Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 8. října 2013 ve 14:23® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> si měkota
A přes den to taky musí makat, ne? Já vím, že ne vždy, ale kdo nezkusí, tajmena při činu nechytí
- Úterý 8. října 2013 ve 12:36® HaD
dam> já bych se asi hodně věnoval tomu. Přeci jen ten útok na hladině… No je snad něco lepšího? Je? Je? No není!!!
- Úterý 8. října 2013 v 11:59® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Jarda Š.> tuto problematiku dokonale legislativně neznám, ale mám za to, že odpůrci revírů místního významu mají hlavní argument v tom, že se tam vysazuje za společné, ale peníze se vybírají do vlastní kasy. Nemám to však nijak podložené.
- Úterý 8. října 2013 v 11:45® HaD
BigMike> Já osobně taky moc přívrženec místních povolenek nejsem. Nahrává to podle mě čachrům. Nebo se pletu?
- Úterý 8. října 2013 v 11:06® HaD
Popoval a myškoval jsi taky?
- Úterý 8. října 2013 v 11:04® HaD
dam> teda Dafsóne, to je potěšení pro oči a potažmo duši! Příští rok chci taky! Btw co mníci?
- Úterý 8. října 2013 v 10:57® HaD
džigit> fajne dopolodne synku
- Úterý 8. října 2013 v 10:56® HaD
pemalda> no spíš je to úplně ta první varianta:(
- Úterý 8. října 2013 v 10:53® HaD
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> kdy se chystas?
- Pondělí 7. října 2013 v 17:43® HaD
mvincik> mno, pokud se nepletu, tak má. Z vcelku prozaických důvodů.
Kolibřík: myslím, že naopak právě pochopili. Bohužel
- Pondělí 7. října 2013 ve 12:38® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
hraji> to je pravda, ale myslím si, že to je on. Zařadil jsem ho tam. Snad se nemýlím…
- Pondělí 7. října 2013 ve 12:37® HaD
hrdobec> no a neměl jsi tendenci ho zkusit chytit? Já bych asi hned bádal, jak ho dostat
- Pondělí 7. října 2013 ve 12:16® HaD
mvincik> tyhle „soutěže“ úplně bytostně nesnáším. Kdyby byla raději soutěž ve sbírání odpadu okolo vody. Jirku znám, je to fajn chlap a nechápu, jak se pod takovou demenci může podepsat. Achjo, svět se v prdel neobrací, už tam je
(
- Pondělí 7. října 2013 ve 12:13® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.10.2013 | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač
Jak již předeslal Casper, včera jsme spolu a Bigpistou strávili úžasný den na Slapech. Předesílám, že to byla taková pohodička a fajnová rybařina, že jsem ani téměř nesahal po foťáku, který by mi ji snad jen rušil.
Začátek byl impozantní a zajímavý. Sraz jsme měli v 6:00 u vody, abychom nepropásli raní žrací nirvánu. Bylo to tak trochu zbytečné, neboť byla tma jak v černošské řiti o půlnoci a museli jsme u kafíčka čtvrt hoďky počkat. Pak jsme spustili loď s tím, že napřed zkusíme u přístaviště ze břehu. Tuším, že to byl první hod, kdy jsem dostal na smáčka RH tzv. „vázu“ (uváznutí na dně), která se ale dala do pohybu a po pěkném souboji se z ní vyklubal slušný okoun. Neměřeno z důvodu, abych mohl tvrdit, že měl 45 cm. Fotka byla ale jen mobilem a ještě za tmy, takže tak nevypadá a budeme tedy říkat, že měl cca 35+
) Všechny nás to nakoplo k vysokým výkonům v očekávání, že takových pruhatců budou tucty, nebo dokonce kopy. A tak do vody lítali smáčci na jigovce či na dropshotu celý den jak útočné rakety. A okouni útoky vraceli velmi dobře a ve velkém množství. Bohužel ale zhruba v polovičních velikostech. Povedlo se pak už jen několik kousků řádově 25+. Na velké to holt ještě není – voda měla 17°C a všude byla hejna rybiček. Občas se právě pod hejnem nějaký ten člen hlídkující barbarózní tlupy odhdolal, ale spíše tam spokojeně nažraní svou lednici jen sledovali. Přesto luxusní den a na ty velké se tak za měsíc vrátíme
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. října 2013 v 19:38® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.10.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Před výkonem, má být rozcvička. A jelikož mne zítra s Casperem a Bigpistou výkon čeká, byl jsem se rozcvičit. A mohl jsem si i zahulákat halelujá, páč se mi na šidítko určené štikám (které to mají teď mimochodem úplně na háku), pověsil na Lužnici celkem málo obvyklý candátek. Když jsem viděl vodu, bral jsem to jako rozcvičku doslova, páč krásné jihočeské rybníky se chystají na výlovy a řeka je plná jejich vody – tzn. kalná a vysoká. Zítra to bude ale jízda"!"
Foto: můj syn Áda
Tento příspěvek byl editován 5.10.2013 19:41:22 uživatelem HaD.Díky kámo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 7. října 2013 ve 12:37
HaD: No pokud to tak je, tak je to příslib do budoucna. Bylo by to fajn :)
- Sobota 5. října 2013 ve 20:18
Draky: Prijde me, ze tenhle rok je v Luznici tech candatu docela dost. Letos jsem jich tu nachytal vic nez stik. :)
Je teda pravda, ze nevim na jakou cast Luznice chodis (ja vim jsem spatnej stalker :D ), ale okolo sidliste a v roudny se daj docela uspesne nalapat a to je chytat neumim. :D
- Sobota 5. října 2013 ve 20:06
casper: dobře ty!!! Já musel po včerejšku trochu dýl spát :-D
- Sobota 5. října 2013 ve 20:05
HaD: Jasně, 1:20 :)))
- zobrazit všechny komentáře (5)
- Pondělí 7. října 2013 ve 12:37
- Pátek 4. října 2013 v 15:36® HaD
romča> no spíš něco barevnějšího, ta voda není moc čistá. Alespoň tady okolo Tábora.
- Pátek 4. října 2013 ve 14:32® HaD
hrdobec> srabe
- Pátek 4. října 2013 ve 14:31® HaD
- Diskuze: Kaprařina
romča> strašný čuně
- Pátek 4. října 2013 ve 12:21® HaD
hrdobec> hehehe, žralok je sviňa
Ale souboj by bejt špatnej nemusel. Já jsem jednoho mrchožrouta chytl a nebylo to špatný překvápko
)
- Pátek 4. října 2013 ve 12:15® HaD
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> no, až budeš mít cestu
) no právě
Skalenejřízek: Koukám,že jste byli u hráze,tam jsem to zkoušel nedávno a nicmoc.Jinak krásnej okoun,snad se takových dočkáme v prosinci,je tam pořád mraky rybiček.
Bass jr.: krásní okouni,gratuluji :-) :-D
HaD: http://youtu.be/WIlpHDywtTI
HaD: minutenkér :-D