Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 22:41® HaD
- Diskuze: Plavaná
hraji> jinak je 0,08 nutná?
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 21:07® HaD
- Diskuze: Feeder
Fryw> naprostej souhlas.
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:35® HaD
Fryw> ale co když chytí dva kapry? Závod přeci nekončí. Sakují se navíc všechny, tedy i podměrečné ryby

- Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:20® HaD
Mě je taky vezírkování proti srsti. Hlásal jsem to jak v přívlači a u feederu apod. tuplem.
- Neděle 10. listopadu 2013 v 19:51® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.11.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Dnes repete
Start byl mimořádně zajímavý – candát na
popa
Celkem kuriozitka, ne? Následovaly tři hodinky rybářské
nirvány. Po druhé v životě jsem se trefil na Orlíku do okounů (a to jsem
tam chytal snad už „tisíckrát“). Opět popovačka, na jiné nástrahy
jsme ani nepomysleli. Prostě když jdou ryby z hladiny, je to to TOP, co
může být. Velikost dnes spíše menší, přes 35 jsme se zřejmě
nedostali. Přesto luxus. Odpoledne místo plánovaných štik rychlé
zpracování dřeva rodičů, které jim někdo v noci začal přímo od domu
krást. Chjo. A abych nezapomněl – při ranní popovačce se můj dragon
vytunil na cestovní verzi. Místo dvojdílné je nyní třídílný. Peťa
jaksi v zápalu boje nekoukal a když jsem odháčkovával okouna, snažil se
do hejna rychle nahodit a 30 cm od konce mi ho přerazil. Kdyby jste někdo jel
někam letecky, doporučuji ho, umí ten díl přepůlit velmi čistě 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. listopadu 2013 v 19:35® HaD
hraji> jaký návazec do podzimní čisté vody?
- Sobota 9. listopadu 2013 ve 20:39® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.11.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Další foto a taky něco, když nebrali a stálá přívlač unavila
+ bonusový Gásperův candoš 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. listopadu 2013 ve 20:38® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.11.2013 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
V týdnu jsem uskutečnil s přáteli několik lovů na Orlíku. Cílová ryba: okoun. Bonusová ryba: candát, štika apod.
Bonusových ryb se ulovilo několik, ale nic zvláštního. Cílové ryby to měly při běžných technikách zcela na háku. Povedli se mi na smáčky vlastně jen tři ryby. Při třetí vycházce jsme ty pruhované barbary konečně přelstili díky tomu, že jsme přišli na to, kde jsou a hlavně co chtějí. A byly to popy. Nic jiného nefungovalo. A bylo zhola jedno, že to bylo na středu přehrady a pod námi bylo 15 metrů. Prostě stačilo najít hejna rybiček a okolo popovat. Nakonec z toho bylo několik desítek ryb v průměrné velikosti 30–35 cm. Asi 8 ryb bylo okolo 36–37 cm. Luxusní zážitek na celý život, když tři rybáři nahodí a táhnou popa a než ho vytáhnou, přijde cca 6 záběrů doprovázených hlasitými srkanci. Mazec!
PS: fotek na popy je minimum, protože se člověk dostal do takového rauše, že na foťák by si nevzpomenul snad nikdo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 11. listopadu 2013 v 8:43
casper: bylo to luxusní!!! :-)
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 21:24
sethy: Já se konečně včera utrhl a jak na sviňu celý den pršelo…no vydržel jsem, ale ta jedna kudla kolem 40cm nebyla útěchou :(
- Neděle 10. listopadu 2013 v 19:04
HaD: Plus sem tam půl hodky přes den.
- Neděle 10. listopadu 2013 v 19:03
HaD: Hele od začátku do devíti. A pak před soumrakem až do tmy.
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Pondělí 11. listopadu 2013 v 8:43
- Úterý 5. listopadu 2013 v 11:18® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
OBr> k té tabulce by mohl být i virtuální fileťák

- Pondělí 4. listopadu 2013 ve 20:15® HaD
hraji> s tím nelze než souhlasit
- Pátek 1. listopadu 2013 v 16:13® HaD
hraji> jak říkáš. Ale o tom už jsme diskutovali – je otázka úhlu pohledu, co vše je a není plavaná. Z pohledu závodníka je jasné, že ti mají pod pojmem „plavaná“ něco trochu jiného, než „normální“ rybáři.
- Pátek 1. listopadu 2013 v 16:09® HaD
- Diskuze: Sumcařina
chrami> pěkné by to bylo natočit rychloběžkou

- Pátek 1. listopadu 2013 v 15:42® HaD
hraji> já se obávám, že u vody teď bude k vidění splávků dost. Alespoň u nás na Lužnici koupe „kačenku“ s rybičkou ve vodě lidí dost.
- Čtvrtek 31. října 2013 v 16:50® HaD
macek2> velmi poučné
- Čtvrtek 31. října 2013 ve 13:10® HaD
No, to, že není pro sumce, resp. pro dravce cílovou rybu ulovit víme, že
Spíše je tady krásně vidět, jak je to neskutečně rychlé.
Napoprvé jsem si myslel, že minul.To ale přesně odpovídá mým představám, jak loví velký sumec, o čemž sem mnohokráte psal a taky to vysvětluje, proč se záběr velkého sumce většinou projeví jen jako slabé cinknutí a pomalé ohybání prutu a nepředchází žádný rachot. Prostě se jak kočka nepozorovaně připlíží a nekompromisně rybu nasaje. Žádná honička, nic zběsilého.
- Středa 30. října 2013 ve 22:10® HaD
Neuvěřitelný mžik, když kapr zmizí v jícnu!!!
- Pondělí 28. října 2013 ve 20:18® HaD
OBr> no málo ho nebylo

- Pondělí 28. října 2013 ve 20:17® HaD
Nautilus> je to nadneseně řečeno jako bys hrál hokej stylem „stojím u branky s nastavenou hokejkou a čekám až někdo tu hokejkou trefí a spadne to samo do brány“. To není zábava… Kazan má 100% pravdu!
- Neděle 27. října 2013 ve 20:54® HaD
Kazan> To jsou ti hloupatí novináři. My jsme tam byli ve středu natáčet štolu a zaplaveno bude asi 3,5 metru – tzn. jen štola, aby byla voda pro sádky. Tzn. že se bude tam co vidíš bagry odbahňovat dál.
- Pátek 18. října 2013 v 17:04® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jajco> Bral bych délku raménka 20–25mm. Každý háček je trochu jiný, ale bude to velikost 4,2 nebo 1. U 4 mi to vychází zhruba 17–20mm, u 2 22–26mm, jednička 24–28mm. Všechny tři lze použít. Když žerou dobře, pak spíše ty menší, když blbě a jen „olizujou“ raději větší háček. Ovšem zase se víc umrtví chod, takže je to věčné dilema. Já kolikrát chytám i na velikost 6 a když berou, stačí to v pohodě.
kosatka: byl sem dneska ráno a ještě tam sou. i 36 bylo. a furt mě to baví.
casper: péťa je šikulka :-D
jepice-zruseno: peta má evidentně lepší prut. Proběhla zkouška jak od horsta fuchse – běžný prut versus petův prut. Troutkillerovi jsem nedávno říkal, že bych ocenil moderní sklolaminátovej vláčák (podobně, jako jsou mušáky scott nebo hardy).
HaD: Jojo, pravdu díž. Miluju tenhle čas. I když neberou…