Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 4. října 2013 ve 12:13® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit> taky jsem měl ráno spády, ale nechám to na odpolko. U vody je sice krásně, ale na tu kosu jsem taky chuť neměl
- Pátek 4. října 2013 ve 12:12® HaD
Cudla> tak samozřejmě, že tam nebude jen potěr
Musí tam být i fotříci a mamky
- Čtvrtek 3. října 2013 v 19:24® HaD
mvincik> já věřím.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:55® HaD
mvincik> Na straně poražených jsme a s tím se už z pohledu původních ryb nedá nic udělat. Peníze pomohou nasypat kapry, kapry a kapry a možná nějaké doplňky. Třeba se pletu, ale o takový Jordán nestojím. Co je ale zajímavé – vše to nevypláchlo a ty kaluže vody, které tam jsou, jsou plné potěru. On asi stejně přijde vniveč, ale ta síla přírody je v tomhle směru ohromující. Zas tedy, snad, bude dobře.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:46® HaD
S tím jednoznačný souhlas, ale aby by byl potrestán někdo, kdo vinu nemá, jen proto, že je potřeba někoho potrestat, se mi nezdá.
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:36® HaD
- Diskuze: Muškaření
Mrknato> wole
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:14® HaD
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> kua pěknej
Peleťáček?
- Čtvrtek 3. října 2013 v 17:11® HaD
mvincik> nic. Já o viníkovi přesvědčen nejsem. Můj soukromý názor je, že je to shoda blbých náhod a nedokonale provedený průzkum na jehož základě byl projekt a stavba.
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:26® HaD
mvincik> a někdy i větší
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 14:25® HaD
jepice>
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:43® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> Ty nikdy nezklameš
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:43® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
MGR> jak velká ta droboť je? Nemohou to být okoukleje?
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:29® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
hraji> Není to skvrnitý? Co je v Jestřabicích?
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:27® HaD
No… Lidi se různě bodaj, propichujou apod. Nicméně je to wostrý video. Docela by mě zajímalo, jestli se při tom nalil, nebo měl nějakou jinou anestezi
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:19® HaD
tvle, sem na druhý minutě a chce se mi …
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:14® HaD
Draky> natočíme! Zajdi a budeme to z Tebe tahat
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:14® HaD
Mrknato: ačkoliv se v Tvých příspěvcích skrývá dobrý úmysl, urputnost, forma a kadence ho ubíjí. Škoda.
- Čtvrtek 3. října 2013 ve 12:12® HaD
Mates(původní)> taky se mi takto zařízený obejvák líbí
A ještě tak romanticky nasvíceno
Mohu na návštěvu?
- Úterý 1. října 2013 v 16:06® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.10.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem si řekl, že dostanu štiku na smáka. A nepovolil jsem, dokud se nepovedla. Sice nebyla velká, ale odhadem 65cm mít mohla. Radost!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. září 2013 ve 20:16® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.9.2013 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem se po dlouhé době urval qodě. Zbaběle sem nasadil tutovku, ale záběr byl jen jeden. Soupeřka 67cm dost potěšila a ještě potěší tátu, který má ze zdravotních důvodů přísnou dietu. Při přemýšlení, před kolika lety jsem naposledy štiku na jídlo vzal, jsem zjistil, že si to vlastně ani nepamatuju
Péťa jaksi s mým foťákem nevládne a jelikož rybu vylovoval, dovolil jsem si rybu zvěčnit s ním…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 28. září 2013 ve 12:44
casper: péťo ty seš hroznej lempl :-D
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 21:53
HaD: Dawos: vydržet, zlepšit techniku a ono to přijde ;-) Bigpista: ale asi jo…
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 21:39
dawos: Moc pěkná štika , tady jsou pomalu fotky z dravci chyceni na kopyto a tady u nás nejdou ani na živou natož na umělou nástrahu
- Čtvrtek 26. září 2013 ve 21:07
Bigpista: Proč palce dolů? Prostě jsi byl lepší a na to rozhodnutí jsi měl právo. Moc pěkná zubatice.
- zobrazit všechny komentáře (8)
- Sobota 28. září 2013 ve 12:44
HaD: No… 70 + by bylo lepší :)
Draky: Na Luznici to je uz peknej kousek. :)