské repre a každý detail má logiku a svůj smysl a je to vymyšleno tak, aby byla možná úprava do mnoha modifikací a způsobů nastražení. Mám upřímnou radost :-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img103679.jpgfoto/diskuze/privlac/2013/th-img103680.jpg
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 12:02® HaD
HaD

OBr> A co koncem prvního týdne v březnu! :-D

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 11:02:54 uživatelem HaD.
Čtvrtek 19. prosince 2013 ve 12:01® HaD
HaD

TJSS> Tak teď jsi mě docela dostal. Přehlédl jsem to o snu a v půlce příspěvku se zarazil a přemýšlel, kdy jsi tu byl. Říkal jsem si: „to už si Havlíčku fakt tak blbej, že si to nepoamatuješ?“ A pak jsem to dočetl :-D Klidně ale zajeď, no problem :-D DD

Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:58® HaD
HaD

Ústí: hoši hoši, nechcete se raději sejít, dát si pár panáků, pak si dát pár facek a bejt zase kámoši, než to tady zasírat neplodnejma hádkama a pak žádostma o rušení profilů apod?. Něco podobného jsem naposledy viděl mezi dětmi na pískovišti.

Nebo opravdu potřebujete vodit denně za ručičku má na Vás trvale někdo dohlížet?

Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 10:59:34 uživatelem HaD.
Čtvrtek 19. prosince 2013 v 11:52® HaD
HaD

Nautilus> Pěkný penzion za solidní cenu je ve Volarech – Sněžná. Byl jsem tam letos v létě na dovolené a bezvadný. V okolí je krásná Vltava a nějaká rybka tam taky plave…